Велислав Павлов*Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 41

• 15 146
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Майче, дай някое гифче, моооляяя, на спагетеното чудовище примерно Joy

О, да! И на "първата" целувка в асансьора, плииийс. Joy

# 616
  • София
Моски, ти се уповавала на тези думи, ама аз по едно време си мислех "Мамка му, за какво ги каза, истина ли бяха"  Не знам дали тогава са значели точно това, но сега съм убедена, че и двамата са нищо един без друг.
До сега ни показваха, как Марио е застинал и не е на себе си без Зорница, а в последните епизоди, как Зорница може да се съвземе благодарение на грижата и любовта на Марио.

# 617
Айде пак се е започнало с ФБ хейта 😖. Изобщо няма и да чета. Но ме е яд за актьорите, за пореден път. Теодора кога се появи, кога започнаха да бълват змии и гущери по нейн адрес 😡. Жалко е как ужким големи хора не правят разлика между актьор и герой.

Като се връщате назад, освен думите от 2-ри епизод, тези на езерото същото вече не звучат никак случайно. Имам предвид “да ни застигне болест, цунами или друго бедствие, за да разберем, че не можем един без друг”.  Само цунамито им се размина, поне засега, но ясно пролича как наистина не могат един без друг ❤.
Ей затова обичам да гледам сериали повторно, след като свършат. Знаейки развръзката, улавям детайли, които при първото гледане са ми убягнали.

# 618
Всички сериии с тях мога да си ги пусна по1000 пъти, но без тази в асансьора!!! Sad Sad Sad  
Това за мен е още серията с най-нелогичните думи, изречени от страна на Зорница и Банков как гледаше с насмешка - това не мога да си го причиня пак. Толкова бях ядосана и не разбирах откъде ми е дошло.
Но пък се радвам, че имат толкова много моменти заедно, изпълнени с обич, топлина, щастие, които ще си пускам с кеф.

# 619
Но пък се радвам, че имат толкова много моменти заедно, изпълнени с обич, топлина, щастие, които ще си пускам с кеф.

Да, и тези думи в асансьора просто губят значение след всичките им моменти изпълнени с щастие, любов, топлина и подкрепа. А за последните два епизода пък да не говорим - там всичко беше категорично.

# 620
  • София
Дани, сега вече въобще не са ми нелогични думите на Зорница в асансьора. Просто ни показаха, как понякога човек не обръща внимание на това, което има, а търси нещо друго.
В асансьора Зорница каза, че обича Марио, ще се жени, че е спокойна и не се страхува, но има нужда от дълбоката, изгаряща и убиваща  (или там каквото беше) любов. Случи се това с изнасилването и целият свят на Зорница се обърна, тя буквално се разпадна. И сега я виждаме да отива при Ина и да иска да си говорят за баналните неща покрай едно бъдещо бебе. Сяда до Марио и му казва, че и липстват обикновените и прозаични разговори, към които сигурно преди е подхождала с досада.
В момента след голямо сътресение, когато всичко в живота и се обрърна и наистина Зорница изживява критична ситуация, си даде сметка, че ценните неща в живота се крият в малките неща, ежедневните споделени мигове с любимия човек, в разговорите, в закачките за пижамата, в уюта и спокойствието да се сгушиш и да не те е страх,  да знаеш, че има ръка, която те държи. А онази, другата любов - тя убива, дали бавно или бързо, краят е един, просто няма как да просъществува дълго, защото я няма споделеността, а всичко е само страст, а страстта е измамлива и днес я има,а утре си е заминала

# 621
Роси, съгласна съм с всяка една твоя дума, че човек докато не се опари, докато не загуби и докато не го заболи, няма как да оцени това, което има.....
За съжаление в живота така се случва, но това ни прави по-силни и защитаваме това, което имаме. Това са уроци, през които просто трябва да се мине, за да станеш ЧОВЕК.
Но на мен определено ми трябва още време с този епизод и тези думи Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 622
  • София
Дани, истината е, че и мен много ме заболя тогава, дори и Москита не успя да ме убеди, че всичко е било само хормонален дисбаланс Simple Smile
Възможно е и да видим нещо което да ни разтълкува по добре думите на Зорница. Но за мен цялото и поведение след операцията беше странно и нелогично и според мен хормоналния бум, първо от закъсняващия цикъл, после от хапчетата си каза думата.

Последна редакция: сб, 24 ное 2018, 01:01 от rosi_ta

# 623
Но на мен определено ми трябва още време с този епизод и тези думи Simple Smile Simple Smile Simple Smile
И аз съм така. Засега съм все още в отрицание -правя се, че не се е случило. Не мога да се пречупя да го гледам пак. Веднъж като свърши сезона ще преосмисля, но засега не мога.

# 624
Ден 5ти без сън от цикъла 3 месеца "Прераждане и 28 сапунени мехура". Снимки от 5 сутринта. Разходка с Врубел. "Арт" чаша (подарък) пълна с Русский стандарт. Толкова съм "арт", че ше взема да си посегна.
Снимка на Diana Dimitrova.
И Диана е на линия.

# 625
За мен лично към настоящия момент (щото по-нататък може да ни кажат нещо, дето да ни просветли по-ясно какво беше това) ситуацията в асансьора беше сбор от няколко фактора - хормоналната буря е едно на ръка. Рухването на надеждата й, че е бременна, която беше заменена от страха, че може да не успее да има деца  и което доведе до емоционален срив и разриването на Марио на аборта. Изведнъж тези неща я върнаха е изходна точка. Зорница никога не е имала възможността да преживее травмата д Банков и аборта, защото нали виждате тя как се „справя” - мълчи и се опитва да забрави. Ама това е доказано, че само.води до задълбочаване на проблема. Аз съм казвала и друг път - при връщането на Банков Марио трябваше да й каже - знам, че ти е трудно, но аз съм тук, до теб, ще поговорим, ще се справим заедно. Неговият страх обаче натисна нейните чувства. Като таман да кажеш, че те е страх, обаче другият го казва и ти почваш да се правиш на много смел, а едва издържаш. Зорница така не искаше да нарани Марио, че през цялото време отказваше да мисли за емоциите си спрямо Банков и стискаше.зъби, а всичко се натрупваше в нея. И накрая с операцията, хормоните, разочарованието, прекалената загриженост на Марио всичко изплесна в на пръв поглед странна посока, но за мен е логична. Ако и двамата мъже се бяха държали нормално, ако бяха поговорили с Банков, ако си бяха излели чувствата и след това.да си кажат, че винаги ще има.място в сърцата им за другия, но пътищата им вече си различни, нямаше да стигнем до това изтрещяване.

Иначе Роси го е написала много хубаво и съм съгласна с всяка дума. Трябваше да видим как Зорница се учи да е щастлива с дребните неща, които й носят всъщност любов и живот.

Последна редакция: сб, 24 ное 2018, 01:13 от Mosquita

# 626
Да, сега след всичко преживяно, има толкова много логика в думите и обясненията ти.
Но истината е, че не го видяхме, не усетихме какво чувства и с какво се бори Зорница.
Все пак това е един сериал, а не логическа задача Simple Smile

# 627
  • София
Моски, не ми се иска пак да спорим, но след езерото Марио и каза точно това на Зорница - че иска да общуват, че и вярва и я обича и, че предпочита тя да говори и да не страни от Банков. Така, че няма как да е само това.
Въпроса, който винаги ще стои е какво ако Банков не я беше пратил при мъжа и и беше казал - Не е свършило. Зорница какво щеше да направи и щеше ли да остави Марио.За мен това ще стои като дамоклиев меч над връзката и с Ковачев. И за това си мисля, че може и да го изяснят. А може и да не го Simple Smile

# 628
Според мен думите в асансьора бяха за сеир. Да разпалят страстите в двата лагера. Съмнявам се да се изясни нещо повече, просто ще го оставят така.

# 629
Аз като някоя бабичка Grinning, ама Диана да вземе да спи, че ще се разболее с това безсъние.
Гифове чак следобеда, евентуално.

Общи условия

Активация на акаунт