Варненски благотворителни деяния ІІ

• 14 905
  • 363
  •   1
Отговори
# 60
  • варна
момичета мога да помогна с тетрадки, химикали и моливи
кажете за къде и по-колко бройки ви трябват. имам възможност и желание за това. нямам много време. ще оставя моб.тел. 0899155725
не влизам много често в сайта. не ми остава време. просто звъннете и ще се срещнем за да поговорим

# 61
Момичета, дайте да се организираме и да занесем нужните пособия. Аз имам списъка за чехлите,ще ги купя. Кога ви е удобно да се съберем и да обсъдим? И в Овчарово не сме ходили...имахме идея да водим децата в Делфинариума....Аз съм тук до края на август.

# 62
Да, много идеи, много впрягания и най - накрая нищо ......поне от моя страна  Embarassed! В касата трябва да има пари, ще закупим нужното, въпросът е, че няма много време. Подкрепям Монда, трябва да направим среща и да организираме посещения в Овчарово и Провадия!

# 63
Здравейте!

За първи път се включвам и съм все още доста неориентирана. Имам една торба почти неносени дрехи, някои от тях доста удобни и топли, като за младо момиче или слаба жена. Също и спални пликове, малко плюшени играчки. Ако някъде имат нужда от тези неща, можете да ми пишете къде да ги занеса. Нямам кола и нямам възможност да пътувам извън града. Имам желание да помогна, но не знам дали има нужда от нещата ми.

Благодаря!

Рони

# 64
Здравейте!

За първи път се включвам и съм все още доста неориентирана. Имам една торба почти неносени дрехи, някои от тях доста удобни и топли, като за младо момиче или слаба жена. Също и спални пликове, малко плюшени играчки. Ако някъде имат нужда от тези неща, можете да ми пишете къде да ги занеса. Нямам кола и нямам възможност да пътувам извън града. Имам желание да помогна, но не знам дали има нужда от нещата ми.

Благодаря!

Рони

Дрехите са подходящи за момичетата в Провадия. Следи темата, за да прочетеш кога възнамеряваме да отидем там. Всичко ще е от полза.

# 65
Здравейте мами!
Първо бих искала да отбележа, че аз не съм майка - студентка съм, във Варна. Днес случайно научих за това какво правите и съм наистина впечатлена от желанието ви да помагате на тези мили душички.
Прочетох целия форум Варненски благотворителни деяния  ІІ и силно се заинтересувах от това, което правите. Ето защо искам да ви попитам някои неща.
Имам желанието да помогна с каквото мога /разбира се ако не е проблем, че не съм майка :: /, но честно казано от форума не ми стана много ясно, нещата които се обсъждат дали се реализират. Така например, какво е станало с безплатните прегледи за дечицата, които е трябвало да се състоят в началото на месеца?
Аз живея близо до дом Гаврош. Искам да попитам, дали някой поддържа контакт с този дом, знаете ли от какво точно се нуждаят. Аз бих се заела да проуча нещата, ако нямате инфо за него.

Надявам се, че няма да отхвърлите помощта ми, въпреки че не съм майка!  Laughing
P.S.: Имам племенница на 8 години!!!  Wink  Laughing

# 66
Децата нямат нужда от помощта на майките, а от подкрепата на всички ни  Hug

Прегледаха част от децата от дом Надежда. Тези, които се съгласиха да бъдат прегледани. Гаврош и Провадия ще бъдат септември или октомври, когато Жени ще идва отново във Варна. Всяка помощ е добре дошла.  bowuu

# 67
Благодаря за бързия отговор!  Laughing
Искам да попитам колко са големи децата в Провадия, защото от форума ми се стори, че са тинейджъри. Кога ще ходите там? И кога ще събирате нещата за там, защото аз бих могла да дам дрешки и може би обувки, ако децата са в тинейджърска възраст. Доколкото разбрах, май ще организирате среща преди това? Уговорена ли е вече или още не?

# 68
Среща още не е уговорена, надявам се да се уговори през следващата седмица. Децата там са от 7 до 17 години, като преобладаващата част  са тийнейджъри.Има и няколко момчета на около 10-на години.

# 69
Много бих искала, когато уговорите някаква среща да я публикувате няколко дни по-рано, за да мога да ви донеса нещата, тъй като нямам автомобил и няма как да отида до там.

# 70
Някой от вас значат, че преди време се занимавах активно с благотворителността...
Сега от как има нов "управителен съвет" стана така, че не съм се вясвала много, за което се срамувам и свеждам виновно глава.
Това обаче не означава, че съм забравила или спряла да се занимавам.
Имам нови събрани дрешки от хора извън форума които бих искала да ви дам ако ходите в Провадия наистина.
Тъй като нямам сега много време за форума и не мога да следя постоянно темата - моля, ако се организирате някой да ми пише на лични за да мога да ви дам събраното и всичко с което мога да помогна.

# 71
За жалост, темата е много малко посещавана в момента, всички са отпускарски настроени, а именно сега, в началото на новата учебна година домовете имат нужда от подкрепа  Rolling Eyes! Предлагам идната седмица да се съберем и да обсъдим кога, къде, как и с какво ще помогнем ! Давайте предложение за ден дата и час ! Аз лично мога всеки един ден, с изключение на Четвъртък след обяд!

# 72
Аз не мога в сряда след 6.

# 73
За съжаление, аз др. седмица съм заета всеки ден след обяд, но ако има някоя от вас, която да живее около кв. Левски, може да й занеса нещата...

# 74
Аз допълнително ще кажа дали ще мога да дойда, защото Елито е болна. Ако сме се оправили до срещата ще се появим, че в мен има разни торбички оставени за децата.

Общи условия

Активация на акаунт