Спечели подаръци преди празниците с LIDL

• 14 600
  • 366
  •   1
Отговори
# 30
Ще ги зарадвам с празнична украса,домашни вкусотии и желани подаръци под елхата:)

# 31
Ще си остан в къщи по празниците и ще зарадвам семейството с присъствието си.
Ще правим по цял ден каквото те пожелаят, ще им купя желаните подаръци.

# 32
  • София
С елха, хубава храна, подаръци и много настроение.

# 33
Ще зарадвам моето семейство с уют, подаръци е не на последно място нашия най-голям подарък ще е първия рожден ден на моя син.

# 34
„С какво ще зарадвате своето семейство за Коледа?”

Няма по-голяма радост от това да си с най-близките си на връх Коледа. Ще се постарая и тази година а организирам нещата и да сме заедно. А подаръци ще има за всички от сърце, както се пееше в една детска песничка.

# 35
Все още обмислям. За детето ще имам "дялово участие" за нов смартфон, мъжа ми е практичен човек и лесно избирам подарък. За останалите близки - ръчно бродирани картички.

# 36
  • Sk babe
Аз ще заложа на домашно приготвената с лобов трапеза и уюта на дома.

# 37
  • sofia
Пиша писмо на Дядо Коледа всяка година, нищо, че уж го няма, нищо, че уж не съществува.Нищо, че съм на 30, няма значение, че мъжа ми всеки път го праща на добрия старец. Украсявам дома ни все още като малко дете и исктински се радвам на всичко коледно.Като мина под елхата до подаръците, уж случайно докосвам с краче някоя от шарените кутии, да видя поне тежко ли е 😂 Мисля, че нося на семейството си много коледен дух, много усмивки и щастие с тази моя вяра и положително и страхотно настроение за празника! Весели празници на всички ииии.... бъдете послушни за по-големи подаръци ❤

# 38
  • Карнобат
Ще ги зарадвам с моето неустоимо присъствие 🤗

# 39
  • София
Ох любимото ми време от годината, обожавам Коледа, Коледния дух, обожавам да украсявам много, обожавам подаръци - да ги избирам, опаковам и подарявам, обожавам това, че се  събираме почти цялото семейство❤Ще ги зарадвам с хубава и уютна празнична обстановка, подаръци най вече за сина ми(той ще получи мноого подаръци, защото много слуша през годината), вкусна храна, много лакомства и голяяяма елха, която ще се чудя как да опазвам от малкия, но това са подробности хаха

# 40
Коледа е традиционен празник, който отбелязваме с българска трапеза, но задължително ще закупим немски сладкиши, френски бонбони малко уиски! Весели празници!

# 41
Ще зарадвам семейството си с вкусна храна и желаните от тях подаръци. Christmas TreeTada

# 42
  • Благоевград
Ще зарадвам семейството си с домашен уют и топлина, празнична украса, домашни ястия и повече споделени моменти.

# 43
  • Велико Търново
Вкъщи много обичаме продуктите на Фаворина така, че на Коледа ще зарадвам моето семейство  с
Марципанови медальони
Щолен
 и Нюрнбергски меденки

# 44
  • при късмета
С каквото всяка Коледа. Желаните подаръци, особено за детето, хубава украса, вкусна храна и домашни сладки

Общи условия

Активация на акаунт