Модни тенденции в прическите и всичко за косата

• 67 690
  • 778
  •   1
Отговори
# 165
Да,явно сме “сестри по фризьорки” с теб. Сега съм благодарна,че не поисках бретон,че кой знае как щях да си тръгна от салона и по празниците щях да съм с кърпа на главата сигурно. 😂🙈
Имам още един вариант аз,някакво момче хвалят много,но отложих,че е труден с часовете. Обаче следващия път ще ида при него,дано имам късмет.
Аз съм с малка глава и чело и многото коса не ми стои добре,а така с обемче горе,на долу изтънена ми е ок. И друго се сетих-филирането ми е най-сполучливо с бръснач,но тук всички с ножицата и доста смело режат. Какво да се прави...
Не се ядосвай,Мисче. Ще израсте пак,а до тогава може да се сплиташ на рибена кост. Аз ако се сплета с влажна коса и сложа пяна,на следващия ден ми е много сладка прическата на вълнички. 💇🏻♀

# 166
Аа споко,аз имам и бретон😆
Сплитам се,дажи снощи си правих така стама добре.

# 167
Аз снощи си легнах с влажна коса и днес си бях небрежно рошава и без плитка. Утре обаче ще се изправя с четката,че ще пътуваме за уикенда и да видя изправена как ще стои. Трябва и да се боядисвам тези дни,че аман от бели коси. 🙈😃
Спирам,че оспамих темата.

# 168
  • Някъде там
Когато е на черта се оформя перфектно и винаги стои добре.
Поне с такива наблюдения съм.
И аз съм от тези които се ядосват,че имат етажи,но вече свикнах и си се харесвам.Имам обем,слагам на една страна и стои супер косата.
Ако не бях направила етажи щях да поискам така.
Сега искам ама нямам дължина заради етажите Satisfied

Страхотна.
 Моята  е такава в момента
дължина и форма едно към едно Simple SmileИ докато израстат за да направя горната прическа няма да ми се реже косата Simple SmileВсеки път ще я изравнявам по малко обаче Simple Smile
За цвят последто се спрях на тези двата.
Да минават тези банкети и да си запазя час най накрая.Ще откача до тогава,един месец...

Или така Решението  е трудно Simple Smile

# 169
Ми то етажи на чуплива коса е хубаво, ама наблюденията ми, включително и лични, са че един път ще те направят, пет не. И ходиш, като ритана зелка стил 80-те, докато порастне, че да идеш пак да те орезилят. Затова. - не мерси. И аз още не съм намерила перфектната прическа. За етажи се ходи с мноого дълга коса, защото косата визуално изглежда по-къса с етажи, дори дължината да е същата, като на черта - оптическа измама. Мисчето се подстрига преди два месеца, сега пак. При услловие че режат по около 4см., няма как да остане същата дължина.
Успех с фризьорите и не ги мислете толко тия коси.

# 170
Ми то етажи на чуплива коса е хубаво, ама наблюденията ми, включително и лични, са че един път ще те направят, пет не. И ходиш, като ритана зелка стил 80-те, докато порастне, че да идеш пак да те орезилят. Затова. - не мерси.
До преди четири години поддържах косата си дълга и на етажи, защото е къдрава и общо взето тази прическа е най-подходящата. Като бях малка си постригвах сама дори косата. Сещате се, навеждат е се надолу, изравнявате и режете. Но косата трябва да е много дълга и годините ви малко. Joy Иначе резултатът ме задоволяваше, защото всеки път на фризьор режеха безобразно много от косата ми, а исках да ми е дълга. Голяма мъка е с фризьорите и аз си мисля, че повечето толкова си могат, постригват както си знаят, без да слушат много какво и как искаш.

# 171
И аз се подстригвам сама, даже и с къса коса съм се подстригвала, но.... тъй като дори един и същ фризьор може да те докара различно, вече си имам едно на ум и или сама, или ги карам само да подравняват.

# 172
Мнения за тази боя, доколко е трайна? Резултатите добри ли са с нея? Лесно ли се ползва в домашни условия?

За подстригването - откакто се подстригвам сама приключих с драмите покрай фризьорите.

# 173
Дължината ми не е намалена,взето е само от горната част,доста,но дължината си стои. А сега и не знам какмо може да се оформи. Просто ще чакам да си расте и това е. И без това съм си в нас, нищо няма да я правя. Все в един момент ще се възприема.
Та първи път я виждам тази боя.

# 174
Ще отида аз в София да ме оправят някъде като хората и ако трябва ще пътувам на няколко месеца и там ще ходя,не е кой знае колко. Така се надявах на тази, миналия път направи точно касвото исках,сега ....
Поне не е чак така зле и съм дарена с доста коса,че иначе не знам. Като се сетя каква са ме правили и преди и лошо ми става.
Да не говорим, че сигурно знам повече от тях за поддържането на косата. Не смея и да питам за изстветляване...толкова не та в час тука,че си нямате на идея.

Ти ако мислиш, че в София са в час... И аз така се надявах, но си останах само с надеждите. Давала съм по 70 лв и нищо, някой път по 40 и ме направи по—добре. Така че парите не са критерий...

# 175
И аз от подобни случки стигнах да се подстригвам у дома на терасата с обикновена ножица. Резултата е равна и красива коса. На мен степени не ми отиват. Лицето ми е продълговато, челото е високо. Косата ми е фина и мека... Дълги години фризьорите ми казваха, че за обем трябва степени, но не съобразяваха тези особености и все ме кълцаха. Да, имах обем около ушите, а дължината висеше анемично, все едно ме е щипала гъска в главата..

# 176
Знам,че не са. Минала съм през доста фризьори. За 7 лв са ме подстригвали в София, квартален салон, чудесна фризьорка с много клиентела. Не е там въпроса. Просто са много малко хората, които си разират от работата.
Така, пояснявам със снимки нагледно какво искам. Като нарочно съм подбрала точно тези "ретро" снимки, защото искам точно такава, " старомодна",класическа и непретениозна прическа на пластове.

Та,така-ей това искам. Прическа на прастове (ала Линдзи Лоан в малдия й период), на три нива, плавно преляти. Като идеята е да се поддържа лесно и да стои и на вълни и права и нережно начупена.
А сега съм ето така
Просто долната част е по-орязана. Има по-малко коса. Не знам кое е толкова трудното да се съобразиш с косата на клиента. Моята коса стои най-добре и е най-хубава така-небрежно вълниста, с леки пластове.
Така съм в момента, само дето горния праст не е така правилно е добре прелят, а стои като отсечен, сигурна съм, че разбирате за какво говоря.

Последна редакция: пт, 14 дек 2018, 11:55 от Мис Каролин Бингли

# 177
Освен в начина на стилизиране, няма голяма разлика между прическите, които си показала. Явно и не е преляла добре.

Снимките с прически са много измамни нещо - няма такова нещо, като станала от леглото и бам! Всичко иска някакъв стайлинг - небрежните грим и прическа най-много.

# 178
Така е,нямя кой знае каква разлика. Да измамни са, като се абстрахираме, че това са снимки и гледаме просто формата на косата. Това е, което искам.
Не е кой знае колко зле,но все пак можеше да го няправи една идея поне по-добре да се преливат.

# 179
Мис, да не би най-дългият и на-долен пласт да е доста тънък? Често правят това и косата изглежда проскубана без да е такава всъщност?

Общи условия

Активация на акаунт