Велислав Павлов*Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 41

• 15 153
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Kъде четете, в групите ли? Hа официалната страница не виждам нищо друго, освен здрав хейт към Теодора  Confused а вече по малко и към Вергов. Hе го очаквах. Донякъде обаче сценаристите имат вина, защото много се заиграха с тази история, а на фанатично настроени хора малко им трябва.

# 586
Защото е много по-лесно да набедиш някого, че са го „спуснали”, отколкото да си признаеш, че не си разбрал.добре историята и всъщност не са ти показвали как една любов се възражда, а как си е отишла Grinning

# 587
  • София
Злати, направо ми е жал за Теодора, толкова хейт, че не е истина. Просто и тя ще го отнесе, така както и Велислав. Но има един образ, който здраво кове фенките. На един коментар направо им казва, че не са фенким, а психопати Simple Smile.

Обаче искам да кажа, че и Велислав и Теодора ги харесвам ужасно много.

# 588
Абе аз честно не очаквах Теодора да отнесе такъв хейт. Първо, защото мисля, че като цяло е харесвана актриса, второ, защото смятах, че ще приемат която и да е партньорка на Банков/Вергов. Както стана с Ани П.
Изумена съм от реакциите.

# 589
Хората да вземат да правят разлика актьор- герой, че отива коня у рЕката, както се казва.
И на мен историята на Викитата ми е пресилена, ама какво са виновни Вергов или Теодора за това??? С нищо, играят си хората каквото им дадат.

# 590
  • София
Моски, по повод снимането, не ми се вярва Диде цяла сутрин да е снимала в ритуалната зала, а сега да е в болницата, отново на снимки.
Нека да приемем фактите, нашите ще се женят на друго място или по друго време. Simple Smile

И понеже днес си говорехме може ли да измрънкам Велислав да се обозначи, че мърда и снима. Някой скалпел, лекарска шапчица, екартьор, а ако по погрешка хване ъгълчето от розовата униформа на екранната си партньорско хич няма да се разсърдя.

Доне, от кой е харесвана. Ти вярваш ли, че тези женици са отишли един път на театър или са запознати с ролите на Теодора, то дори и на Вергов извън сериалите.
Много мъка има по тоя свят, много

# 591
Доне, в началото имаше много положителни нагласи към Ева, Зорница беше анатемосана и всички чакаха голямата любов на Банкови. Проблемът е, че Теодора се появи точно в момент, в който по неясни причини надеждата за възкресяване на Голямата любов беше разцъфнала като люляков цвят Joy Имаше визия - Зорница я изнасилват, Марио е смотан, не само че не може да й помогне, но и абдикира, а Банков я спасява и отпрашват към залеза.
В техните мисли всичко това не се случи не защото Марио и Зорница се обичат ужасно много и Марио никога няма да се откаже да се бори за нея и нейното щастие, а защото „тая гадна Теодора се появи”. За съжаление гледането с разбиране не се среща масово.

# 592
Като артист аз също много  харесвам Теодора, но като човек поне от това, което съм чела и гледала нещо не мога да я усетя - показва много голямо самочувствие(може би има защо), малко ми е лигава и последно като я гледах предната седмица  ми се стори студена, не направи никаква връзка с публиката, може просто да не й било ден.
Честно казано всеки си има право да харесва и да не харесва някой, въпросът е да не прекрачва границата на поведението, защото е неприятно, а и смешно.

# 593
Доне, от кой е харесвана. Ти вярваш ли, че тези женици са отишли един път на театър или са запознати с ролите на Теодора, то дори и на Вергов извън сериалите.
Много мъка има по тоя свят, много
Съгласна съм с това. Имах предвид друго - има някакъв феномен - като са те давали по телевизията, автоматично ставаш интересен, харесван, обичан. А нея я гледахме в Дървото на живота, Вездесъщият, Дъвката....отделно (по мое мнение) е хубава жена, има интересна визия. Това помага.
Та затова си мислех, че ще я приемат. Но в случая май се получи "Оф, тази ли?"
Май съм съгласна и с това, което Москита е написала за Зорница, Марио, Вики и Вики

# 594
  • София
Дани, истината е, че артистите са особена порода хора с различна душевност и отношение към света. А когато са име, известни и почти всеки ден на сцена пред хора, тогава предполагам им се иска да се изолират и за това изглеждат студени и дистанцирани.
А за ролите в театъра е важно да имат и ден, не е само да талант, защото там няма втори дубъл.

Колкото до нагласите във ФБ, да се сърдят на себе си и на няколко определени потребителки, които сега се изпокриха. Много хора вместо да гледат какво им разказват, четяха анализите на други и приемаха тяхното мнение и прогнози. Затваряха си очите за някои знаци, които показваха, че Банков и Зорница нямат общо бъдеще и всичко е в миналото. Но това си е техен проблем и трябва да го преболедуват .

# 595
Да, Роси съгласна съм напълно. Аз й не искам да общувам или да я притеснявам.
Но просто споделям, че от 10 човека на сцената при аплодисментите на публиката, само 3-4 показаха емоция, като да върнат обратна връзка. Поне аз така го усетих, нали уж това ги зарежда, но явно не им е било ден или пък не са ни харесали като публика Simple Smile

# 596
Добре някой разбра ли защо при сцената с Кръстева, Зорница се разсмя накрая. Аз нещо не стоплих.

# 597
Духовникова направо им развали фън-шуя на тия жени. Joy При други обстоятелства със сигурност щяха да я харесат, но тя се появи в много неудобен момент и им се разбиха надеждите. Не мога да разбера толкова ли е трудно да прогледнат най-накрая? Истината е друга, обаче боли и няма как да я приемат. Ще се надяват още, щото видиш ли ти имало и 7ми сезон. Е, пак ще си говорим тогава. Grinning

# 598
Добре някой разбра ли защо при сцената с Кръстева, Зорница се разсмя накрая. Аз нещо не стоплих.
Може би заради смущението на д-р Кръстева от това, което видя и не очакваше, че приятелката й се мотае с Банков. Дори накрая на Зорница и стана неудобно Simple Smile

# 599
  • София
Мелани, спокойно, не се връзвай на тея от Фейса.
Говоря си с другарче по същия въпрос и според мен Зорница се изсмя, защото се замисли за това как Банков я съветваше, че може да се оправи сама, а сега той е взел присърце проблема на пациентката и е с нея и я подкрепя. И Зори си даде сметка, че съвета му е бил доста глупав, особено щом и той не го спазва. 😜

Общи условия

Активация на акаунт