Любители на кучета - 86

• 25 485
  • 754
  •   1
Отговори
# 705
При нас Макс от малък не закача елхата, но тази фурия Виви веднага ще и види сметката и за това тази година украса няма да има. 😂 Това дребното просто си е шашаво, демек лудо 🤪 Колкото Макс е бил кротък и сега е още по-кротък, толкова тази все намира каква беля да сътвори. Четката от банята вече е прибрана, онези металните капаци на сифоните - също. Катери се по масата да си краде каквото има за ядене, за игра.. абе от беля на беля. Днес бяхме на село и нейното братче и сестриче, които все още са там са двоен размер спрямо нея, а тя милата една хърбавелка покрай тях, но поне се наигра и сега спи блажено на дивана.

# 706
  • Fort Worth, TX
Моя хубавец 1 път само се опита да открадне 1 топка, но му секнах мерака.Очаквах големи поражения особено на топките на долния ред, но засега Джонски се представя доста добре.
Скрит текст:

# 707
  • в Надежда-та
Не съм слагала елха, само лампички. Нали ще пътуваме за празниците та направо там ще се срещне с първата си елха в живота - голяма, естествена.

Тази я правих за входа та мисля догодина и за в къщи една такава да спретна 🤔

Последна редакция: чт, 13 дек 2018, 07:29 от овцa

# 708
  • София
Елхата вкъщи е в детската стая на малкия, където Бека няма достъп. Нали се е научила да влиза в хола и не посмяхме да я оставим там да припада при влизане с взлом Joy

# 709
  • софия
Много и пада козината уж сменихме храната, но е нищо ужасно,а има и една раничко зад ухото от чесане.Нещо не е наред, като я взехме и намерих 2 бълхи, но от тогава само я преглеждам и доктора я гледа и няма така се спи в бате😊

# 710
  • под тепетата
Още не сме сложили елхата, но коледният подарък за Ози пристигна и съм много доволна как му стои. Чудя се дали да не му поръчам и един дънков нашийник. Поръчах му и колан за колата. Ще се опитам да ви пусна и подходящ подарък за тези ваши любимци, които не обичат да излизат на дъжда. Дано само не го отчете като реклама.
 https://shantavo.bg/chadyr-za-kuche

# 711
  • София
Кафе с мед, не съм сигурна, че в неделя ще съм в кондиция за разходка /с бъбречна криза съм/, но ако съм добре как можем да се разберем за среща? Искам да я изведа Бека и да се натича юнашки.

# 712
  • в Надежда-та
Tsvetihc то сега я сменя, затова капе. И аз мн се бях шалнала с това сменяне на козината. Сега предимно от котката има косми по четката на прахосмукачката.
За раничките и Кая беше така, когато я взехме. Оказа се, че е алергия от бълхи, но за да стигнем до този извод направихме изследвания, за да изключихме краста и гъбички. Мн кофти се чувствах, че кученцето не е Ок. А след посещения при вет. после на още 2 пъти й открих по една бълха..

# 713
Още не сме сложили елхата, но коледният подарък за Ози пристигна и съм много доволна как му стои. Чудя се дали да не му поръчам и един дънков нашийник. Поръчах му и колан за колата. Ще се опитам да ви пусна и подходящ подарък за тези ваши любимци, които не обичат да излизат на дъжда. Дано само не го отчете като реклама.
 https://shantavo.bg/chadyr-za-kuche

Билянче, чудно е чадърчето, ама май за мен повече ще става, хем ще са ми свободни ръцете. Joy Ако рече Рекс да се овъргаля по гръб, както обича, отиде придобивката. Simple Smile
А за козините им, не знам, и аз съм се хванала за главата от рексьовата. Точно сега се скубе ли, сменя ли, та е чудо вкъщи. Никога досега посред зима не се е случвало. Даже се чудех да не му е от годинките, дали няма нужда от нещо. Гледам и една квартална дама имаме, наша приятелка, ходи с нас на разходки, и тя същата, на фандъци виси по нея, както лятото съм виждала. Не знам по какви таквиз причини...... newsm78

tzvetihc, иде ми да ти го взема боМбончето! Heart Eyes bouquet

Разсмяхте ме с тая припаднала елха, и у нас няма опасност да припадне! Grinning

# 714
  • София
Нама веднага да се повлияе козината.
Аз давах и рибено масло, още давам от време на време.

# 715
  • У Диспансера ...♥♥♥
Прибрахме се и като се видяхме и двамата плакахме, много ми липсваше тая маймунка 🥰
Сега понеже не го пускаме в стаята на бебето, чуе ли го да плаче ляга пред вратата и той плаче с него . Много ми е мъчно, че не мога да си го гушкам вечер, ама ще избутаме два месеца. Но определено ще пази много бебока, от сега си личи.
Доволен тука, че съм до него 🐶

# 716
  • София
Здравейте, момичета. Оглеждам за чихуахуа, по всички възможни местенца, но все пак да ви запитам, ако случайно някой има информация за такова, ще съм много благодарна !

# 717
Здравейте, момичета. Оглеждам за чихуахуа, по всички възможни местенца, но все пак да ви запитам, ако случайно някой има информация за такова, ще съм много благодарна !

Чихуахуа клуб България трябва да знаят информация по въпроса. Ако не те, че кой друг!

# 718
Добро утро, исках да ви попитам стопаните на по нестандартните пухчовци, как им намирате дрешки, търся навсякъде за моя френчи ама нищо не му става, няма размери за него много е нестандартен. 🙃

# 719
  • София

Чихуахуа клуб България трябва да знаят информация по въпроса. Ако не те, че кой друг!

Не знаех, че има такъв клуб, благодаря!!!

Общи условия

Активация на акаунт