"Наринé" – живите пробиотици. Включете се в дискусията и спечелете награди!

• 7 701
  • 198
  •   1
Отговори
# 75
Да, използвам пробиотици, както за нас , така и за бебето. При нас използваме пробиотик на хапчета, за по-лесен прием при стомашни неразположения и прием на антибиотици. При бебчо пробиотик на капки в началото го използвах против колики, а сега от време на време за подобряване на чревната флора.

# 76
Здравейте. От години ползвам пробиотици, симбиотици и пребиотици у дома. Всяка сутрин със закуската на децата им сервирам и по една капсула от наличния вид в момента. Ако случайно съм забравила да им ги дам, или са свършили, децата ми веднага забелязват липсата им.
Опитвам се с тази хранителна добавка да подобря чревното здраве, а от там и здравето на целия организъм. До сега съм видяла само ползи.

# 77
Здравейте,
Да, използвала съм пробиотици. Изписват ми такива при всеки прием на антибиотик за нормализиране на чревната флора, но най-добре оцених действието им при лечение на метеоризъм. Тъй като за закупуването на пробиотици не се изисква рецепта, сама си купувам при първи симптоми. Предпочитам таблетки пред сашетата. Уважавам живите съставки и термолабилността им не ме притеснява - следващия път ще пробвам  "Наринé"

# 78
Ползвала съм пробиотици за малката- когато беше бебе за коликите и сега, по-редко, за регулиране на чревната флора. За големи съм полвала при употреба на антибиотик, както и за засилване на имунитета. Винаги са ми били от голяма полза и не съм срещала проблеми.

# 79
  • Бургас
Винаги имам в къщи пробиотици откакто имам дете.Предпочитам тези които се сдъвкват.Вършат много добра работа при разстроиство,болки в корема и при прием на антибиотик.

# 80
  • София
Да, ползвала съм пробиотици и на децата ги давам, когато чувстват напрежение в коремчето. Винаги, когато ми се налага да пия антибиотик, ги пия паралелно, за да нямам проблеми след това. На децата давам течни капки, а за мен капсули, които се държат в хладилника.

# 81
Да, ползвали сме течни, под формата на хапчета и прахчета . Винаги е имало ефект и като лечение и като превенция.

# 82
Да използвала съм пробиотици, както за себе си, така и за децата.

# 83
Използвам пробиотици, инулин и ферментирали храни, защото имам синдром на раздразнените черва. Храня се и здравословно.

# 84
Ползваме пробиотици редовно. По време на прием на антибиотици и няколко дни след това - задължително. 
Имаме в суха и в течна форма в къщи. За бебчо ползвам само течната форма. За двете по-големи деца, за мен и съпруга ми -  и сашетата.

# 85
Пробиотик използвах за първи път преди 2,5г, когато се появиха коликите на сина ми. Резултатът беше неочаквано добър . Чак тогава се заинтересувах от пробиотиците и действието им. В семейството използваме пробиотик  след всеки прием на антибиотик, както и проблеми със стомаха и запек. До сега не се бях замисляла за вагинален пробиотик - отивам да чета за него.

# 86
Да,ползвала съм и в момента пак започнах.Проблем имам с ходенето по голяма нужда.Много трудно и то със хапче,шоколадче или билка.Имам газове и ми се подува много корема.Напълнях и не мога да отслабна,макар че се ограничавам доста и подбирам храната.От пробиотика ми изчезват газовете и подуването обаче другите проблеми си остават.Пробиотика който ползвам в момента е капсула.Беше доста рекламиран и хвален за това се спрях на него.

Последна редакция: вт, 20 ное 2018, 10:43 от Ina_Ih

# 87
Да,ползвам откакто се е родил малкия! Много проблемно коремче има, разстройство и повръщане съм лекувала с тях, предпочитам течните, понеже по-лесно се приемат от малки деца! Не съм пробвала "Нарине" и много ще се радвам да вида как ще му действах на стомаха!

# 88
Пробиотик давам на децата и приемам винаги, когато се налага да се пие антибиотик.
Освен това всяко лято пием профилактично преди и по време на  морската почивка. Досега не ни се е случвало да ни застигне стомашно-чревен вирус по време на почивката.
На малката ми дъщеря съм давала, когато беше бебе и често имаше запек.

# 89
Вкъщи всички приемаме пробиотици. Задължително, когато има прием на АБ или при стомашни неразположения.
Голямата ми дъщеря вече може да приема от дъвчащите, а на малката първите 2 месеца след раждането давах на капки.

Общи условия

Активация на акаунт