Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви прически планирате за Коледа и Нова Година?
Как да избера подходяща маска за коса и четка за коса?
Какви са препоръките за сух шампоан за силно омазняване на косата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви прически планирате за Коледа и Нова Година?
-
Как да избера подходяща маска за коса и четка за коса?
Изборът на маска за коса зависи от нуждите на косата - дали се нуждае от хидратация, обем или регенерация. Относно четките за коса, разликата между 25 и 35 мм е в размера на четката, като по-голямата може да осигури повече обем. Важно е да изберете четка, която отговаря на дължината и текстурата на косата.
-
Какви са препоръките за сух шампоан за силно омазняване на косата?
-
Как мога да предотвратя или намаля мазната коса и как мога да предотвратя и лекувам сухите краища на косата?
-
Как да избера подходяща прическа за суха и хвърчаща коса?
. Аз вчера много се бях отчаяла и в бързината взех зеления Syoss и в неделя ще го пробвам, но съм решила да пробвам и с бебешка пудра.

Омазнява се още на следващият ден,ужасно е.Започнах да я мия с дерматологичен шампоан-Фитовал.Първо използвах този за косопад и растеж на косата.Ефект имаше наистина,но реших да заменя с Фитовал,но за изтощена коса.Пак мога да кажа,че има ефект.Косата ми стана мекичка и подредена.Проблема е обаче в омазяването,та тя още на следващият ден е мазна и се налага да я изправя защото не мога да я мия всеки ден.Пробвах (с триста зора) да я оставя по-дълго не мита-3 дена,да не би да я премивам...и пак нищо.Незнам от шампоана ли е или от друго