Mango тема -13

• 91 646
  • 916
  •   1
Отговори
# 180
Виж в пощата, при мен проследяването не работеше, в пощата успяха да къде е.

# 181
здравейте! имам изпратена  поръчка от 28.11 от аутлета, но още не съм я получила ... има ли начин да проследя къде е и защо има такова забавяне, не ми се е случвало до сега?

# 182
oesi, много бързаш. Пратката е напуснала БГ на 2ри, ще минат поне 10-15 дни докато се появи в Испания. Това не е куриер все пак, а БГ пощи.

# 183
  • Сливен
От пощата казаха 5-6 дни,освен това е пътувала със самолет,според сайта 17track.net.
Ще изчакам до средата на другата седмица и ще питам в пощата .

# 184
От пощата може да ти кажат и 2 дни, няма как да стане. Пратките не летят БГ-Испания, а БГ-Разпределителен център някъде в Европа, вероятно този в Германия.

# 185
Скоро връщах в аутлета, след около 1 седмица получих мейл, че потвърждават връщането и 10 дена от изпращането ми бяха върнали парите.

Ако минат две седмици и нямате нищо им пишете, дайте им проследяващия номер на бг пощи - да търсят те пакета.

Имам поръчка от основния сайт, миналия петък е шипната - още няма нищо в сайта на еконт. Нормално ли е така да се бави?

# 186
# 187
Скоро връщах в аутлета, след около 1 седмица получих мейл, че потвърждават връщането и 10 дена от изпращането ми бяха върнали парите.

Ако минат две седмици и нямате нищо им пишете, дайте им проследяващия номер на бг пощи - да търсят те пакета.

Имам поръчка от основния сайт, миналия петък е шипната - още няма нищо в сайта на еконт. Нормално ли е така да се бави?
Къде се появява номер за еконт? Моята е шипната, но има единствено номер на ордер.

# 188
  • Враца

Къде се появява номер за еконт? Моята е шипната, но има единствено номер на ордер.
Нямате ли имейл, когато е изпратена, в него някъде пише Link и като го натиснеш те препраща към Еконт.
И аз чакам пратка шипната на 29.11 и нищо.

# 189

Нямате ли имейл, когато е изпратена, в него някъде пише Link и като го натиснеш те препраща към Еконт.
И аз чакам пратка шипната на 29.11 и нищо.
За пръв път пазарувам. и не намирам линк, може да е в следващ мейл. Пише шипната и ме препраща на ордерс.

# 190
в имейла ми няма линк към куриер ... пише да следя в сайта ...
пише, че е изпратена на 28 и се чудя дали не е загубена по пътя

# 191
За шипването има два мейла, във втория има линк за проследяване. Иначе има същия в данните за поръчката, в профила в сайта - Query order status, цъкате на него.

# 192
Кликате Orders и ще ви препрати към страницата на Манго. Оттам или натискатe Shipped или в самата поръчка Query order status.

Последна редакция: пт, 07 дек 2018, 14:46 от *Chloe*

# 193
Благодаря ви, момичета! 🤗🤗🤗
не бях забелязаха че може да се цъкне върху query order ...
появи ми се и кофти надпис - Няма информация за пратка/и. Моля, проверете въведените данни отново

ще си почакам явно ...

# 194
Благодаря ви, момичета! 🤗🤗🤗
не бях забелязаха че може да се цъкне върху query order ...
появи ми се и кофти надпис - Няма информация за пратка/и. Моля, проверете въведените данни отново

ще си почакам явно ...
И при мен е така.

Общи условия

Активация на акаунт