Перилни препарати и омекотители – 56

• 71 547
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
Да не е с водороден пероксид....както във вениша.

# 436
  • София
Здравейте, някой има ли впечатления от перилните препарати с марка Billa?
Скрит текст:

# 437
Усещам,че са боклуци.

# 438
Поради добрите отзиви тук във форума си купих прах ДМ-за бяло и цветно. Не бях ползвала досега. Първо се оплаках, че има неприятна миризма - на химикал, на лекарства. Сега, след като почти го привършвам споделям, че белите ми дрехи сивеят, като захабени. Спазвам дозата. Споделяли сте за препарат, който се справя с проблема, но не ме е засягало и не съм го запомнила. Бихте ли ми припомни ли?

# 439
Веднъж вече захабени дрехи не могат да се оправят и с най-добрия прах.

Друг вариант - да не ги смесваш с тъмна дреха и тя да пуска и боядисва?

# 440
Пера само бяло. Инцидентно слагам нещо бледо бежово или много светло жълто. Питах не за прах за пране, а за добавка някаква, която беше споменавана.

# 441
  • на дъното
Някой ползвал ли е парфюмните перли на ДМ ,имат ли аромат след изсъхване на дрехите? Благодаря!

# 442
Има прахчета за избелване, и такива за обезцветяване-ако нещо е боядисано, но според личният ми опит не вършат кой знае каква работа и няма да върнат белотата на дрехата.
Виж в нета - излизат много.... на хайтман, в ДМ също има май тяхна марка...ако не пък друга. Лесно се намират.

# 443
W, тези добавки вършат работа. Която от двете намериш. Слагай към всяко пране, докато дрехите се пооправят. Вероятно няма да станат чак снежнобели, но все пак ще има ефект.
Скрит текст:

Чета по разни форуми, че и германците се оплакват от аромата на Денкмит, пералните и дрехите им се вмирисвали, миризмата била химическа...
Относно качеството на праха през септември миналата година Stiftung Warentest класира Денкмит за бяло наравно с Ариел актилифт компакт - на второ място след местни собствени марки, които не се предлагат в България.
Не ползвам Денкмит, имам някои мои съображения спрямо него и не мога да изкажа лично мнение, нито оспорвам опита ти с този прах. Давам информацията за справка.

# 444
Здравейте, някой има ли впечатления от перилните препарати с марка Billa?
Скрит текст:
Ползвала съм този им за черно с марка Била - ами...като за не силно замърсени черни дрехи ставаше.

# 445
Благодаря, ще започна да експериментирам и ще спра да ползвам ДМ.

# 446
  • София
Мисля, че сме коментирали, но доста отдавна, че Била препаратите не струват. Но може пък да са ги подобрили напоследък.

# 447
Прах Purox Grinning Grinning Grinning
Няма такъв майтап,такава пародия на прах за пране!
По-добре да переш с гранулите от някоя котешка тоалетна Grinning
А е немски,уж,опаковката готина,твърденията също.
Леле леле как примамват хората не е истина.

# 448
  • Пловдив
Поради добрите отзиви тук във форума си купих прах ДМ-за бяло и цветно. Не бях ползвала досега. Първо се оплаках, че има неприятна миризма - на химикал, на лекарства. Сега, след като почти го привършвам споделям, че белите ми дрехи сивеят, като захабени. Спазвам дозата. Споделяли сте за препарат, който се справя с проблема, но не ме е засягало и не съм го запомнила. Бихте ли ми припомни ли?
Странно . Аз от както пера с Денкмит за бяло и цветно, забелязвам как захабените ми хавлии се пооправиха. Пускам прането смесено / чаршафи и хавлии, които са с бяла шарка на цветна основа/ на 60*.

# 449
  • София
На какви обороти центрофугирате якета с вата? Имам дълга шуба, която е нова, не е прана досега и ме е страх да не я разваля.  Късите якета съм ги пускала на 1100 и нищо им нямаше, но сега нещо ми е притеснено. Ако пък са ниски оборотите да не стане на буци от тежестта на ватата...

Общи условия

Активация на акаунт