Любители на кучета - 86

• 25 500
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
  • в Надежда-та
Кофти, че преди Коледа се разигра действието. Не може да излъже Стареца, че е слушала...

# 691
  • On the sea
FlameV съчувствам ти 😂😂😂 , големи мераци са им тези котешки ОО.
Аз да добавя данък, че скоро не съм, доколкото може да се улови това същество за снимка 🤣😊

Струва ми се адски пораснала, а само преди месец какво кутре беше 🙄

# 692
  • Bарна, морето, сините вълни
Оо, определено доста е дръпнала. Нека да расте, сладурана. Kissing Heart
А другия разбойник няма ли снимка с елхата?

# 693
  • On the sea
Той не влиза вкъщи, никога не е изявявал желание, а и му е зор да се качва по стълбите. Трябва да изкарваме елхата навън Satisfied
Ето още един миналогодишен коледен куч Арес, позьор от всякъде

# 694

Това е единствената снимка на Ерос, на която усоях да го хвана с шапката, много дивее, миналата година беше по-кротък.

# 695
  • В светлината на слънцето
И при нас е мисия невъзможна да се направи коледна снимка. Ето го от миналата Коледа, когато бе още невръстно бебе.
Става за реклама на марката, а? Joy Язък, че не сме й фенове и не я ползваме, сал една шапчица си имаме. Joy

# 696
  • Варна
Пипчи,сори,момчето е в склад, от който пазарят на едро и от там в магазините и изобщо няма представа кой взима кучешките дрешки,иначе има и за големи,ама....

# 697
Благодаря, esstela Simple Smile Ще търся в Маниите, може да има кучешка секция. Не съм се заглеждала.
А на разходките ще обърна внимание по-целенасочено по празниците, когато съм вкъщи. Сега я извеждам само по 1-2 пъти на ден и е все по тъмно. Снощи и валеше, как да не се сърди буболечката.

# 698
Добре де.. Мазаляк правят у нас чат пат, ама как да им се дразня.. Вижте ги душковците

# 699
привет от Арчи, вече е в коледно настроение! 😁😍 Как се разбират вашите сладурковци с коледните елхи? При нас беше проблем миналата година, но тази не и обръща внимание. 😁

# 700
  • о`майна лунна нощ е
Лесно - нямаме такава. Стои си коледният венец, но Швепса не се впечатлява от него. Всъщност - не се впечатлява и от елхата във входа, което обаче отдавам на това, че прелитаме покрай нея или да излизаме на разходка, или да се прибираме от такава и не е проявил любопитство да я подуши дори /пластмасова е/.
Коледните играчки са разпилени и закачени на различни места вкъщи. На няколко места имаме светещи лампички - интересът беше само, докато ги подуши в първия момент. От две години в гипсовия корниз в коридора имаме постоянно светеща лента с коледни лампички. Не мигат - само светят шарено. Ползваме ги като нощна лампа за коридора и Швепса ги завари така. Респ. - позната светлина, познати цветове ... част от интериора.

Нарцисчева - прибрахте ли се? Как е глутницата?

Последна редакция: чт, 13 дек 2018, 09:14 от `ТуиГ

# 701
И аз щях да питам Нарцисчева как е минало и дали очичките на кучо още са кървясали.

# 702
  • sf
У нас още не съм сложила елхата. Обаче сутринта минах през салона на път за парка, да си взема слушалките, и докато се обърна, препишка елхата 🤣

# 703
И бат,Рексьо, кАт улегнал мъжкар, не обръща никакво внимание на коледната елха. Ама той и като малък толкова я забелязваше. Дай му на него мръФка, разходка и сън, друго не го интересува.  Simple Smile
С каква досада, че и въздишка отрони, докато ме чакаше да се занимавам с глупости и време да губя.  Вместо да тичам навън, снимки се хванах да правя......

# 704
Ами тъй, де...на момчето не му се занимава с такива работи. Grinning ааамаха
Еро също не отразява елхата, а очаквах, че тая година ще я попилее. Истинска е, а дори не я е препика. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт