За Коледа подаръци ще има от сърце, но най-скъпия подарък Януари ще държим в ръце!

• 35 201
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • Sofia
И тази вечер,в любимият ми час,аз отново съм будна 😁та си мисля как мислите да се епилирате,защото аз по добрият стар метод с бикчето няма да успея...Мислех си за някакъв депилатоар,но дали е удачно според вас.Вредно ли е?
Недей с депилатоар. Химия си е, да не си раздразниш кожата. Аз ходя на кола маска, но при първата бременност се справих със самобръсначката и огледалце Simple Smile

# 511
  • София
Аз с депилатоар, но и така не е лесно, защото пак нищо не виждам с тоя корем. От самобръсначката правя някаква реакция и всичко става в пъпчици после и е кошмар. Явно мястото е по-чувствително.

# 512
  • Варна
С депилатоар действам, а после гледам да овлажнявам кожата обилно и често. С всякакви други методи на втория ден кожата ми се разранява направо.

# 513
с това депилиране и аз имам проблем, от този корем нищо не виждам. А пък с първата бременност нямам спомен чак толкова да ми е бил голям Simple Smile. иначе действам със самобръсначка

# 514
Аз сега се бръсна, колкото мога. Козметичката ми не иска да ми прави кола маска. Каза чак след 20 декември. Миналата година на една нейна клиента й изтекли водите, докато я скубе. Била или в 7 или 8 месец и тя се страхува. 3 пъти я моля вече, но не и не. Не че не мога да ида другаде, но засега си ходя така - тука има, тука няма. С първото раждане се бръсне отлично с огледало, но коремът ми беше доста по-малък.

# 515
Прекрасна тема за дискусия 😀 аз също действам с самобръсначката , невиждам нищо но наизуст правя нещо уж 😀 мислих и аз за огледалце колкото стане , за кола маската съм чувала че при повечето бременни предизвиква контракции и така и не посмях да отида докато съм бременна 🙂

# 516
От години ходя на кола маска. Сега също, просто козметичката действа по-внимателно и на много малки участъци дърпа, за да няма болка. Няма шанс сама да се справя сега когато изобщо не виждам какво се случва под корема. Grinning Така ще се направя и преди раждането, че после кой знае кога ще сколасам.

# 517
Аз пък имам страх от бацили и ме е страх да отида на козметик. А е хубаво, защото космите ще започнат да растат по-късно отколкото със самобръсначката. Иначе съм взела едно огледало и бръсна ли бръсна ... После се гледам на голямото и съм като проскубана, къде обръснала, къде не обръснала ....JoyJoyJoy
Момичетааааа, честити ми 37 седмици!

# 518
Аз мисля след раждането да мина на лазерна епилация. Преди да забременее ходих 3 пъти на половин крака и има голям резултат половината от космите ги няма. Но пък имам мъхове на корема  по средата. Ужас. Май и с първата бременност имах и се махнаха.

# 519
  • София
Аз не съм имала с първата бременност, но сега също имам от скоро мъх по корема Rolling Eyes . Предполагам, че ще изчезне.

# 520
Ще изчезне мъхът. Аз нямам, но козметичката ме беше предупредила, че може да се появи и да не се шашкам, че ще изчезне сред раждането.
Лазерната епилация е най-добрият вариант. Аз си имам домашен уред  и си правих краката пред да забременея, сега мисля да подновя напролет, защото има ефект и поне краката не са ми проблем при този хормонален бум.

# 521
  • Sofia
От години ходя на кола маска. Сега също, просто козметичката действа по-внимателно и на много малки участъци дърпа, за да няма болка. Няма шанс сама да се справя сега когато изобщо не виждам какво се случва под корема. Grinning Така ще се направя и преди раждането, че после кой знае кога ще сколасам.
Мен дори не ме боли вече Simple Smile

# 522
И аз имам домашен фотоепилатор и тъкмо започнах да виждам ефект и забременях. Кола маска не ползвам, цялата се обривам от нея и за това си карам с бръснача колкото мога и колкото я свърша... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 523
Козметичката ми каза, че може д се занули ефектът от лазерa заради бременност. И всичко да почне отново с процедурите.

# 524
  • Sofia
Козметичката ми каза, че може д се занули ефектът от лазерa заради бременност. И всичко да почне отново с процедурите.
Моята пък категорично отрича фотоепилацията при бременност. Бях направила 5 процедури и спрях. Мисля като родя да ги подновя 😊

Общи условия

Активация на акаунт