Велислав Павлов*Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 41

• 15 109
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Дрийми, а ние как разбрахме, че участието на Теодора е епизодично и няма да продължи. Аз не останах с такова усещане, а и нищо не съм чела.
Роси, Теодора беше писала, че е прекарала няколко седмици снимайки в Свети Кирил и й е било много приятно. Нещо такова. И прозвуча все едно е свършило. Но ако снимат разбъркано и я гледаме до края 🥳.
За мен лично е логично, въпреки че допусна Марио, Зорница да остане дистанцирана към останалия свят. Поне за известно време. Видяхме как се държа с Ина. Дръпнато, прегърна я колкото да не я отблъсне. В момента Марио е единствения, който знае какво се случва с нея и й е по-близък от всякога. И ако сценаристите не получат някой нов пристъп на шизофрения, до края очаквам само позитивни развръзки 🤞😊.
Доне, много съм съгласна за Тони. Неговото присъствие щеше много да разведри нещата. Ще го видим на финала. Сигурна съм. Те Галя докараха, пък него няма.

# 646
  • София
Дрийми, те Ралица я докараха, че нали Галя ще се жени за Пешко 😜😂😎

# 647
Дрийми, те Ралица я докараха, че нали Галя ще се жени за Пешко 😜😂😎
Какво ми казваш, че трябва да преживея сватба между Тони и Албена, за да върнат Димитър? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 648
Тони е някъде заминал евентуално и едва ли Марио или Зорница ще му се обадят да му кажат какво е станало.

Роси, не знам, беше ми малко странно. Реално Марио и Зорница сам-сами се борят. То е ясно, че Зорница много не иска да говори, ама никой пък да не удари едно рамо на Марио... честно, леко безчувствено ми идва поведението на Банков. Както винаги е бил към Зорница. Виждаме сега с Виктория, че може и по-различно да се държи.

# 649
Моски +1
Каквото и да е, имал е нещо с нея, била му е близка. Това не е нещо ала бала, тя наистина е зле и поне от куртоазия, егати, можеше да попита. Както Кръстева каза две приказки на Зорница. Не е нужно повече, само емоционална подкрепа.

# 650
  • София
Тя, тази изпепеляващата любов е такава, и аз като казвам, че при тях единият даваше, а другият само взимаше вие не ми вярвате.

Мдаа, единствено Захариев удря по едно рамо на Ковачев. Това е защото другите ги е страх, че могат да му станат пациенти в спешното 😂

Сега сериозно, не мисля, че останалите лекари имат място да питат Зорница как е и подобни. Банков обаче е друга бира и неговото мълчание е странно.

# 651
Роси, странно или не, напълно ме устройва. Joy Да си гледа Викито, Марио ще се оправи със Зорница. Grinning

# 652
  • София
Роси, странно или не, напълно ме устройва. Joy Да си гледа Викито, Марио ще се оправи със Зорница. Grinning

Ауу, колко си зла.
И мен ме устройва, напълно, ама си чешем езиците 😜😂

# 653
Мдаа, единствено Захариев удря по едно рамо на Ковачев. Това е защото другите ги е страх, че могат да му станат пациенти в спешното 😂
😂 Нали.
Аз страшно много се радвам на контраста на Марио в отношенията със Зорница и със всички останали. Колко е мил с нея, усмихнат, разговорлив 🤗. В рапорт залата като попита “Кое” й липсва - тонът му беше толкова топъл. А това с пижамата направо ми топли сърцето - обичам го тоя Марио 😘😊. Господа Сценаристи, пак казвам, покажете ни го това с пижамата, ще припадаме 😂.

# 654
Аз също приемам отношението на Банков за доста странно. Той едва ли не прие за приятел само Христо.
Имаха и много сцени с Марио, но той винаги се е държал над него и като че ли не го приема - дистанциран, студен...
Дори Марио се държа по-приятелски с него - разказа му за родители си, опита се да го посъветва, да не допуска грешка, но явно ДОЦЕНТЪТ си е доцент.
И наистина Марио и Зорница са сами!!!
Тя се е хванала здраво за него и още една препратка с езерото и че не може да плува - Марио ще я изтегли от дълбокото с търпение и много любов ❤❤❤

# 655
Аз очаквам сега да видим още някоя сцена, в която тя се усмихва с Марио, още някоя сцена, в която е сама и тъжна и съвсем ще затвърдим нещата.
И се сещам какво каза Марио преди на Захариев - ние със Зорница ще се оправим.
Зорница всъщност си мислеше, че Марио не може да понесе случилото се, но той реално не можеше да понесе единствено нейната изолация от него. Щом се махна това, нищо не може да го събори.

# 656
Представих си сцена как тя се появява в хола с неговата пижами и казва "Бау" Animal Joy Cat

# 657
Представих си сцена как тя се появява в хола с неговата пижами и казва "Бау" Animal Joy Cat
ААААААААА, ВЕЛИКО!!!! Joy Как се изхилих!

# 658
  • София
Аз не си представям Марио с пижама, освен ако пижамата не му е тениска 😂.

# 659
Роси, в сцената след изнасилването беше с тениска и долнище на пижама.
Аз пък си представям слабичката Диана облечена в неговите дрехи Joy

Общи условия

Активация на акаунт