За Коледа подаръци ще има от сърце, но най-скъпия подарък Януари ще държим в ръце!

• 35 191
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
И тази вечер,в любимият ми час,аз отново съм будна 😁та си мисля как мислите да се епилирате,защото аз по добрият стар метод с бикчето няма да успея...Мислех си за някакъв депилатоар,но дали е удачно според вас.Вредно ли е?

Предният път кола маска направих. Нито го мислиш, нито се притесняваш... сега обаче нещата се прецакаха. Трябваше спешна реакцияя след доста контракции и опропастих плановете, няма да стане за кола. А са ми адски неприятни ножчетата, не че нещо мога да направя с таз намалена видимост...
Да ви се оплача, на антибиотик съм от днес. Уж безобиден вирус, слезе в гърдите. Антибиотик= гъби...въпреки Бкомплекс и т.н. Моля се за задържи...защото не ми се мисли.

# 526
Козметичката ми каза, че може д се занули ефектът от лазерa заради бременност. И всичко да почне отново с процедурите.
Моята пък категорично отрича фотоепилацията при бременност. Бях направила 5 процедури и спрях. Мисля като родя да ги подновя 😊
Да и моята също не ми прави, но каза, че дори тези, които са минали вече преди това може да са били напразно. И всичко да стане в изходна позиция след бременността.

# 527
Момичета, изпуснах последните страници, защото ме налегна работа, но днес понаваксах:)

Dara30 да кажа, че и аз съм с полип (на входа на шийката), съветът на лекаря ми е да не се пипа и при раждането да се махне (това ако е секцио, а аз все се надявам да се обърне бебето и да не е). Притесних се доста, но пък лекарят казва, че не е необичайно и гледам така да мисля....

Jillian дано следващите са ок, ако ти е притеснено и по рано отиди. Аз също знам, че зависят от много неща  и най-вероятно всичко е наред. Като казваше, че е трябвало да почиваш, аз пък напоследък гледам точно обратното - да ходя, да се движа, само и само да се обърне госпожицата, да не съм секцио…. И съм чела, че последните месеци по вредно е застояването от движението. Стискам палци! При теб обърна ли се бебето?

# 528
KiTtEn, ще издържи бебка, разбира се! Аз също усещам напрежение ниско долу и нещо като бодежи или прорязване, но то си е нормално вече, все пак сме на финалната права. На мен също магнезия до 37 седмица ми е изписан.

За епилирането, аз си ходя на кола маска всеки месец без проблем, но може би е рисковано в последните месеци, ако човек не е свикнал. Иначе едвам си бръсна краката, пък да не говорим, ако трябваше сама да се избръсна и отдолу Smile За фотоепилацията, има ли резултат, ако космите са по-тъмни и плътни? Чувала съм, че в тези случаи трудно става работата.

S and M, честита 37 с.! И на мен ми остават 2 дена до нея и съм много щастлива за това. Някакси вече по-спокойно си бременея Relaxed

Maria_Mia, стискам палци бързо да се оправиш и гъбичките да се разминат! И аз бях в същата ситуация, неприятно е,  но минава.

teg, и аз на това се надявах, при раждането да го махнат и да не се налага да се занимавам после и с това. Успокоявам се, че казват, че не е нещо страшно и в повечето случаи е доброкачествено.

# 529

Почерпете се момичета. Днес съм рожденичка.

По темата която сте захванали - действам със самобръсначка. Колкото , толкова.
На тонове още не ме праща АГ. Уж днес съм 35г.с.+0 дни. Понеделник съм при него и ако не ме прати май ще отида на своя глава.

# 530
nash13 да си жива и здрава. Много щастие и успехи ти желая.
Аз ходя на кола маска. Имам час сега за 9.01 и ако случайно са пораснали до раждането ще ги избръсна. Иначе краката ги бръснар. Подмишници с епилатор. На мен крака и ръце са ми руси и няма да ме хване лазер, но по-натам бих отишла за бикини и подмишници.

# 531

На тонове още не ме праща АГ. Уж днес съм 35г.с.+0 дни. Понеделник съм при него и ако не ме прати май ще отида на своя глава.

Честита да си nash13! Желая ти много здраве и дни, изпълнени с приказни мигове Simple Smile

# 532

Честит рожден ден! Много здраве, щастие и любов! Едно пухкаво бебе на финала! 🤗❤️🎀

Аз карам със самобръсначката и огледало. Колкото толкова 😜

# 533
Nash, чести празник! Жива и здрава и много щастлива!💐

Dara, дори колкото по-тъмни и плътни са космите, толкова по-добър е ефектът.

# 534
За фотоепилация ли говорите? Какъв е ефективният домашен уред?

Последна редакция: чт, 13 дек 2018, 15:09 от Maria_Mia

# 535
nash13,  честит рожден ден! Да сте много здрави вкъщи, включително и новото бебе. Flowers Hibiscus

За космите - аз си ходя на кола маска всеки месец - карака и триъгълник. Не съм имала проблеми и трите бременности до момента. Понякога пия по едно но-шпа преди процедурата за всеки случай. Дано да успеем да се уцелим с бебчо и козметичката и този път.

teg, благодаря за съпричастността... тегаво ми е, но ще изчакам до утре. Бебо си мърда както винаги из корема и се надявам да му е добре. Днес си седях само вкъщи и единствено имам да взема децата от училище след малко. Даже - веднага. Иначе, дребният се беше обърнал главично на последната консултация преди около три седмици. В един момент го усетих, че пак прави разни акробатики, но много се надявам да си стои надолу с главата вече.

Моята докторка каза да пия магнезия до 37-ма седмица.

# 536
Nash Честит рожден ден!Много здраве пожелавам на теб и цялото ти семейство инлеко и безпроблемно раждане!

Чакам мъжлето да отидем за последните щтрихи по тоалета за изписването на госпожицата и после ще ги покажа.Ще питам инв аптеката за някакви обезкосмяващи средства за бременни 😂

# 537
Nash, честит рожден ден! Да си здрава и много щастлива!

# 538
  • Варна
nash13, честит рожден ден! Да си много здрава и щастлива! Birthday

# 539
За фотоепилация ли говорите? Какъв е ефективният домашен уред?
Моят е SmoothSkin Gold 200 IPL

Общи условия

Активация на акаунт