Модни тенденции в прическите и всичко за косата

• 67 627
  • 778
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Просто имам притеснения, че на дебелото ми лице нищо няма да отива. Наистина го приемам просто като един рестарт на косата. Винаги след ударно подстригване ми е била супер.

Към нещо такова съм се ориентирала

Последна редакция: пн, 04 фев 2019, 00:02 от Elena_of_Avalor

# 706
Просто имам притеснения, че на дебелото ми лице нищо няма да отива.
Ели, може би ако пробваш нещо подобно..
https://pin.it/rsfznbpj3h6dbe
Ако пуснеш по-дълги кичури отпред ще издължи лицето, а и прическата изглежда по-интересно според мен.

Последна редакция: пн, 04 фев 2019, 10:21 от IceIce

# 707
И аз искам да се подстрижа така. Спира ме единствено, че всяка сутрин закъснявам и нямам време да я оправя да стои нормално, а не мога да я вържа и ходя като разплетена дамаджана. То нито за късо, нито за дълго съм. Сега е дълга и като я вържа ми тежи на главата.

# 708
Аз съм с тази прическа, в момента малко по-дълга, отколкото на снимките.
Ако е добре постригана, сама придобива форма. Сутрин само се сресвам и готово.

# 709
  • Някъде там
Аз тая седмица ако не ми мине котка път ще я отрежа и съвсем почва освежаването. Хем ми е жал (за пръв път!), защото след боята е доста добре, изобщо ги няма онези разхвърчани, сухи, стърчащи крайща. Но просто знам, че ще ѝ е по добре да я отрежа. Ще порасне бързо и ще е съвсем здрава.
Изчакай да израсте.
Прави си маски с кокосово масло,глези я и режи по малко на често Simple Smile
Не я подстригвай много Simple Smile

# 710
Браво Elena_of_Avalor , че си успяла да спасиш положението. Прическата на Чарлийз Терон е великолепна. Веднага бих се направила така, ако ми отиваше. Преди 10 години бях с нещо подобно, но определено на мен не ми седи добре с такава дължина, не че ако си навия на пръста няма да се подстрижа така въпреки това. Класическа, много, много хубава прическа.

# 711

Косата ми е в този вид от 1 година, след като започнаха да ме постригват вертикално с цел "махане на цъфтеж". Почти не цъфти, обаче не мога да разбера какво е това: накъсани кичури или фриз?
Аз повдигам въпроса си. Само да уточня,че така изглеждам след измиване,на другия ден е по-срещнала и няма толкова стърчащи косми.

# 712
  • София
Хелия, хвани един косъм от стърчащите и го виж, ако не се раздвоява не е цъфтеж. Дъщеря ми има страшно много фриз, така като теб е, няма цъфтеж.

Fluttershy, не мога да я чакам. Ще я чакам месец - два и пак ще я отрежа. Просто се познавам. Не ми харесват дължините. Ще го направя, решила съм.

# 713
Здравейте, някой ползвал ли е електрическа четка за обем - rowenta, philips? Имате ли наблюдения дали си струват?

# 714
  • Варна
Хелия много си ти е хубава косата. Фриз е това. Веднага след измиване и моята е така. Олио някакво за фриз контрол и след час се е успокоила.

# 715
Сериозно обмислям да се направя на дълъг боб с шоколадови и карамелени кичури на кестенява основа. Търся игра на цветове и преливания. За лятото вече съм планирала балеаж.

Здравейте, някой ползвал ли е електрическа четка за обем - rowenta, philips? Имате ли наблюдения дали си струват?
Нещо подобно ли имаш предвид- https://www.technomarket.bg/mashi-za-kosa/rowenta-cf9540f0-09162021? Относително е. Най- вече колко често ще се ползва. Simple Smile Аз съм на периоди и или я ползвам почти ежедневно, или тотално забравям за нея, както сега- твоят пост ме подсети и днес ще я пусна в употреба. Нещото, което приятно ме изненада точно при тази маша/ четка е, че ако не се сложи приставка, спокойно може да се ползва и като сешоар. При пътувания определено спестява място в багажа.  Peace

# 716
Точно за тази питам. Четох в стари теми, че заплита косата, че много я приглажда...други пък са доволни. За тънка коса подходяща ли е? Придава ли обем наистина?

# 717
На мен не ми заплита. Аз съм именно с тънка, но същевременно много гъста коса с жилав косъм. Когато ползвам машата, го правя с цел оформяне и изправяне /последните години косата ми леко се начупи/, не търся обем, поне не и нарочно. Отделно, при мен обем, постигнат с маша, сешоар или каквото и да било друго- не е особено траен, да не кажа никак. Но пак ми я прави една идея по- обемна, отколкото е обикновено, не е нарочно търсен ефект, но е на лице. Предполагам, че ако държиш на обем- ще го получиш. Важно е и да се ползва правилната за търсения ефект техника все пак.  Peace

# 718
Благодаря за разяснението! И последно са питам- 800 w-или 100w мощност е по- добре и има ли разлика в ефекта или само във времето за оформане?

# 719
Отдавна не съм писала, но всичко следя. Днес бях на фризьор, много съм доволна. Не се бях подстригвала от пет месеца и бях доста оръфана. Определено чертата е моята прическа. Да се похваля, че открих шампоан за моя скалп. Казва се Зетион, ползвах два пъти и не ме сърби вече. Другото нещо от което съм доволна са ампулите Ревалид, използвах една кутия и косопада спря. Качвам снимка. http://prikachi.com/images/378/9498378f.jpg

Общи условия

Активация на акаунт