НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 126

• 55 227
  • 776
  •   1
Отговори
# 90
Най- накрая! Добре си ни дошла, Хер!

# 91
  • постоянно
Най- накрая! Добре си ни дошла, Хер!
Мчи маймуно такава ( нежно ) , защо не ми каза , че цяла тема има за това . Днес “ без да искам “ я видях . 😂😂😂
Благодаря и добре заварили . 💕

😝

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 23:39 от her_76

# 92
С тоз лимецов хляб не си баш по темата, ама нали си нова- прощавам.
Не съм ти казала за темата, защото мислех че я знаеш. Сори.

# 93
Ама тя каза, че пече лимецов хляб, не е казала, че ще го яде 😋

# 94
Привет от слънчево Огняново.
Почивката е пълна, но аз на два пъти прегрешавам, но в понеделник фаст. Така съм запланувала.
Менюто в хотела не е кето, но определено интересно. Елена и Ники се оказаха изключително мили и земни :/ Поне по мое мнение. Споделям слънчеви лъчи и есенни багри. Хубави почивни дни. [/img]

# 95
Салата "Снежанка"  и руска салата без картофи режимни храни ли са

# 96
  • Велико Търново
Ако си правиш салатите ти - да Simple Smile майонезата също, има рецепти по ВМ- НВХ в отделна тема.

# 97
В Огняново есента бяхме на Къщите на водата и с удоволствие ще посетим пак. Три дни не излезнахме от комплекса, много магично място. Също ресторанта беше на ниво и на добри цени
Wine Glass Meat On Bone

# 98
Да да сама ще си ги за бъркам. Майонеза та също

# 99
  • Велико Търново
Много добре, и аз много обичам домашните, особено Снежанката Simple Smile При руската, вместо картофи можеш да сложиш карфиол.

# 100
Здравейте!
От вчера съм на високо мазнинна, ниско въглехидратна диета. Нямам много за сваляне, но искам да променя начина си на хранене с цел предпазване от развитие на инсулинова резистентност. Имам фамилна обремененост и болки в ставите както и не се движа много.
Понеже ми е трудно да преценя колко от това което ям в проценти е адекватно на схемата приблизително 70/20/10% се регистрирах в един сайт в който вкарваш нещата които ядеш и ти смята колко въглехидрати, мазнини и протеини за деня си изконсумирал.
Естествено сайта е базиран на нискомазнинна диета и ми изчисли, че от моите кг в момента 55, ако и другите ми дни хранене са със същия калориен и тип храна прием, след 5 седмици ще стана 59,3кг.

Целта ми е промяна на начина на хранене в дългосрочен план и сваляне на 2кг +малко обиколка на талията.
От това което до сега четох по темата за кето диетата, не смятам че е вярно, но въпреки това, болднатия текст в червено ме притесни.  Tired

Това което днес ядох са 56гр въглехидрати, 197гр мазнини и 96гр протеини.

# 101
Myfitnesspal си е хубаво приложение. Свалих 12-13 кг с него. Вече се храня интуативно, свиква се.

# 102
Точно то ми предрече това сериозно увеличаване на теглото и ме стресна. Rolling Eyes

# 103
Точно то ми предрече това сериозно увеличаване на теглото и ме стресна. Rolling Eyes
Миоки, а настройките направи ли? Каза ли на фитнес пала, че ще се храниш НВ-ВМ, защото ако си задала ниско мазнинно, а вкарваш повече мазнини, няма как да ти каже друго, освен да ти се скара Simple Smile

# 104
Ами явно не съм, защото ми размахва пръст. Сега погледнах, че може да се настройва. Благодаря, че ме светна  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт