Спечели подаръци преди празниците с LIDL

• 14 604
  • 366
  •   1
Отговори
# 105
  • Горна Оряховица
с вкусни лакомства от лидъл 😋

# 106
С уют, топлина, любов и много време прекарано заедно.

# 107
Ще зарадвам моето семейство с красиви подаръци, вкусни ястия и отлично настроение.

# 108
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Коледа е любимият ми празник от малка. Няма по-голяма наслада за мен от това, в този свят ден да бъдем всички заедно, цялото семейство и да се смеем. Ще ги зарадвам с прекрасна украса Christmas Tree , която вече нямам търпение да сложа, вкусни ястия, чудно вино Wine Glass , подаръци Gift и моята голяма любов Heart

# 109
  • Велико Търново
Ще ги зарадвам с една сладка Коледа, разбира се 🍰🍰🍰

# 110
Ще ги зарадвам с хубаво украсен дом, с домашно приготвени вкусотии, и с играчки и дрешки, които вече съм купила от LIDL.

# 111
  • София
Ще ги зарадвам с вкусни ястия, коледна украса  и подаръци.

# 112
Аз ще ги зарадвам с домашен уют, вкусна храна и много любов.

# 113
  • сред люляците
Ще зарадвам семейството си с вкусни ястия, подаръци и изненади.

# 114
Винаги Коледа е изпълнена добро настроение, вкусни сладкиши, подаръци и красива украса 🎄🎆🎁

# 115
  • София
За децата вече съм взела колички, камиони, писти. За родителите ми мисля да взема хлебопекарна, за свекарите сандвич мейкър.

# 116
Ще се постарая у дома да е топло и уютно, да мирише на сладки и топла питка и се надявам да сме живи и здрави, за да се насладим на цялата магия около празниците!

# 117
Коледни сладки, горещ шоколад и коледен филм Simple Smile Разбира се всички традиционни коледни ястия, елха, грееща в светлини и подаръци за всеки! Всичко това , гарнирано с много гушкане ❤🎄🎊

# 118
  • Somewhere in Spacetime
Със сладки изкушения!

# 119
  • Бургас
Ще ги зарадвам с вкусни сладкиши, подаръци и красива украса.

Общи условия

Активация на акаунт