Модни тенденции в прическите и всичко за косата

• 67 659
  • 778
  •   1
Отговори
# 690
Аз си оправям косата, като закъсам, като я оставям да си съхне сама и я мия 2 пъти седмично. Без сешоар, маша, боя и подобни. Най-добрата терапия. Даже обмислям да мина изцяло на сушене без сешоар. А, и ползвам шампоан без сулфати и силикони в момента.

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 17:58 от Анонимен

# 691
Мис Каролин, и моята е така, но откакто започнах да ползвам едни био шампоан, маска и спрей   българско производство съм много доволна. Не очаквах. Марката е неизвестна. Запознах се с хората, които ги правят покрай работата си  и им тествах продуктите- ами ще повторя.

# 692
Аз си оправям косата, като закъсам, като я оставям да си съхне сама и я мия 2 пъти седмично. Без сешоар, маша, боя и подобни. Най-добрата терапия. Даже обмислям да мина изцяло на сушене без сешоар. А, и ползвам шампоан без сулфати и силикони в момента.
Сподели, моля те кой е шампоана?

# 693
Аз окепазена коса оправям с ножица. Крайно, но не съм намерила как да оправя кофти подстригване и опърляне от боя. Но на мен не ми е жал де, коса- расте

# 694
  • София
Боядисах се в крайна сметка. Бях я занемарила тотално. Корен над 2см бял, кичурите станаха на петна, позеленяха.... Нали качвах и снимки дори.

Боядисах се с Лорал Екселанс 6.0. Ще видя като изсъхне хубаво. На първо четене е много приятно, топъл, хубав цвят, без жълти оттенъци и 100% покритие на белите косите. Покри и кичурите, ще видя след колко време ще лъснат.

# 695
Шампоанът в момента е Nature Box, с авокадото. Има ги навсякъде.
За ножицата съм много за - аз всеки 5 години режа късо, ама наистина късо - пикси кът. Последно се подстригах така 2015, след това 2017 пак и сега ми е до под раменете. Всъщност рядко си пускам косата до под плешките, раменете са моят лимит. Имам хубава коса, но някакси харесвам по-къси коси. Някак по-стилни са ми.

# 696
  • СОФИЯ
Аз миналата година си обезцветих косата след 10 години боядисване в черен цвят.за съжаление само подстригването ми оправи положението,скъсиха я на черта над рамената .иначе ,там където е било наслоено  черното,след обезценяването  си стоеше рижава и избиваше цвета след две измивания.

# 697
  • Пловдив
И аз така😊 сега какъв цвят си?
Ако искаш заповядай и в другата тема -на Рапунцелките, ще пускаме дълги коси там 😎

# 698
  • Wonderland
И аз от 11 години с черен цвят реших,че ще ставам червена. И не се възприех... на места беше по-светла,на места по тъмно. 3 месеца фризьорката ме убеждаваше колко ми е хубаво. И накрая си купих профи боя и сама се боядисах отново черна. Отрязаха ми много от косата, преди това беше с дължина до гърдите,но обезцветяването си оказа сериозно влияние.
Сега чак една година по късно може да се каже,че съм горе долу с възстановена донякъде коса. И прилична дължина.
Скрит текст:

# 699
Коя е тази тема на Рапунцелки , може ли линк?

# 700
Благодаря за темата, Мис!
Аз за празниците още не съм си измислила прическа. Иначе, съм планирала само подстригване и боядисване до края на годината.
За мазните коси протеин ще им се отрази добре. Някой по-назад беше препоръчал къна, тя си е точно протеин.
Моята пък е една суха и разхвърчана от климатиците в офиса и парното вкъщи. Явно сухият въздух тази година ѝ дойде в повече. Търся си добра хидратираща серия.
Лятото бях много доволна от серията на Granier Aloe Hydra Bomb, но сега ми идва слаба и ми трябва май нещо по-стабилно.
И при мен е така 😅
Но си имам трик купи си обикновено олио от кокос . Намажи си цялата коса , увии в кърпа затопли с сешоар и стой така 20 мин . Изплакни с шампоан и готово.  Прекрасно подхранва и е невероятно мека 🤗

# 701
  • СОФИЯ
Сега искам да постигна кестеняв цвят(светъл и с пепеляв отенък),обаче трудно докарвам това ,което искам..пробвах и в салон,и с професионални бои и пак не ми се получава.иначе едвам се сдържам да не сложа нещо тъмно кестеняво,тъмното сякаш по-лесно се поддържа ...и като видя черна ,лъскава коса....но се въздържам ,като знам колко трудно се сваля после.

# 702
  • Някъде там
И аз съм любител на средните дължини и най вече на чертите.

# 703
  • София
Аз тая седмица ако не ми мине котка път ще я отрежа и съвсем почва освежаването. Хем ми е жал (за пръв път!), защото след боята е доста добре, изобщо ги няма онези разхвърчани, сухи, стърчащи крайща. Но просто знам, че ще ѝ е по добре да я отрежа. Ще порасне бързо и ще е съвсем здрава.

# 704
Елена, мисли за новата прическа положително.
-този път ще ми  хареса.
-ще се обръщат мъжете след мене
-ще ми е леко
-как не съм се сетила по-рано да се подстрижа
-още утре ще ме забелязват навсякъде
А не:
- жал ми е за косата.
-ще порастне
-ще я отрежа за нейно добро (на косата) Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт