Велислав Павлов*Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 41

• 15 113
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Аз съм от хората, които не харесват Теодора Духовникова и това е така донякъде и защото напоследък няма нов филм без нея. НО много ми харесва как се развиват отношенията им с доцента - предстои да видим какви точно ще са: приятелски или любовни. Донякъде ми напомнят Банков/Зорница в началото - един от най-интересните периоди в сериала за мен...Надявам се Виктория да се излекува и да продължи участието в 7 сезон - така поне ще е сигурно, че няма да разделят Марио и Зорница. Не ми се мисли ако я убият Банков в каква посока ще поеме знаейки любовта на сценаристите към евтиния сеир.
Направо си представям колко още сцени като тази в асансьора щяхме да гледаме ако не беше  Теодора ( за съжаление и изнасилването)...

# 631
  • София
Хайде и аз като една втора баба да кажа, че Диде трябва да почива, да се наспи и да започне да хапва по нещо, защото ще се срине физически точно преди изложбата.

Много, много вярвам, че сцената в асансьора не беше само един сеир. Наясно съм, че има неща, които се пишат, за да се вдига рейтинга, но до сега сценаристите винаги са успявали да го направят къде повече, къде по-малко елегантно и да вкарат смисъл в това, който да разкрие на мислещия зрител какво точно са имали предвид. Вярвам, че и сега ще е така. Ако ли пък не, приемам, че Зорница не е била на себе си и въобще не е съзнавала какво прави и толкова.

# 632
Роси, според мен, ако повече никога не се спомене тая случка, просто ще трябва да приемем, че наистина това беше някакъв странен начин да ни покажат колко е изтрещяла от хормоните Joy

И аз съм в отбора на бабите. Joy Направо не знам как издържа без сън.

Между другото, по повод на снимките и отсъствието на Велислав се замислих, че минахме 44-ти епизод. На 11-ти Наум писа, че са получили сценариите до 48-ми, тоест дотогава не са снимали 46-48, нали им ги дават по три. Като ги получат на 11-ти им трябват няколко дни да ги научат и да подготвят снимането, така че е напълно възможно да нямаме дупки, не и осезаеми, най-много в някой епизод просто да не ги видим.

# 633
Милан, във ФБ профила си Духовникова писа, че отношенията между Виктор и Виктория са “отвъд баналната любовна история”.  Което за мен си означава, че няма да са просто приятели - ще има любов. Така че поне засега няма да гледаме тъпоъгълници.
Мен сега ме човърка какво ще стане като излезе Теодора. Нали все за нещо трябва да се притеснявам 😆. Та, знаем че тя има епизодично участие, не е до финала и се чудя какво ще прави Банков без нея. Защото той друг сюжет няма 🤔. Но все ми се струва, че ще го направят така, че Вики и Вики да са постоянна двойка в 7-ми сезон.

# 634
Аа, Дрийми, предвид разбърканото снимане и че тя е снимала няколко седмици, като нищо ще я видим до края Grinning

Човъркай се за нещо друго, Банков е затворена страница Grinning Както и вчера Роси обърна внимание, жената иска да си говори как се изстисква тубата с паста за зъби, а не колко е убийствена смазващата любов Joy

# 635
  • София
Дрийми, а ние как разбрахме, че участието на Теодора е епизодично и няма да продължи. Аз не останах с такова усещане, а и нищо не съм чела.

Според мен Вергов и Духовникова са снимали повечко и ще си я гледаме до края. Както и ще си е част от сериала в следващия сезон. Не вярвам да хвърлят бомбата и да я убият,  малко изтъркано става.

Аз за нашите нямам никакви притеснения, освен дали ще ги дават достатъчно дълго, за да им се радвам.

# 636
Hяма да убият Викгория.Теодора е с друга мисия в сериала и ще покаже оцеляването на тези жени.
Aз като най-строга баба, да кажа на Диде да намали и алкохола Stuck Out Tongue

# 637
Аа, Дрийми, предвид разбърканото снимане и че тя е снимала няколко седмици, като нищо ще я видим до края Grinning

Човъркай се за нещо друго, Банков е затворена страница Grinning Както и вчера Роси обърна внимание, жената иска да си говори как се изстисква тубата с паста за зъби, а не колко е убийствена смазващата любов Joy
Моски, ако гледаме Теодора до края аз ще съм много щастлива. От една страна заради Марио и Зорница. От друга - аз Теодора я харесвам и сюжета с Викитата ми е интересен. Харесвам какъв е Банков около нея, най-после стана мъж 😁.
А притесненията ми се базират най-вече на онази цикличност от по 4-5 епизода, която досега ни показваха. Ние все си мислим, че вече е дошъл края на темата Зорница/Банков, защото еди какво си се е случило и сценаристите пак мятат някое съвпадение и ние започваме да се чудим как да си го обясним. Да спазват добро поведение до края на сезона и ще приема, че са приключили със залитанията. Дотогава обаче ще имам едно на ум 😁.

# 638
  • София
Добре, замислих се. Значи Зорница в момента изживява дълбока криза, толкова силна, че никой не знае дали някога ще може да се възстанови напълно. До себе си има ЕДИН човек, който я подкрепя, който я държи - Марио. Банков не се и сеща за нея в момента. Предполагам са минали десетина дни от изгорените дрехи и до сега не са ни показали, как нито той се интересува как е Зорница, нито тя за него.
Е обяснете ми, какъв дявол ще я накара след още десет дни да се присети за Банков и да ходи да му се мята на врата и да тегли една майна на човека, който беше с нея през всичко, което изживява.
Има нещо, което не ни показват, но преминаването през сложни ситуации прави хората по сплотени и връзките по-здрави. Според мен това е, което ще ни разкажат, как случилото се със Зорница изважда най-добрите и ценни качества у нея и Марио и как заедно ще успеят да излекуват раните.
Всякакъв друг сценарии, особено намесване на трети човек между тях е абсурден.

Последна редакция: сб, 24 ное 2018, 09:38 от rosi_ta

# 639
Човъркай се за нещо друго, Банков е затворена страница Grinning
Защо шитнаха Тони, по дяволите, сериалът си изгуби ведрината без него CryCryCry

# 640
  • София
Човъркай се за нещо друго, Банков е затворена страница Grinning

Доне, Доне, това колко го човъркаме и няма нормално обяснение. Просто пълен абсурд, поне от екипа да бяха казали нещо, ама те мълчат.

# 641
Роси, абсолютно! Няма как да се върне тая тема, каквато ще цикличност да има. Изстискаха каквото можаха от тая история, край вече. След това ни показаха точно определена последователност на действията -трябва да се справиш сама, изгарянето на дрехите, което и аз като Злати приемам за символично, борбата на Марио и Зорница заедно, доверяването й, подобрението. Снощи сложиха още една точка - Зорница видя, че Банков е ухилен и всеки е по пътя си - той да помага за рака, а тя да учи мъжа си как се ядат спагети Grinning

Мен пък ме впечатли как Банков дори Марио не попита как е Зорница. Изобщо, тя просто не е негов проблем Grinning

Роси, сега видях, че си писала, че Марио е искал тя да общува с Банков. Да, ама тогава пък Банков не искаше да общува с нея Grinning Аз вярвам, че ако като отиде у Генадиева, Банков не беше избягал, можеха да останат, да си поговорят и наистина да не остава нищо недоизказано и да я освободи от нещата, които я тормозеха.

Последна редакция: сб, 24 ное 2018, 09:43 от Mosquita

# 642
Доне, Доне, това колко го човъркаме и няма нормално обяснение. Просто пълен абсурд, поне от екипа да бяха казали нещо, ама те мълчат.
Няма обяснение. Още ми е тъпо.
И как ще има трагедия в семейството ти, а ти си някъде?
Пълна глупост. Просто нямам думи.
Мен пък ме впечатли как Банков дори Марио не попита как е Зорница. Изобщо, тя просто не е негов проблем Grinning
И аз го забелязах. Мислех, че ще повторят сцената след баскетбола, когато Марио попита за Ева. Но не.

# 643
Защо да ходи да се мята на врата на Банков? Някои хора, които още се надяват това да стане, пропускат как нея я беше страх, че МАРИО ще я изостави след случката с Психото. Че той няма да издържи и ще си тръгне. Че тя ще остане без него. Thinking Историята с Банков е затворена. Те са просто колеги и могат да станат и приятели.

Аз ще съм не баба и ще кажа, че напълно разбирам Диана в момента Animal Joy Cat Когато имаш краен срок и ужасно много работа за свършване, а през деня нямаш време, не просто не спиш, то не ти се спи, нито ти се яде и колкото и някой да ти мели на главата, че трябва да го правиш, то просто не става. Animal Smiley Cat

# 644
  • София
Именно, Моски. Хайде да речем, че Банков не иска да притеснява Зорница, но няма нищо по-естествено от това да попита мъжа и как е тя. Още повече, че Банков беше човекът, взел я от дома на психото и я доведе в болницата

Общи условия

Активация на акаунт