Модни тенденции в прическите и всичко за косата

• 67 635
  • 778
  •   1
Отговори
# 675
  • СОФИЯ
Момичета,бихте ли ми препоръчали термозащита ,предпочитам кремообразна формула ,косата ми е тънка и това ,което ползвам в момента ми идва утежняващо.бих отделила до 20 лв.благодаря предварително .

# 676
Аз преди сешоар ползвам крем на Лореал и съм много доволна. Косата ми се заздрави и не изгаря, както преди. Мажа само краищата и най-вече връхчетата. Ето този е:

# 677
+1 за кремчето на L'Oreal!

# 678
И аз ползвам на Лореал, но този.

Доволна съм. Дават го за много изтощена коса, каквато беше моята, не знам как ще е за тънка просто.

# 679
  • Пловдив
На подсушена коса ли го ползвате? Като защита или само като блсам?

# 680
  • Някъде там
Момичета,бихте ли ми препоръчали термозащита ,предпочитам кремообразна формула ,косата ми е тънка и това ,което ползвам в момента ми идва утежняващо.бих отделила до 20 лв.благодаря предварително .
Крема на олиосета е доста хвален в темата за профи продуктите.Под формата на крем е и помагал и се борел с наелектрезирането на косата.
Аз на олиосета много харесвам маската им за блясък.

# 681
На подсушена коса ли го ползвате? Като защита или само като блсам?

Аз го ползвам на подсушена коса, веднага след него я суша със сешоар и след това изправям с преса, а след пресата мажа краищата с арганово олио, което уж е с колаген и кератин, но го поръчах от Али експрес и не знам колко е така (но пък четох мнения в чужди сайтове и уж е хубаво Grinning). Съвзе ми се косата, че беше изгоряла и много се късаше.

# 682

Косата ми е в този вид от 1 година, след като започнаха да ме постригват вертикално с цел "махане на цъфтеж". Почти не цъфти, обаче не мога да разбера какво е това: накъсани кичури или фриз?

# 683
  • Wonderland
Подкрепям  Fluttershy за термокрема на Олиосета. Hug
Две опаковки изхабих и съм доволна. Нямаше хвърчащи краища, не ми утежняваше, и нямаше наелектризиране на косата.
Марката ми харесва като цяло шампоана и маската с камелия са чудесни за цената си. Grinning

# 684
  • Някъде там
Подкрепям  Fluttershy за термокрема на Олиосета. Hug
Две опаковки изхабих и съм доволна. Нямаше хвърчащи краища, не ми утежняваше, и нямаше наелектризиране на косата.
Марката ми харесва като цяло шампоана и маската с камелия са чудесни за цената си. Grinning

Не са ли много силни и за изтощена коса?

# 685

Доволна съм. Дават го за много изтощена коса, каквато беше моята, не знам как ще е за тънка просто.

И аз съм на този

# 686
  • София

И аз съм на този
  От къде ги поръчвате?

# 687
  • Wonderland
Fluttershy ,да моята беше доста изтощена заради обезцветяване, късаше се, цъфтеше горе долу миналата година по това време си върнах старият цвят, защото реших че не искам да съм червена повече и започнах тежката артилерия. Олиосета с камелия шампоан и маска ги ползвах лятото и ми бяха ок. Скоро не съм посягала към тях, но си имам един комплект в шкафа и тази седмица може да заменя Тераписта за едно миене с тях.
Това беше косата ми януари 2018. Скъсена максимално за да махна последиците от глупостта си да ме обезцветят и направят червена. Така и не се харесах.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 14:40 от tzveteto89

# 688
Моята коса е много зле. И не се оправя. Мисля,че боята на олиосета окончателно й разказа играта. Не ми харесва и това е. Не се оправя. Не знам какво да купувам. Ни знам дали да не отида в столицата при някой дя я изравни и оправи щетите,че и да живне малко.
И маслените маски не ми се отразяват така добре както преди. Суха и безжизнена ми е косата. Скалпа е много сух и той. Вече не знам къде бъркам и какво да ползвам.

# 689
И моето мирише силно на какао. Цвета е бледо жълто.
Какаовото масло за косата ли ще го ползваш?

Ястребче, предполагам, че и за косата става. Но на мен идеята ми беше всъщност да го сложа в домашен балсам за устни. С кокосово масло и пчелен восък (още не съм го забъркала и не знам дали ще ми хареса,де Grinning)

На мен на олиосета термо крема като че ли ми прави косата твърда и само 2 пъти го ползвах до сега :/

Общи условия

Активация на акаунт