НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 126

• 54 976
  • 776
  •   1
Отговори
# 75
Ама, Беки, аз мислех, че ще покажеш нещо което е било пред очите ни, но никой от нас не се е сетил, а ти изтряска тежката артилерия.

Пила съм гръмотрън.

Може ли да споделите резултат и впечатления от чая? Как го примахте и колко време продължи + почивките ? Благодаря.
Коригирам питането, защото съм пропуснала отговора на предната страница.
А относно тренировките: потърсете в нета ТРЕНИРОВКИ ПРИ КЕТО ДИЕТА. Навсякъде пишат, че е необходимо време за да привикне организма и най-вече , че ХИЙТ тренировките не са препоръчителни за този начин на хранене. По-уместния вариянт са силовите.

Последна редакция: ср, 21 ное 2018, 10:45 от CandyY

# 76
Нямам резултати. Пиех го, когато не бях на този режим с цел отслабване. Такова не видях, а целулита ми е минимален и не съм видяла ефект при него. Пиех го по указаната доза в кутийката. Не ви го препоръчвам, ако не е препоръчан от лекар, и то с цел подобряване на подагра и други по- тежки здравословни състояния, за които се пие.

# 77
  • Бургас
ами аз не мисля, че съм в кетоза, т.е. въглехидратите ми са повече от 10%. Но явно ще трябва да огранича интензивното кардио. Не ми се искаше, защото заради това хранене спрях тичането, а тъкмо започнах да правя по 5км без проблеми в парка по три пъти седмично. Всъщност очаквах, че досега ще съм се адаптирала да горя мазнини и за това правих ХИИТ 5мин днес, но явно още ми е рано. Благодаря на всички за отделеното време и съветите, ако все пак някой тренира сутрин, ще чакам да каже дали яде нещо преди това:flushed:

# 78
Аз тренирам сутрин и в зависимост от календара, с който съм се захванала, имам силова или HIIT тренировка, пия кафе с около 10 грама кокосово масло и се чувствам добре, не ми прилошава, следващото ми хранене е за обяд, но съм на режима от 2 години без 2 месеца.

# 79
Нали сега е лошо времето, вечер за разходки, да питам случайно дали ще бъдат полезни стълбите.. живея на 7ми етаж, мисля като се прибера от работа да си правя качвания-слизания.. според вас как ще е по-добре да бъде - преди или след вечеря... като се има в предвид, че се прибирам 18.30 и вечерята ми  е около 19ч.
Нямам много движение по принцип и се чудя поне това дали ще е малко полезно... Simple Smile

# 80
Аз от както съм на режима около 3 месеца ще станат, започнах да бягам,  в началото имах затруднения, но в момента се чувствам много добре и енергична. Замислям се, че не приемам никакви витамини и може би ще е добре да попрочета какво да включа като добавки.

# 81
Аз тичам малко /2-3 км/ от време на време сутрин на гладно, не ми прилошава. В началото по-рано огладнявах, но два-три пъти като издържах до обичайното ми време за обяд, с повече вода,  на третия свикнах, не огладнявам.  Но аз съм свикнала да не ям до към 15 часа. И пия чисто кафе, не бронирано.
Днес още нищо не съм яла.
Снощи ядох малко кисело мляко и днес очите ми бяха подпухнали. Тамън се научих да не ми липсва, за какво ми трябваше да го ям ...

# 82
Вчера, за първи път откакто съм на режима /повече от 2 месеца и половина/, реших да хапна малко фасул- даже си го сипах в чаша, защото така най-лесно го дозирам. Около 180-200 мл беше чашата, като разбира се, имаше и доста бульон, не само зърна фасул. Ами, некомфортно ми беше после- дори на морето като съм яла по малко хляб или нещо сладко не ми ставаше така....подуто.... Crazy Не ми липсваше фасула, не знам даже защо реших да ям от него. Не знам дали е било от сорта фасул или не, но скоро подобни експерименти няма да си правя. Mr. Green
А преди няколко седмици ме черпиха с какао с мляко, което уж трябваше да е без захар, а накрая се оказа, че вътре е имало бучка кафява захар- можех да се закълна, че ми се гадеше от това което беше в чашата, от бучката захар не ми беше по-сладко, а точно ми се гадеше, един такъв неопределен вкус. Явно съм свикнала какаото и кафето да ми нагорчават. Laughing
Таня, и аз при около 60% мазнини се чувствам най-добре и над 50гр. вгх. Макар че нерядко докарвам вгх под 30 или 40 гр., но на 50-60 гр. ми е най- добре и най-спокойно. Simple Smile
Имаше дама със снимки преди/след- браво за постигнатите резултати! bouquet
Днес закуската беше кафе с мало мляко, масло, зелен чай. Обядвах бъркани яйца с масло и червен пипер, салата от рукола със зехтин и малко сирене смесено с кисело мляко. Вечерята е неясна все още.

# 83
Момичета, колко режимен е алабашът?

# 84
  • Sofia
Режимен е

# 85
  • Бургас
Аз също тренирам сутрин, даже доскоро тичах, на гладно. Пия само кафе вече (до миналата седмица беше със сметана), после обядвам в 12. Но не съм от скоро на режима, мисля, че има значение.

# 86
  • Пловдив
Сега закусих 2 варени яйца и парченце бекон.
Обядвам в 11,30-тогава ни е обедната почивка.

ММ снощи ми разказва за колега драстично отслабнал 3мес-30кг...като го питал кво и как му казал,че яде предимно сланина Mr. Green

# 87
Привет! Мен любимият ми е приготвил изненада за годишнината и е направил резервация за Хотел Петрелийски, с. Огняново. От страницата на хотела виждам, че ще има и кулинарно събитие през този период (23-25ноември). Ще се постарая да бъда примерна, но ако нещо ми хареса няма да подмина.
До момента за днес съм на  чисто кафе.По обяд мисля за пържола или шишчета от свинско със зеленчуци, а за вечеря пъстърва на грил тиган.
Аз тренирам по Синди - първи диск и една от програмите на списание селф. За сега добре ми понасят. Не се насилвам и имам дни през тренировките.
Спорен ден!

# 88
Приятно прекарване, CandyY. Не виждам нищо лошо да прегрешиш веднъж с един мръсен ден. Simple Smile E, умерено, разбира се.

Като спомена хотела, вече от доста хора чувам, че попадат на заведения и комплекси, където предлагат и кето-меню.

Ако сте попадали на такива и сте доволни, бихте ли споделили?

# 89
  • постоянно
Записвам се да ви следя . Hug

Общи условия

Активация на акаунт