Перилни препарати и омекотители – 56

• 72 115
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
  • оттам, откъдето започва България
Да ви поразтърся малко с предложението на Кауфланд: https://maxxcleanbg.com/sano-maxima-bio-power-gel-caps-kapsuli-z … prane-28-br-.html Цена 11,99 лв. за 28 бр. УНИВЕРСАЛНИ
Някой с мнение, не че лично аз ще си купя.
И още: http://preparatite.com/sano-maxima-bio-power-gel-caps-28-kapsuli-za-prane-html

Последна редакция: пн, 04 фев 2019, 18:53 от didka pitka

# 496
"Ако случайно по дрехите има остатъци или следи от неразтворена капсула, просто изплакнете с топла вода. "
Joy

# 497
  • have faith and be patient ..
С. Алекс, тази с лавандула, мирише ужасно, ако е като този, който продават при нас.

Демек нея да и дам хахахаххахаха

# 498
Мога ли да съчетая Формил спорт с дезинфектант?
Ще пера детски ски панталон, мое софт шел яке и бебешки космонавт, който го купих носен, та заради него дезинфекция.

# 499
  • В полите на Витоша :)
Скоро и аз питах за грейки и ски екипировка с какво да пера и си ползвам течния на ДенкМит за вълна (в розова опаковка). Гес каза, че става Simple Smile

# 500
  • София
С. Алекс, тази с лавандула, мирише ужасно, ако е като този, който продават при нас.

Демек нея да и дам хахахаххахаха

На мен пък ми харесва ароматът и ги редувам. Въпрос на вкус е.

# 501
  • София
Моля да ми припомните дали Ариелът от Лидл (прахообразн за цветно, 30 пранета) е "нормален" внос.
Доколкото знам е ОК, но не съм сигурна че са ми актуални спомените.

# 502
Да..офиц.внос се води май.
Просто разфасовката му е друга.
Вземала съм от него на промоция.

В момента Персил е на 7 лв в Лили и ДМ.

# 503
С. Алекс, точно така Stuck Out Tongue Winking Eye.
 PPP, така е, въпрос на вкус е. Веднъж като писах че не ми харесва и много написаха същото, Тета също, помня Grinning.

# 504
Има ли въобще прах, на който пише White?

# 505
Савекс имат/ имаха, скоро гледах даже, когато търсех новия.

# 506
Нещо не съм фен на Савекс и въобще не съм поглеждала. Мисля, че и Тема имаше, но пък вече не я произвеждат.

# 507
Омо за цветно определено смъква от цветовете, имах възможност да се уверя. На тъмна дреха пролича бързо, на по-светлите цветни явно няма да е така фрапантно, ще отнеме време. Не е до качеството на боите - две еднакви дрехи ги наблюдавам как се държат, едната с Омо, другата с друг прах. Омото е купено от ДМ, ако е от значение. Което ме подсеща: за черни дрехи какво харесвате? Аз ползвам Первол за черно, мисля, че се справя добре, но ако има нещо по-добро, бих пробвала.

Последна редакция: вт, 05 фев 2019, 21:33 от soul81

# 508
Омо за цветно ползваме Stuck Out Tongue Winking Eye

# 509
Със сигурност пише на новата Тема, която вече я няма, както и на Савекс Платинум. Peace
Замислих се, дали пишеше и на малките кутии Персил и Ариел. newsm78 Днес ще погледна в магазина.

Общи условия

Активация на акаунт