Добре дошли в Люлин! Тема 31

• 73 197
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
В Исул бях. Не ми е вариант в момента. Търся в Люлин.

# 391
  • 1st floor
Търся този препарат  Laughing :
https://andika.bg/preparati-i-sredstva-za-pochistvane/1204-%D0%B … mebeli-350ml.html

Дали някой го е мяркал из квартала?

# 392
  • София
По без-да-искам днес се наврях баш в екшъна в 7ми. Хванаха наркопласьор, сега кучетата търсят изхвърлена дрога. Казват, че и стрелба имало. Вчера изхвърлено бебе, онзи ден банковия обирджия пак преди тунела е хванат, сега това...Бруклин пасти да яде 😂

# 393
Ужас, къде в седми?

# 394
Ох,  beeps... Докато живях в Изток, то не бяха наркопласьори, а колко пъти взривяваха разни мутри, дето живееха на улицата... Пък веднъж отивах на училище и бяха застреляли някакъв в градинката....
Пак ще кажа, не е кварталът, в такива времена живеем...

# 395
  • София
ЕПКтата до 64 ОДЗ. Имаше три патрулки, бус и една Тундра със следови кучета отзад. Бях с малкото дете, което видя един полицай и започна да му обяснява как са ни откраднали колата 😂, та човекът ни заговори и каза какво е станало.
Пош, разбира се, споделям! 

# 396
  • София
Преди живеех в Надежда. И там се гърмяха, но в Люлин е една идея повече.

В блокът ни в Надежда имаше офис на ВИС/СИК/не знам си какви вече. Всички надежденски мутри бяха там. Гърмяха ги, бомби им залагаха. А бомбата я усетихме доста силно, макар и да бяхме далеч от офиса и от другата страна на блока.
Много пъти са ме спирали барети. Прибирам се скапана от работа и само си мечтая да се прибера час по скоро... изскача ми един батко с автомат и мило ми казва "моля заобиколете" Joy
Малко преди да се роди щерката се изнесохме от там (за около година и малко). ММ беше финно гадже, ама за таз година и малко се поналя доста. Връщаме се в старият апартамент и един ден ММ получи предложение да работи мутра Joy Като ученик е тренирал бокс, но към тогавашна и днешна дата може само с клавиатура и мишка да се защитава Joy

# 397
  • София
A на мен ми омръзна да слушам силна музика от съседите под нас, трябва задължително да изчакам 22 часа, за да извикам полиция, която любезно ги моли да спрат Frowning1 и си отива, естествено след 30 минути музиката започва отново. Е за такъв проблем не съм чувала за други квартали.

# 398
На люлин славата е за най-ганкстерския и опасен квартал, но последно време май Надежда ни минава.
Едно време много се бъзикаха в училище- едун съученик вика ,,Кво му е на люлин, нищо му няма. Един път ходих и нищо ми нямаше, протмонето ми го нямаше, телефона ми нямаше”
А на един коментар, че в люлин много се стрелят , викам ,, ааа стрелят се ама след 10вечерта ” и ми се опулиха насреща.
Но наистина времената се менят и си става страшно навсякъде

Иначе аз си го харесвам квартала, повече от тея модерните, Борово, Ман.ливади и т.н.

# 399
  • София
Това лято мъжът ми два пъти забрави свалено стъкло на задната врата на колата за цяла нощ, а аз веднъж на моята кола. И трите пъти нищо не се случи, нищо не изчезна. Смяхме се, че си е много добър квартала... 😁

# 400
  • Beyond the stars
A на мен ми омръзна да слушам силна музика от съседите под нас, трябва задължително да изчакам 22 часа, за да извикам полиция, която любезно ги моли да спрат Frowning1 и си отива, естествено след 30 минути музиката започва отново. Е за такъв проблем не съм чувала за други квартали.

Приятели смениха квартира в Бъкстоун заради подобни съседи, а музиката беше и през деня по никое време.
Та хора без възпитание и елементарна култура, за жалост, също виреят навсякъде.
Съседите са си жив късмет.

# 401
При нас пък някой работлив съсед прави ремонт сутрин в 7ч. и вечер пробива дупки с бормашината в 21:30 .. Над нас пък живее семейство с малко дете, което си ляга по- късно и от мен. Някои пъти слушам и съседа отстрани как хърка.. Наистина си е на късмет да случиш на комшии. Сутрин пък като отворя прозореца и слушам " прекрасна " циганска музика от съседния блок.. Супер си е в Люлин, забавата не спира никога! 😒😂

# 402
  • София
От както четох темата на жената, която пускала жалби за съседи, които пушат на собствения си балкон, моите ми иде да ги черпя с бонбони за дето просто хранят гълъби на перваза.. Откачалките са повсеместни!

# 403
  • София
Ами гадно е това с пушенето, когато съседите ни от долния етаж пушат на балкона, някак всичкият дим се събира на нашия балкон, който е остъклен и започва да вони като в коптор, да не обяснявам после прането ми как смърди, включително и детските дрешки. Обаче знам, че няма какво да се направи, в пълното право са си да си пушат на собствения балкон. С пушенето в банята е същото, вони, та се не трае и аз в такава баня трябваше да вкарвам новородено, ревала съм, че цяла вечер не може да се измирише за да си вкарам бебето в банята да го изкъпя.
Няколко пъти са ни крали акумулатор, но все от една кола, която не я карахме и поседя известно време пред блока, докато се организираме да отиде за скрап. Тази, която си карам всеки ден, съм я забравяла няколко пъти отключена и никой нищо не е пипнал, по-скоро се следи кои коли седят ей така и от тях се краде.

# 404
Някои пъти слушам и съседа отстрани как хърка..
И аз чувам този над нас как хърка нощно време. Чувала съм го и как се кара с жена си, ако спра тв.съм сигурна, че ще чуя и за какво. Ама пусто не спрях тв и сега незнам защо го напусна.. Joy

Общи условия

Активация на акаунт