За Коледа подаръци ще има от сърце, но най-скъпия подарък Януари ще държим в ръце!

• 35 216
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте! Някой от Варна беше питал наскоро за еднократни гащи. Намерих в DM, имат XL размер като той отговаря на 108 бедра...От любопитство отворих едните, като за хипопотамчета са, имат и ластик на талията Wink

# 436
Здравейте и от мен. Аз да кажа, че майка ми имаше мн проблеми С хемороиди и с конското лекарство не успя да си помогне, а все един крем който просто я спаси. Казва се Фиторойд. Бременна дама от групата във фейса го беше споменала и това определено подейства при майка ми. Относно синините аз бях така с почесване на корема и получавах като кървави нишки, е не бяха толкова силно изразени, но бяха доста време на корема ми.
А за хълцането от месец време не спира, щом се нахраня тя почва да хълца около 15-20мин.

# 437
Здравейте! Някой от Варна беше питал наскоро за еднократни гащи. Намерих в DM, имат XL размер като той отговаря на 108 бедра...От любопитство отворих едните, като за хипопотамчета са, имат и ластик на талията Wink
Аз бях попитала. Ходих в ДМ, но явно не съм ги видяла. Купих си от Рая тойс едни на които също пише 110 ( на babyone мисля че са), но не отговарят. Моят ханш е повече от 110 и ми стават и са ми широки даже. Как са мерили 110 не знам. Благодаря ти все пак.

# 438
В момента за хемороидите ползвам Цикатридина свещички и маз, Прокто гливенол, Хемоклин, Прокто изи. Изписаха ми и лидокаин, имам и Пайлекс. Общо взето вече 7-8 дни съм така и едва от 2 дни имам подобрение, но е адски бавно. Това със стоенето в урина няма как да го приложа, защото с този корем не става, дори със смрадилката не се кисна, просто се измивам с нея. Ще си запиша и този Фитороид, ако трябва и него ще купувам, че не се знае колко време имам да се пооправя малко.

# 439
  • Варна
В момента за хемороидите ползвам Цикатридина свещички и маз, Прокто гливенол, Хемоклин, Прокто изи. Изписаха ми и лидокаин, имам и Пайлекс. Общо взето вече 7-8 дни съм така и едва от 2 дни имам подобрение, но е адски бавно. Това със стоенето в урина няма как да го приложа, защото с този корем не става, дори със смрадилката не се кисна, просто се измивам с нея. Ще си запиша и този Фитороид, ако трябва и него ще купувам, че не се знае колко време имам да се пооправя малко.
Намираш ли някое от изброените за най - ефективно или еднаква работа (не) вършат? Аз, както споменах, си имам за спомен от първото раждане мноого външни, които не ме болят, но от сега си знам, че след раждането ще е някакъв ад и искам да се заредя с нещо, което да имам под ръка веднага. Преди време съм ползвала някои от изброените, ама изобщо не помня кое как ми е действало.

# 440
Аз след първото раждане ходих на хирург за хемороидите и ми изписа крем analen. За една седмица ми мина  всичко, но нямам идея дали го има все още по аптеките. Сега ще проверя в нета.

# 441
Здравейте аз в сряда съм на лекар, вече съм в 36 г.с и на 13.12 влизам в 9 месец. Нямам страх от раждането само притеснение дали всичко ще мине както трябва. И двете ми раждания бяха естествено и сега няма други индикации. Само се притеснявам макар и лекувани тези гъби са упорити и не успяваме да ги премахнем трайно. В сряда ще видим какво да се прави по въпроса не ми се иска да навредя на бебка по време на раждането. И да нямам търпение вече да е гушна макар, че ще ми липсват тези малки крачета които ме риткат.Вчера майката на таткото ми каза, че корема ми се е смъкнал не сме се виждали с нея от месец някъде. Все вярвам, че няма да тръгне да се ражда по рано макар и упорито да ми се повтаря, че е възможно да се роди до края на месеца. Трето било, по едра била обаче при последният преглед беше само с няколко дни по напред вече,  не както по рано с 2 седмици. Но пък най важното е да е добре пък когато тогава все ще излезе. 😁
Накоя мама която да ражда в Окръжна болница в Пловдив или Пълмед? Аз съм се насочила към Окръжна, но се чудя и за Пълмед там раждането само платено ли е?
В Пълмед е платено да, а аз ще раждам в Хирургиите. Нито екипи, нито лекари ще избирам. Стига сме превръщали нещо естествено като раждането в бизнес.

# 442

Момичета, аз ви говоря за такъв резултат след елементарно почесване. Ето и на ръката след навиването на ръкавите:

Имайте предвид, че не е одрано, не е разранено, само така изглежда. Сякаш са се пукнали капилярчета отдолу под кожата. Самата кожа няма никакви ранички.
Утре съм на тонове, срам ме е да отида.
Flushed Това не ми изглежда никак добре. Консултирай се с лекаря си възможно най-скоро . Някаква терапия имаш ли? Фраксипарин ,Клексан, аспирин?

# 443
Deindja, при мен положението стана много сериозно и ефекта е бавен, но все пак - свещичките Цикатридина определено действат най-добре от изброените и облекчението с тях е най-дълго. Прокто гливенола започна да ми действа едва преди 2 дни, тоест за не много възпалени хемороиди ще свърши добра работа, но за тежко положение абсурд. Пайлекса тотално съм го отписала, с него даже и облекчение не изпитах. Прокто изи и Хемоклин общо взето са помощни средства и не лекуват, да кажем, че са от полза колкото да държат мястото влажно, което е важно. Лидокаина реално само веднъж съм го ползвала, той за болката действа, но също не лекува. Тази вечер купих и споменатия Фитороид, ще го пробвам и ще дам отзиви.

# 444
Скрит текст:

Момичета, аз ви говоря за такъв резултат след елементарно почесване. Ето и на ръката след навиването на ръкавите:

Имайте предвид, че не е одрано, не е разранено, само така изглежда. Сякаш са се пукнали капилярчета отдолу под кожата. Самата кожа няма никакви ранички.
Утре съм на тонове, срам ме е да отида.
Flushed Това не ми изглежда никак добре. Консултирай се с лекаря си възможно най-скоро . Някаква терапия имаш ли? Фраксипарин ,Клексан, аспирин?
Пиех аспирин. Доктора в моя град каза до 34 седмица, а на новото място ми казаха до 37. Пих го до 35. Т.е. седмица след спирането му стана така. И аз помислих за аспирина.
Божке, какъв лекар, аз си знам, че във вторник съм на лекар, но моя мъж одеве стои и ме пита ....бе, ти хубаво вторник, но прегледа не беше ли на 10-ти!? Та ... Изпуснахме часа. Утре ще видим.
Имах още 2-3 такива неща, но по-малки. И много бързо изчезнаха. И тези днес са много по-бледи.

Никога не съм имала кожни болести или каквито и там други, изследванията ми са добре ... Не знам. Но изчезват и няма нови.
Днес ме хвана музата и чистих както преди. Почти на макс енергия. Хаха. Чувала съм, че стане ли така до седмица/две може да има нещо ... Да видим. Simple Smile

Последна редакция: вт, 11 дек 2018, 12:36 от AnMary

# 445
Епългардън, ти направо се измъчи ... То все по нещо има. Дай Боже само на финала всичко да е наред! На всички го пожелавам!
Соник, пиши за геройчетата.

# 446
S and M, наистина дано за всички ни накрая всичко приключи благополучно и да се радваме на здрави и хубави бебета. Нямам търпение да настъпи този момент. Наистина никога не съм вярвала, че човек може да пищи от болка от хемороиди, но дано мине и замине вече и да си чакаме бебето спокойно.

# 447
S and M според мен това не е кожна болест,а някакъв проблем с кръвосъсирването или черният дроб. Най -добре си обърни внимание.

# 448
S and M според мен това не е кожна болест,а някакъв проблем с кръвосъсирването или черният дроб. Най -добре си обърни внимание.
Лимонче, ще се обадя още днес. Благодаря ти!

# 449
Надявам се всичко да е наред Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт