За Коледа подаръци ще има от сърце, но най-скъпия подарък Януари ще държим в ръце!

• 35 159
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
nash13 , честит рожден ден! Много здраве , щастие и късмет Flowers Hibiscus
Аз си се бръсна съвсем успешно. Не виждам нищо отдавна ,но карам по усет. С ММ имаме уговорка ако накрая ми стане много трудно да помага. Предишната ми бременност успях сама да се бръсна съвсем до края. Като последният месец се бръснех постоянно да не би бебето да избърза и да се наложи да ме бръснат в болницата.

# 541
Nash честит рожден ден! Бъди жива и здрава! Леко раждане и сладък бебок!

# 542
Nash13 Честит празник! Много здраве, късмет, любов и положителни емоции ти желая!!!
🌷🌻🍀

# 543
Nash13 Честит Рожден Ден! Много здраве, щастие, късмет и леко раждане! 🙂🍀🌷

# 544
Nash13 Честит рожден ден , много здраве , щастие , късмет и живот и здраве да гушкаш бебчо ! 😊🍀😘

# 545
Момичета, пазете се. Вирусът е смазващ

# 546
Момичета, пазете се. Вирусът е смазващ
С какво се проявява?

# 547
Гърло, хрема и главоболие... за на крак изглежда. Детето го домъкна и 4 дни нищо при мен...  и тъкмо се зарадвах и тази сутрин хоп в дробовете ме удари. В несвяст съм цял ден. Почнах АБ.

# 548
Гърло, хрема и главоболие... за на крак изглежда. Детето го домъкна и 4 дни нищо при мен...  и тъкмо се зарадвах и тази сутрин хоп в дробовете ме удари. В несвяст съм цял ден. Почнах АБ.
Бързо оздравяване, аз бях така миналата седмица, но без гърлото и с биозин мама го овладях.

# 549
Явно е друг щам. Гърлото е водещо тук. Като ангина, до рани води. Гадна история много. Дано гъбите преборя после, че на финала да не се оплескат нещата

# 550
Явно е друг щам. Гърлото е водещо тук. Като ангина, до рани води. Гадна история много. Дано гъбите преборя после, че на финала да не се оплескат нещата
Ужасно звучи. Аз правя терапия за гъбичките - 24 дни. 3 дни промивки с розалгин, после 3 опаковки гиноперварил за 9 дни и 9 дни крем макмирор. Засега са минали 9 дни. При първата бременност също правих дълга терапия 18 дни преди раждането и бебето беше чистичко без петънце или пъпчица.

# 551
И аз минах един ужасен вирус, бях се оплакала тук, до сутринта бях на АБ. Много ми беше криво, ама като се налага, и мен ме удари в дробовете, отдавна не ми се беше случвало.
Не знам, нещо се сдухвам яко, особено вечер, чета тук разни неща и съвсем психясвам. Дано всичко е наред.

# 552
  • Полша, Варшава
Nash13 честит рожден ден (на патерица) желая ти здраве, щастие, късмет и леко раждане.

Аз за момента се бръсна с огледалцето и както _limonche_ каза, сме се разбрали с мъжа да помага, ако имам нужда от помощ. Нещото което ме притеснява най-много е целулита, който се появи и стана доста видим по дупето и краката. Някой приятелки казват, че после хормоните ще се възстановят и ще се поправят нещата, но само като се гледам и се побърквам. Вярно, че в момента най-важно е малката да се роди жива и здрава, но хич не ми е комфортно. Не знам мъжа как ме гледа Sad.
Май доста си помрънках Kissing Heart

# 553
Ужасно звучи. Аз правя терапия за гъбичките - 24 дни. 3 дни промивки с розалгин, после 3 опаковки гиноперварил за 9 дни и 9 дни крем макмирор. Засега са минали 9 дни. При първата бременност също правих дълга терапия 18 дни преди раждането и бебето беше чистичко без петънце или пъпчица.
Докторът ми даде еднократен ватинален крем, защото нямам време за дълги терапии.

aDream, съжалявам. Никого не искам да сдухвам. Споделям, защото ни е важно на финала. Аз доста се стресирах. Сега обмислям още повече ограничения откъм евентуални заразители, защото е пикът на вирусите.

Последна редакция: пт, 14 дек 2018, 00:46 от Maria_Mia

# 554
Наш13, честит рожден ден Flowers Hibiscus съвсем те забравих в предния пост, пожелавам ти успешен, пухкав финал Simple Smile))))
Мария мия, нямах предвид, че ти ме сдухваш Flushed чета тук разни теми и от тях нещо се сдухвам, за разни истории след раждания, и вечер ме налягат едни мисли. Иначе за вирусите си права, аз уж се пазих много, не излизах, ама вкъщи ми го докараха и ако е същия като твоя, наистина е много гаден, и аз пих АБ, отдавна не се беше случвало, ама ей сега стана.

Общи условия

Активация на акаунт