Перилни препарати и омекотители – 56

• 71 475
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
Аз си купих Савекс платинум,за бяло и съм много доволна.Харесва ми повече от този на ДМ.
Иха!
  Не те разбрах.

# 391
Възклицавам невярващо, че ти харесва повече от Денкмит. Но си е хубав прах, и аз го харесвам.

# 392
Денкмит за бяло и мен не ме впечатли,все още този за цветно ми изпира по-добре белите дрехи.Странно но факт.
Савекс Платинум за бяло наистина и при мен е по-добре от Денкмит за бяло.
Савекс Платинум за цветно също е супер.

# 393
Голяма реклама му правите на Савекс. Днес се чудих какво точно да взема. Прах Платинум или капсули? Или прах Савекс /имаше малки кутии за проба/?

# 394
Обикновен прах Савекс...по-добре си вземи кило пепел от камина и пери с него Grinning

# 395
Обикновен прах Савекс...по-добре си вземи кило пепел от камина и пери с него Grinning
Разсмя ме 😆Аз използвам Ариел Колор гел ,изпира,преди миришеше след сушилня обаче напоследък нещо не го усещам.А ме е страх да сменям прахове ,че малкия се беше изринал от Персил-а(може би защото беше от едно магазинче със стоки от Турция и аз незнам..) .Преди го перях само с бебеши ама вече е голям. Искам прах за пране, който да си запазва аромата и след сушилня.Но държа да е  течен или капсули. Не съм чела темата назад,ако е писано моля да ме извините,ще се поровя да почета.

# 396
Капсулите на Ленор са доста силнички откъм аромат.

# 397
Чувала съм за тях ,но не съм ги ползвала. Те са само един вид нали ?

# 398
Аз съм купувала два вида.Може и да са повече.

# 399
Аз съм купувала два вида.Може и да са повече.
Блгодаря ,ще ги разгледам като видове .После ще дам отзиви 🌼

# 400
  • София
За студовата алергия - При мен се появяват като лишеи на лицето, ръцете ми стават толкова сухи и напукани, че чак до кръв. Разбира се, не пипам вече никакви препарати, не мия на ръка и т.н. При малката петното е на врата(не търпи шалове) и затова по-скоро ми е предположение. Но гледам затихнало е зачервяването и грубата кожа се е загладила. Може някаква друга реакция да е било. Много отдавна не съм сменяла праха, но й смених душгела, може от него да е. Просто искам възможно най-малко химия и дразнители да се допират до кожата й. (къпя я с уриаж, а наскоро взех едно здраве бебе, че се захласна по картинката на хипо отпред.)

# 401
 Можете ли да препоръчате дезинфектант за пране,от който сте доволни?

# 402
    Аз ползвах до пред няколко месеца само прахове от паралелките.Работех в магазина на една приятелка,която внасяше такива и турския Персил и гръцки Скип течен ми бяха тоталните фаворити.И Даш за бяло-сух.Пробвала съм какво и не,откъде ли не.
   Купих си белия на Дм по ваша препоръка тук,пере добрено имам чувството,че ми замириса пералнята тогава.Може би си внушавам де,знам,че звучи нелогично.И понеже сега ползвам по-малко прах за бяло,грабнах савекса от кварталния магазин и се оказа,че съм доволна.Критерии са ми белите тенски на синът ми,с които тренира и белите ми кухненски кърпи.И мирисът в пералнята изчезна.
     За нея обаче си взех  препарат за почистване на перални на Dettol.
      Мисля,че имат и дезинфектант за пране.
    Дуал също имат такъв.

# 403
  • Пловдив
Ай ся ново 20  newsm78 Тъкмо го купих оня ден праха от ДМ  Crossing Arms и тъкмо сега не ми мирише пералнята.Този Детол къде го продават?

# 404
Нищо няма да ти стане на пералнята от прах Денкмит.
Ако се вмирише, ще е от течните/капсулите, от късите програми и от ниските т на водата.

Общи условия

Активация на акаунт