Любители на кучета - 86

• 25 536
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Не се настройвай предварително.
Рея си сменя храната от раз без храносмилателни драми.
Е може да омекне, ама не и да настанат проблеми. Та може и на вас да ви излезе късмета.

# 601
  • sf
Ей така си прекараха неделята някои хора 😄

# 602
  • Пловдив
Най- обичам в понеделник да си наваксам темата с чаша кафе в офиса.
Забравям че е понеделник, забравям, че съм в офиса. Снимки само да има, топлите ми душата..

Чакам чувал ТОУ от черния петък на емаг... ми изяде вече една тенджера манджорно-ала-чакам-чувала.. довечера пак ще трябва да и готвя, направо ще ги изям с парцалите тези от емаг, няма как да мина плавно от аплауз и е ясно какво ще бъде първите дни, АКО изобщо ми пратят храната..

Ще ти пратят чувала от ЕМАГ,аз моя го получих миналата седмица

# 603
  • София - Рим и обратно
А като им готвите, не се ли продрискват отначало? Защото имам големи колебания кога да поръчам нов чувал, последният много се забави от зооплюс, а пък ако вземе да дойде навреме, няма да сме в София около празниците.... И ако свърши, не знам кво да правя. Мислех си за авариен вариант с манджи, ама ме е страх да не се просере.

# 604
  • о`майна лунна нощ е
А моята поръчка от зооплюс пак ме изненана и дойде по-рано от очакваното. Викам си - идва Коледа, още влачат поръчки от черен петък. Ще си я чакам нормално 6-7 дни ... нъцки. Заявка от 04.12 дойде в събота на 08.12.  Умишлено я пускам средата на седмицата, за да имам доставка на служебния адрес през деня, а то пак стана мазало. Добре, че имах няколко часа в града преди да тръгна, та се разбрахме с куриера и го пресрещнах в движение.
Между другото - стана ми много приятно, че наемат такива хора на работа. Момчето имаше двигателни проблеми и трябваше да внимавам повече, докато ми говореше - малко трудно го разбирах. Но евала - точно на мястото и в часа, за който се разбрахме, пренесе ми той кашона в колата, защото бил тежък. А аз се въртях около него и се чудех как да го улесня, но той не даде да му помогна. Радвам се, че Спиди са открити като работодател за такива служители и дават шанс на хората да работят. Наистина тази поръчка ми остави адски приятно усещане с доставянето си, въпреки първоначалния шок от ранния смс.

# 605
  • гр.Варна
Още един глас за ревност и от мен.
И в духа на декември...

Ей такава беше ситуацията в къщи миналата година.Но виновните муцки бяха две.
Честита рожба и на Нарцисчето.

# 606
Кафе,
аз и направих манджичка с домашна кайма от агнешко и телешко (шото аз няма как да го ям това), моркови, яйца и половин чашка ориз, но при моята ориза стяга положението, само за това го слагам. Ако Кира я прокарва ориза, не знам какво да направиш, освен да добавиш после суров кокал из манджата?

А за чувала не съм сигурна, поръчката ми седи само като "регистрирана", ТОУ е изчерпан вече, поне вида който поръчах.

# 607
  • София
Ох, нашия жален, ваксиниран. Пък между втората и третатата ваксина цяяял месец ни очаква. Нямам търпение да можем да го изведем навън, макар че гледам един "набор" с две ваксини има снимки навън.

Не знам плачат ли кученцата, обаче направо като бебенце плаче като го докосна, очите са му влажни.... Къса ми сърцето.

# 608
  • София
Ох, малък симулант  значи.

Рея пак се провини сутринта. Карам и се аз, тя гледа сконфузено и стои на три крака.
Нали си контузи оня ден предна дясна лапа, обаче не и пречеше хич да тича. ама като и се скарах изведнъж много я заболя. Стои си диването, вдигнало предналапа, свило уши и изглежда невинно и нещастно.

Кафе, ако не е мазно не би трябвало да предизвика проблем. Ама знае ли човек.
Ти какво очакваш да пристигне?

# 609
  • sf
А така продължава и понеделнишки 😄
Днес почивам и братски си поделяме дивана.

# 610
  • София - Рим и обратно

Кафе, ако не е мазно не би трябвало да предизвика проблем. Ама знае ли човек.
Ти какво очакваш да пристигне?
Нищо не очаквам, аз не съм поръчвала още, ама съм във фаза Радини вълнения кога баш да поръчам, че ще заминаваме, ама па да не останем съвсем без, докато дойде... Ей такива разни.
Хахаха, тая Рея открай време използва болежките си, за да те размеква. Голяма хитруша.

Хибискус, и аз много ги харесвам куриерите на Спиди, много усмихнати и услужливи момчета, винаги ми мъкнат кашона до колата.

# 611
  • София
Аха, гадината даже после така явно куцаше, че ще речеш че поне пирон има забит. Ама едно кьопане, едно кривене, мани. Разминахме се с един познат и според мен реши, че съм садистка, щото веднага взе да разпитва какво и е, а тя седи с вирната лапа и гледа страдалчески. Пък аз викам, нищо и няма, скатава се да не изяде боя.

Спидито моето и аз го харесвам, казах ви, в събота дойде довкъщи, което му е извън района, за да ми достави две пратки. Случвало се е да нямам пари, покривал ги е от неговите и на другия ден съм му давала.

# 612
Аз вчера реших да му дам месце на моето.. За сефте храна, различна от гранули.. Не искате да знаете какво стана....лошо ми е хахах

# 613
  • София - Рим и обратно
Аз вчера реших да му дам месце на моето.. За сефте храна, различна от гранули.. Не искате да знаете какво стана....лошо ми е хахах
Осра ли пейзажа? Оф, и мойта така й става. Иначе припада от кеф да яде нещо различно, обаче после... Един път й взех бъбреци, сърца, дроб, като на нормално куче й ги сварих с малко ориз и моркови....е, съжалих после.

# 614
  • В светлината на слънцето
Аз украсих елхата. Въпреки кучето. Satisfied Колко ще оцелее, вече е друг въпрос. Но направих една елха от меденки и интересът бързо се премести. Сега обмисля как да я достигне.

Общи условия

Активация на акаунт