Спечели подаръци преди празниците с LIDL

• 14 600
  • 366
  •   1
Отговори
# 45
  • Пазарджик
Ще зарадвам семейството си с много обич,топлина и семеен уют.Коледната украса и елхата са ни семейна традиция,в която се включват всички

# 46
Домашна питка,вкусни гозби,красива елха и много подаръци.

# 47
Тази Коледа ще празнуваме за пръв път с нашето малко съкровище и това ще бъде най-голямата радост за нашето семейство.

# 48
С ръчно правени подаръци от мен за всички. С украса и празнична трапеза.

# 49
Смятам да ги зарадвам с приятна коледна украса, вкусни кифлички и бисквитки и желаните от всеки подаръци.

# 50
Ще ги зарадвам с празнична украса и вкусна храна, коледни курабийки и ароматни свещи.

# 51
  • Перник
„С какво ще зарадвате своето семейство за Коледа?”

Децата ще зарадвам с желани от тях подаръци, а на мъжа ми съм намислила да подаря въдица, тъй като това е хобито му и знам, че ще се зарадва. Нямам обаче идея на мен какво ще ми бъде подарено.

# 52
Ще зарадвам семейството си с вкусна храна, желани подаръци и празнично настроение!

# 53
С домашна топлина и уют, вкусна храна и подаръци за децата!

# 54
Ще зарадвам семейството си с вкусна храна, празнична украса и подаръци за всички.

# 55
Празнична вкусна трапеза, елха с подаръци под нея, коледна атмосфера и уют. Коледа е любим семеен празник. Peace

Последна редакция: вт, 20 ное 2018, 13:00 от labrex

# 56
Скрит текст:
Всички обичат празниците. И особено коледните – когато заедно се събира цялото семейство. Малките тичат ту около елхата, ту в краката на възрастните, които трескаво се суетят около подготовката, опитвайки се да изпипат всичко – от декорацията до ястията на трапезата.

Нужни са доста усилия. Неведнъж се е случвало да се нуждаем от почивка след празниците. Така де, не е лесно да избираш подаръци за всички и да се чудиш какво специално нещо да приготвиш за трапезата тази Коледа.

За да избегнем всяка паника покрай подготовката за празниците, ние от Lidl сме помислили за Вас със специална селекция от коледни предложения, които да споделите със семейството за един пълноценен празник.

Включете се в нашата игра и отговорете на въпроса: „С какво ще зарадвате своето семейство за Коледа?”
За вдъхновение може да разглеждате www.lidl.bg/Koleda

Петима от отговорилите ще спечелят ваучери за пазаруване в Lidl на стойност 20 лв. А ако ги използвате до 9 декември 2018 г. и регистрирате касовата бележка от своята покупка на www.lidl.bg/zakoleda, ще участвате в голямата ни игра „Подаръци преди Коледа“.

В продължение на 5 седмици, стартирайки от 12 ноември, седмична томбола ще определя имената на 200 късметлии от регистрираните касови бележки на стойност над 20 лв., които ще получат подаръчни ваучери за пазаруване на стойност 150 лв. По този начин ще имате възможността да подпомогнете подготовката за празниците и да си осигурите незабравими пълноценни мигове с близките.

Моля, запознайте се с общите условия на активацията ТУК.

Ще зарадвам семейството с трапеза подготвена с продукти DELUXE. Така още по-добре ще усетят специалността на празника! Simple Smile

# 57
  • Бургас
С домашна топлина, уют и любов.

# 58
Аз ще зарадвам моето семейство с домашен уют и много любов!

# 59
Ще зарадвам семейството си с домашен уют ,вкусна храна и много семейна топлота.

Общи условия

Активация на акаунт