Варненски благотворителни деяния ІІ

• 14 905
  • 363
  •   1
Отговори
# 90
Пак ми звъннаха, този път домакинката. Тъй като сме проявили желание да им закупим чехли и маратонки ни подготвили списък и срещу името на всяко дете, което има нужда от дрехи написали дрехи. Попитах какви - е ще трябва да изчакаме до другата седмица да разберем. Казаха, че ще ми звъннат... да видим

А колко са тези деца, които имат нужда от чехли и маратонки казаха ли? И дали ще успеем да съберем достатъчно пари и за чехли, и за маратонки за всички, тъй като последните не са много евтини...

# 91
31 чифта са. Аз ще купя чехлите, а за  маратонките- да събираме пари.30 чифта мратонки са минимум 900 лева.Чехлите-150-200 лева

# 92
По принцип съм оптимистка, но не мисля, че ще успеем да съберем цялата сума - поне не за всички наведнъж...Защо не купим първо маратонките, тъй като чехлите ще им трябват когато стане по-студено. Сумата 1000 лв. звучи наистина сериозно... Cry

# 93
Аз мисля точно обратното-че чехлите са за лятото, а маратонките за зимата.
Небесна да каже колко пари имаме събрани.

# 94
Грешката е моя - аз си мислех, че имате предвид зимни чехли за вътре...Ми ако можем да се организираме по-бързичко да ги купим, за да не стане така че, когато вече нямат нужда от тях - тогава да им ги осигурим...

# 95
Аз мога още утре да  ги купя-въпросът е кога ще им ги занесем. Разбрахме се в понеделник да се съберем в Максим и да решим
кога къде ще ходим.А те най-вероятно ходят с тези чехли и през зимата- с чорапи. Не ми се вярва да  носят домашни пантофи.

# 96
Тъй като, аз няма да мога да дойда в понеделник, ще ви помоля да публикувате това, което решите на срещата...аз мога да дам малко парички за маратонките /или чехлите/ и дрешки, но за момиченца. Между другото каква е възрастта на децата от Овчарово?

# 97
ОТ 3 до 7 години

# 98
Монда 32 чифта са  Rolling Eyes Сега пак ги преброих...

# 99
Ще звънна на Небесна да попитам колко пари има в касата, естествено те няма да са достатъчни и ще събираме още. Нека тези, които имат възможност да носят в понеделник.

# 100
А тези, които няма да идват в понеделник, а искат да дадат?  Simple Smile

# 101
  • Варна
320 лв имам в касата. Можех да ида до Рио де Джанейро поне! Тюх!  ooooh!
Да ми напомните в Понеделник за срещата, ще дойдем сигур. Peace

# 102
Децата от всички домове срещу зимата ще имат нужда от маратонки и зимни обувки ,няма да можем да им помогнем ,1000лв само за маратонки за 1 дом са ни непосилни ,освен това момчетата в този дом са много претенциозни ! Когато ходихме там с Небесна и им носихме дрехи едва ли не им се молихме да си изберат нещо, но те не ги харесаха и повечето ги прибраха в склада!Имат нужда от дрехи ,но само от нови и модерни такива !Има много майки които обличат децата си с дрехи втора употреба,а тези момчета които разчитат на дарения смятат ,че хората са длъжни да им купуват нови!

# 103
И какво сега? Да им купувам ли чехли или не? Има ли  по-нуждаещи се? Какво да парав,Диана? Да не кажат,че не ги харесват после? Аз нямам намерение да им купувам oт H2O или от Lotto...

# 104
  • Варна
Ох, припадък!  ooooh!
Купувай. Чехъл ще носят, где ще идат? Такъв пантоф смятам ще им тряба, нали? Не летен чехъл, ми по-плътен, да носят зимъска, когато сняг запръска... Миналта година им трябаха до късна пролет, нямаха такива обуща.
А претенции е напълно в реда на нещата да имат. В крайна сметка са млади дами, искат най-доброто за себе си. Нормално е да имат големи очаквания, нормално е да не се оправдават. Смятам, че всичко е в реда на нещата. Просто сутиените не им допаднаха и имаше някакви опърпани дрехи, които не зная кой ги беше пратил, но не бяха подходящи за младежи, та затова ни гледаха странно момичетата.. Но всичко е наред, споко.
У мен има още сутиени, обикновени такива, какво ще ги правим?! И гащи останаха, сякаш и чорапи имаше.. Да вземем да им занесем каквото е останало от бельото, а сутиените да пратя на Движението на майките, да ги подарят на нуждаещи се? Какво ще кажете? Ай, понделник мое го обсъдим това цицкодържателство..

Общи условия

Активация на акаунт