Велислав Павлов*Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 41

• 15 150
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Няма как да знаем със сигурност, но и на мен това ми дойде първо наум, което Роси е писала, все едно си каза - а на мен ми обяснява, че трябва да се оправям сама, ама като лапнеш по някого, не щеш да го оставяш.
А може би просто й стана смешно тюхкането на Кръстева, че Банков и Викито ще опраска Joy
Или се смееше на уж безсърдечния Банков, за който тя вижда как влиза в сила максимата на класика - рано или късно всеки си намира майстора Joy

# 601
  • София
Хахахах, Моски, той понеже класика го изпита на собствения си гръб и сега раздава съвети Simple Smile

Не разбирате вие, ревнува Огнянова, то тая любов на сила с Ковачев няма да изтрае и след епизод два ще се вземат с доцента.

# 602
И според мен се разсмя заради смущението на Kръстева. A преди това изглеждаше доволна, че вижда Банков усмихнат. Реакцията й беше чисто приятелска. И не отрази по никакъв начин Вики 2, а сякаш си остана вглъбена в собствените си проблеми и нейния си живот. Hикаква ревност не забелязах и за първи път не виждам двусмисленост в сцената  Laughing
Яни, с кого ще си говориш пък ти  Laughing То все едно да говориш на стената.  Crazy

# 603
Наистина отказвам да си представя как една жена, опустошена от такава трагедия, почти неспособна да върши ежедневните си дейности, незнаеща как да се справи, къде се намира и как да продължи, седи и си мисли за бившето гадже и го ревнува. Извинявам се ама това допускане е страшно цинично.

Аз пък сега, понеже не ми стигна днешната доза, изгледах сцените с тях от последните няколко епизода. И така ясно си личи, че Зорница се чувства добре само в близост до Марио. В асансьора й стана ужасно тъпо,че не е приключил, после това с храната си беше направо предлог да се върне при него, там беше спокойна, за малко усмихната и днес пак самичка на пейката и тъжна. Ако се беше.появил отнякъде Марио, веднага щеше да живне. Просто той в момента е единственото й лекарство.

# 604
Всъщност, сега изгледах пак сцената - определено се изгъбарка с Кръстева. Тя казва на Зорница, че сама е изпратила Виктория при Банков, с протекции, тоест се е надявала на специално отношение и явно Виктория го е получила Grinning Затова се засмя и затова се опита да стане сериозна, за да не се подиграва твърде много на Кръстева Grinning

# 605
  • София
Моски, Зорница каза на Кръстева "Вчера се усмихнах" , а ние имахме щастието да видим и усмивката и с кого беше когато се усмихна.
Пък аз друго си мислех, как за първи път в този сезон за мен оживяха думите на Зорница към Марио от втори епизод " Ти за мен си всичко и аз без теб съм нищо". До сега си мислех, че са красиви думи хвърлени на вятъра, но сега наистина си мисля, че Марио е всичко за нея и тя не би могла да се справи и да мине през последиците от изнасилването без него.

Ух, мислех да не гледам епизода пак, ама май трябва Simple Smile

# 606
Злати, образно казано ще си говорим. Ние от тук, те от там. Joy Ясно е, че няма да се разберем с тези "фенки" (слагам кавички, защото за мен те не са нормални, никакви фенки не са Grinning). Те си чакат обратите на финала и 7ми сезон чакат. Ами да си го чакат пък, техен проблем. Ще си изчакат чакалото. Joy

Moски, да, и аз това казах в предишни страници - липсваше само Марио да се появи, за да се усмихне отново. Повече от ясно се вижда, че сама няма как да се справи, трябват й близки хора около нея, а Марио е най-близкият.

# 607
Марио лекува, дава сили, окуражава, обича, но Зорница още не е изплувала от дъното, боли я, че не е същият човек. Просто трябва да се намери, да се събере, да се почувства жива и да започне и тя дава.......
Дори и при Ина на пейката не се отпусна, дори не я прегърна като приятел.

# 608
Добре де, тези хора как изобщо си го представят това: Марио за втори път лекува душата на Зорница, тя е здраво хваната за него, разкрила страховете си, доверила се, оставила се е в ръцете му, връща се към живота и накрая на сезона му казва "Майната ти, Марио, аз обичам доцента, раните ми зарастнаха, готова съм за голямата унищожителна любов, отивам да се отдавам на страстта си".  Joy  Joy Joy

# 609
Maйова, тоя въпрос толкова пъти го задаваме тук и до никакъв логичен отговор не стигаме. Grinning Всичкото това, което изброи те не го виждат или поне не както ние и останалите хора, които харесват Марио и Зорница.

# 610
  • София
Майова, ми не им пука. Буквално казват Майната му на Марио, да се оправя или го пращат да го утешават потребителките, които имат наглостта да питат, А какво правим с Марио

# 611
Добре де, тези хора как изобщо си го представят това: Марио за втори път лекува душата на Зорница, тя е здраво хваната за него, разкрила страховете си, доверила се, оставила се е в ръцете му, връща се към живота и накрая на сезона му казва "Майната ти, Марио, аз обичам доцента, раните ми зарастнаха, готова съм за голямата унищожителна любов, отивам да се отдавам на страстта си".  Joy  Joy Joy
Това за мен е мистерията на Банковия фен! Joy
Как можеш да искаш една жена да зареже някой, който й е дал всичко и който буквално я събира и сглобява и то за втори път. Не го разбирам, наистина. Особено пък след тази сцена, особено след тези думи - Няма да го позволя, не и докато ме държиш здраво. Ще оздравея заради теб.
Баси, голямо напъване да го обича му удря Зорница Joy

Роси, аз на тези нейни думи се уповавам цял сезон Joy

# 612
Оставете ги тези, неспасяем случай са - едно си баба знае, едно си бае!

# 613
Оставете ги тези, неспасяем случай са - едно си баба знае, едно си бае!
Панаирът е пълен. Grinning Хубаво е, че се намира кой да им каже, че вече са банални и определено не са добре. Aма...с какво ли помага пък това? Grinning

# 614
Майче, дай някое гифче, моооляяя, на спагетеното чудовище примерно Joy

Ейй, ако знаете как ме кефи, че Марио си уважава директора, държи на него, загрижен е. Днес в операционната много му се радвах. Heart

Общи условия

Активация на акаунт