НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 126

• 54 969
  • 776
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Аз за 3 месеца на режима съм яла един път пържени картофки, просто са ми огромна слабост

За мен винце е ок, позволявам си го от време на време.
И аз се учудвам на себе си, хем имам карт бланш от ендокринолог да ям един път седмично поне въглехидрати и пак не го правя.

Хора как сте с косите? При мен е зверски косопад, не знам дали се дължи на есенния илии да почвам Анкапс Дюкре пак?

# 46
Понеже на обяд през седмицата ходя на място, където има готвено.. до сега не се бях заглеждала, вече откакто реших да хапвам по този режим забелязвам, че почти всичко или е с картофи или с ориз... обикновено взимам скара и салата вече..
Както и преди споделих на мен сладкото ми е по-трудно да го подминавам Grinning но успявам вече и съм доволна.. пържени картофи много обичам, чак се изумих на себе си тази вечер.. но така трябва..Grinning

# 47
Може ли да ми дадете приложение, в което си въвеждате храната?
И как я въвеждате? Например, за вечеря съм яла два резна руло от тиквички със извара, майонеза и корема сирене?

Аз ползвам MyFitnessPal. Накрая ти разбива менюто на мазнини, въглехидрати и т.н. Продуктите може да си ги търсиш в търсачката. Днес с изненада установих, че има и въведени и български продукти от рода на кози кашкавал "Бор Чвор". Изглежда ето така накрая /това ми е днешното меню/:

https://gyazo.com/65219d713e167d6158ad838b02ae2fff

Момичета, знам, че може да прозвучи пиянски Grinning, но позволявате ли си чаша вино и по колко? Аз сигурно в миналия живот съм била италианка, обожавам по чаша-две червено на вечер.

Изобщо не звучи пиянски. Simple Smile Аз от четири месеца съм на режима и първите два бях абсолютно стриктна (тогава свалих и най-много де). Последните два си позволявам прегрешения, но основно се придържам към този режим. От около месец си позволявам чаша-две чаши вино, но до два пъти седмично. И в цифри резултатът изглежда така; първите два месеца - 9 свалени килограма и много сантиметри, до днес (вторите два с прегрешенията) - още четири свалени кг. и още сантиметри. Общо 13 кг. надолу от 24.07. Simple Smile И почти три  размера дрехи надолу. Simple Smile

# 48
Аз за 3 месеца на режима съм яла един път пържени картофки, просто са ми огромна слабост

За мен винце е ок, позволявам си го от време на време.
И аз се учудвам на себе си, хем имам карт бланш от ендокринолог да ям един път седмично поне въглехидрати и пак не го правя.

Хора как сте с косите? При мен е зверски косопад, не знам дали се дължи на есенния илии да почвам Анкапс Дюкре пак?

Косата и ноктите ми растат като откачени, но от седмица и при мен започна да пада повече коса. Но аз съм така всяка есен. Месец косопад - и после се оправям. Иначе е жива и расте! Simple Smile

# 49
Момичета, открих си едни бонбони за вегани (както и да звучи), в кутийка са три бонбона, само с натурални съставки - кокос, сини сливи, кокосово масло, ленено брашно, годжи бери и боровинки. Така прецизно са сметнали ВМБ, че ме изкефиха. Един бонбон съдържа 2 гр.. въглехидрат и с удоволствие си хапвам един към 15.00 часа. Чувствам се прекрасно с тези бомбички. И спя по-добре, а мисля, че не надвишавам дневната доза В, заедно с другото хранене.

# 50
  • Пловдив
Дай снимка да ги видим Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз съм в застой явно...потуда съм и ми е криво с тоя корем като бременна Cry Явно мц,ама...
Мрън...

# 51
Дай снимка да ги видим Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз съм в застой явно...потуда съм и ми е криво с тоя корем като бременна Cry Явно мц,ама...
Мрън...
Не искам да излезе, че правя реклама, че вече ме изхвърлиха веднъж от групата на АУ за подобен съвет,  в кафяв, амбалажен картон са. Впрочем, откакто ги включих в менюто (по едно топче дневно) и тоалета стана по редовен. Много такива има, аз просто се изкефих на това, че не е цяло блокче, а топчета и има много ясно инфо на опаковката, три отделни, които си ги разделям за три дни. Ако много държиш, утре ще ти ги снимам, че опаковката е в офиса.

# 52
natka, за пиенето на вода - когато не ми се пие вода, но и се усещам, че не мие добре, започвам да слагам по 5 кристала морска сол на 0,500 л вода или на върха на кафена лъжичка от ситната морска сол и нещата си идват на мястото. Водата не променя вкуса си, просто те кара да ожадняваш за нея. Това ми го каза гинеколог, който се оказа че има интерес и към алтернативна медицина.
Karit, покажи и на нас тези бомбички Simple Smile Аз по същия начин наскоро открих витамини, от които направо преливам от енергия, обаче като се опитам да кажа на някой какви са и от къде са и веднага ме обвиняват Rolling Eyes

# 53
Чакаме бонбоните на Karit и витамините на beki8!
Някой да е открил друга ценна находка?

# 54
Чакаме бонбоните на Karit и витамините на beki8!
Някой да е открил друга ценна находка?
Пак съм аз Simple Smile - ценното е чай от гръмотрън. Пиеш месец, почиваш два месеца. Чисти целулит. И е ок. с режима. Simple Smile

# 55
Ще сложа витамините в линк и държа да подчертая, че не съм регистрирана и не задължавам никого да пазарува от мен:
Скрит текст:
премахвам линка - отчетен е като нережимен

Последна редакция: ср, 21 ное 2018, 11:20 от beki8

# 56
Ама, Беки, аз мислех, че ще покажеш нещо което е било пред очите ни, но никой от нас не се е сетил, а ти изтряска тежката артилерия.

Пила съм гръмотрън.

# 57
  • Берлин
Аз среднощно ви открих и се връщам да чета

# 58
  • софия
Записвам се, при мен е застой, а имам още 4 кг да сваля.

# 59
  • на Мелмак

Пила съм гръмотрън.

И?

Общи условия

Активация на акаунт