"Наринé" – живите пробиотици. Включете се в дискусията и спечелете награди!

• 7 637
  • 198
  •   1
Отговори
# 90
Да, при прием на антибиотици, при разтройство и повръщане. На детето давам на капки, а аз пия хапчета.

# 91
Ползвала съм пробиотици за детето още от първите му дни за успокояване на коликите, а после основно при проблеми - повръщане, разстройство, след прием на антибиотици.

# 92
Да използвали сме цялото семейство. При прием на антибиотици е задължително, при запек, при дисбактериоза и профилактично за добра чревна флора през периоди. Използвала съм на капки, на прах и на капсули.

# 93
И аз, и децата сме пили при прием на антибиотик. Били са под формата на таблетки.

# 94
Използваме  пробиотици предимно  за децата.
Вземали сме ги за стомашни смущения и при прием на антибиотик.
Вземаме  ги под суха форма.

# 95
  • Стара Загора
● Ползвали ли сте пробиотици? Ако отговорът е "не", защо?
Използвала съм пробиотици само при нужда. Т.е тогава, когато лекар ме насочи към определени такива. Следантибиочно предимно. Ползвала съм и пробиотик, няколко пъти за лечение на стомашно-чревни проблеми. А тях пък ги имам и до ден днешен. 
● Какъв проблем сте решили с тях, какви резултати имате, под каква форма са (течни, сухи)?
Решавала съм проблем със стомашно- чревни оплаквания. Не съм толкова дълбоко запозната с ползите на  пробиотика. Заинтересувахте ме с понятието "течен пробиотик". Даже не знаех за съществуването им. Би ми било интересно ако имам възможността да  изпробвам такива. Ill Bowtie

# 96
Ползвала съм и за себе си и за семейството. При разстройство и при прием на антибиотици. На детето ми давам за известен период от време, когато има болки в корема. Течни досега не сме използвали. Само на прах, които се смесват с течност или с храна.

# 97
Да използвала съм много често пробиотици и за мен и за детето, под формата на капки, прахчета и таблетки. Още като бебе при колики, с прием на антибиотици и при разстройство

# 98
  • Бургас
Ползвали ли сте пробиотици? Ако отговорът е "не", защо?
Ако отговорът е "да" – споделете Вашия опит с тях
- Да, обикновено по време на лечение с антибиотик и поне 2 месеца след това.

Ползвали ли сте пробиотици? Ако отговорът е "не", защо?
 Какъв проблем сте решили с тях, какви резултати имате, под каква форма са (течни, сухи)?
- подобрявали са състоянието на стомашно-чревния тракт по време на ентеровирус, след лечение с антибиотици както вече казах, би трябвало да подпомагат черния дроб и детоксикацията, също бъбреците в пречистването, както и червата в изхвърлянето на отпадните продукти. И течни, и сухи съм ползвала.

# 99
  • Пловдив
Винаги използваме пробиотици по време на антибиотично лечение и след него. Така избягваме гъбични инфекции.

# 100
  • Велико Търново
● Ползвали ли сте пробиотици? Ако отговорът е "не", защо?
Ако отговорът е "да" – споделете Вашия опит с тях /не посочвайте марки/.

Първото ползване на пробиотици беше от малкият ми син. Оказа се че има непоносимост към лактоза и докато разберем това стомахът му беше станал много чувствителен. След като ни изписаха пробиотици на сашета нещата се оправиха и ги приема дълго време.
Ако се налага да приемаме антибиотици задължително ги приемаме с пробиотик.

# 101
  • София
Когато бях болна се наложи да пия антибиотик,тогава ми изписаха пробиотик.А при сина .имаше разтройство и му дадох пробиотик,корема му мина доста бързо Simple Smile

# 102
Ползваме пробиотици - цялото семейство. При прием на антибиотици или периодично за чревната флора и имунитета. Усещаме разликата в подобрената перисталтика. Обикновено ползваме на капсули или на прахчета.

# 103
  • софия
● Ползвали ли сте пробиотици?
Ползвала съм пробиотици след прием на антибиотик.

● Какъв проблем сте решили с тях, какви резултати имате, под каква форма са (течни, сухи)?
Ползвала съм течна форма. Предполагам, че резултатите са били добри, тъй като не е имало проблеми след това.

# 104
Лично аз не съм. Всъщност не съм се замисляла много. До сега не ми се е налагало да ползвам, но май е добре да се регулира чревната флора.
Давала съм на децата задължително при прием на антибиотици под формата на капки, прахчета и хапчета в зависимост от възраста на детето.

Общи условия

Активация на акаунт