Велислав Павлов*Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 41

• 14 549
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
Чудесно е да знам, че имате предположения, ама като не можете да ги напишете тука... Joy Майче, поне оптимистично ли е? Grinning
Моето е оптимистично. Моски и Роси писаха версии - добри са!

# 706
Яни, да, даже сега писах предложението си на Ди, ще го пусна и на теб Grinning

# 707
Ее и аз искааам Cry

# 708
Чудесно е да знам, че имате предположения, ама като не можете да ги напишете тука... Joy Майче, поне оптимистично ли е? Grinning
По принцип и моето е, аз нямам никакви притеснения, за мен това е означава нищо. Grinning

# 709
  • София
И на мен, пък аз ще ти споделя моето Wink

# 710
ДониБони, лошо си!
Пускаш ни мухи , а после млъкваш!
Ти нямаш договор за поверителност, спокойно можеш да напишеш какво си видяла!

# 711
Хахахахах сега бгмама ще гръмне от лични съобщения. С предположения какво се случва. Моето изключително много се доближава до това на Майчето Animal Joy Cat Великите умове мислят еднакво

# 712
Дона, като отговаряш, събери всички анализи и предположения в едно съобщение, моля Joy

# 713
Ама не сте коректни - пратете ми и на мен предположения Joy Яни, Мйаче ахйахахха сега  ще чета

# 714
Хахахахах сега бгмама ще гръмне от лични съобщения. С предположения какво се случва. Моето изключително много се доближава до това на Майчето Animal Joy Cat Великите умове мислят еднакво

# 715
Ще се радвам да споделите и с мен, имам нужда да прочета нещо различно от това, което на мен ми се върти в главата Smile

Ели, по-добре, че Донето не го споделя тук, че Big Brother ни гледа Smile има много преписвачки, които само чакат клюка Smiley

# 716
Искам да ви кажа и обобщя че след цялата циркулация от предположения май стигаме до горе-долу едно и също, като.изводът е -всичко е точно Joy

# 717
Роси, Майче, споделете си предположенията и с мен моля 😊.
Аз засега нямам такива, поне не смислени 😁. А нещо позитивно ще ми дойде много добре.

# 718
Роси, Майче, споделете си предположенията и с мен моля 😊.
Аз засега нямам такива, поне не смислени 😁. А нещо позитивно ще ми дойде много добре.
И аз плача за инфо, не съм си у дома, изолирана съм, имам нужда от нещо свежо!

# 719
Споко бе, всичко е наред. Само наистина, моля ви, не ща да ни четат, нека си остане на лични всичко. После ще четем небивалици из социалните мрежи.

Общи условия

Активация на акаунт