Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои препоръки за обучение на кучето да бъде търпеливо и послушно?
Как мога да науча кучето си да не хапе и да следва команди?
Как мога да преодолея страха си от кучета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои препоръки за обучение на кучето да бъде търпеливо и послушно?
За ефективно обучение на кучето да бъде търпеливо и послушно е от съществено значение да се използва последователна, търпелива и систематична методика. Това може да включва използване на техники като работа с купа, предлагане на награди, упражнения за внимание и други доказани методи. Важно е да напредвате постепенно и постоянно, като гарантирате успех във всяко упражнение.
-
Как мога да науча кучето си да не хапе и да следва команди?
-
Как мога да преодолея страха си от кучета?
-
Каква е породата на кучето, обсъждано в разговора?
-
Какви са някои от методите за обучение на кучета, обсъдени в дискусията?

С другото сме се справяли в движение. Къде с добро, къде не чак толкова. Но категорично нито аз, нито мъжа ми, нито баткото имаме проблем да му бъркаме в устата /като го докопаме обаче, че и той не се дава лесно да го хванеш като чопне нещо/. С дребната обаче е друга бира. Тя му е равна. 4 лапи, 2 крака, 2 ръце и 2 опашки са в трудносмилаема за окото плетеница като почнат да играят.
Когато го взехме му бърках и в устата, и в паницата. Нямаше никакви проблеми и в един момент спрях да го правя. Не съм си давала сметка, че бъркането не трябва да спира.

. Гледах и едно видео в youtube как един си беше научил кучето да започва да яде като каже 3, е броя 1,2, 4, 5, е не пипна докато не каза 3, как стават тези чудеса обаче не знам. Много ми е трудно с двамата лакомници, като сложа първо на единият и другият се засилва, и става страшно, а няма как да сложа и на двамата едновременно, понеже гледам да се хранят на по голямо разстояние един от друг, че Роки както си хапва решава да посяга и в чуждата купичка, като единствено в този случай Кайра бива сдъвквана, голяма олелия настава
.