Варненски благотворителни деяния ІІ

• 14 905
  • 363
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Аз съм свободна по всяко време...
Дайте наистина да уговорим една среща да видим какво и кога ще/правим.

# 76
Здравейте на всички ,аз вече съм на линия! Казвайте кога ще ходим до Провадия и Овчарово ? Като се срещнем ще обсъдим воденето на децата от Овчарово до зоологическата и делфинариума! Кога ще се видим?

# 77
Хайде да е в четвъртък преди обяд.Става ли? Аз в сряда и петък след 6 съм заета.

# 78
Аз съм съгласна!!!

# 79
Преди обяд бебка спи ,не може ли в четвъртък след 18ч?

# 80
Стар да каже дали може да дойде.Аз съм на линия. Катюша?

# 81
  • Варна

Слушам! Grinning
В четвъртък има детски рожден ден на една форумска мама след обед и подозирам, че и някои други участнички/в тази темичка/ освен мен ще са там, а петък пътувам и няма да ме има до неделя.Нека да е началото на следващата седмица/понеделник-вторник/след като тази е натоварена сравнително, за да имаме време да разпратим и ЛС на другите обикновено участващи мами. Нека да е понеделник към 10 в Максим например, че да има къде да дивеят без да пречат децата Confused: Какво мислите?

# 82
На линия съм, с риск за живота си, ако температурата  е повече от 22С. Laughing

# 83
С риск да прозвучи смешно, но къде се намира това заведение, защото аз не го знам  Laughing  Laughing  Laughing

# 84
С риск да прозвучи смешно, но къде се намира това заведение, защото аз не го знам  Laughing  Laughing  Laughing
От "Хоризонт" - тръгваш в посока"Почивка"..., но не покрай морето, а по горната алея-покрай паркинга на Хоризонт. И вървиш около 300-400 метра- в ляво е заведението, а в дясно се издига стената на "Вила Рома"

# 85
Ясно, благодаря!!! Hug 

# 86
В понеделник 10 съм в "Максим" ! Ще следя темата за промяна , на деня, мястото и часа. Мама Диана спомена, че малката спи преди обед, може да не и е удобно.

# 87
  • варна
до сега не съм идвала на срещите ви. надявам се да нямате нищо против ако го направя. за мен нямь значение деня. ще следя форума за да се информирам за часа и мястото

# 88
Преди малко ми се обадиха от дом Надежда. Питаха ме какво било станало с чехлите и маратонките #Crazy Казах им, че са ни дали номерата само на 7 деца и то за чехли и че незнам какво е станало, защото в момента не съм в течение. Незнам дали ще съм във Варна в понеделник, но ако съм ще дойда на срещата. Казах им да подготвят номерата на маратонките и чехлите и да ми ги дадат. Казаха, че момчетата имали нужда от дрехи, но като всички деца имали и претенции. Наскоро им носили разни дрехи, но имало момчета, които нищо не си избрали. Казах им да напишат списък с това, от което имат нужда, а ние ще видим с какво можем да им помогнем. Че ще занесем каквито дрехи съберем, а те нека си избират каквото искат. Да видим този път кога ще ми се обадят. Този път вече ми се обади директорката...

# 89
Пак ми звъннаха, този път домакинката. Тъй като сме проявили желание да им закупим чехли и маратонки ни подготвили списък и срещу името на всяко дете, което има нужда от дрехи написали дрехи. Попитах какви - е ще трябва да изчакаме до другата седмица да разберем. Казаха, че ще ми звъннат... да видим

Общи условия

Активация на акаунт