Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са ефектите от диета без млечни продукти и въглехидрати?
Какви са ефектите от диетата без млечни продукти върху апетита?
Какви са ефектите от кето-диетата върху спортните тренировки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са ефектите от диета без млечни продукти и въглехидрати?
-
Какви са ефектите от диетата без млечни продукти върху апетита?
-
Какви са ефектите от кето-диетата върху спортните тренировки?
Кето-диетата може да бъде подходяща за опитни спортисти, които са постигнали адаптация към нея. Може да подобри издръжливостта, но не е подходяща за експлозивни тренировки. Важно е да се отбележи, че преминаването към използване на мазнини като основен източник на енергия може да отнеме време и трябва да се избягва като краткосрочно решение за диета.
-
Какви са препоръките за хранене при кетогенна диета или диета с ниско съдържание на въглехидрати?
-
Какви са препоръките за добавки, контрол на въглехидратите и нива на въглехидрати при диета с ниско съдържание на въглехидрати или кетогенна диета?
. До 2015 бях часовник,на 28 дни. От тогава насам започна да идва на всевъзможни по дължина периоди в диапазона 18-46 дни.Повече ме притеснява продължителността,често имам продължителни цикли по 12-14 дни,последният продължи 17.Според гинеколога гледайки изследванията на хормоните би трябвало да съм в мено,а пък аз не само че не съм,ами и ми идва всеки месец.Така че промяна откак съм на режима не отчитам.И вълните уж бяха поспрели,отскоро пак ме заливат,и там полза нет.И понеже нали редовно полазвам кантара

"Хляб ще желаете ли?" "Мне, благодаря." И така.