Добре дошли в Люлин! Тема 31

• 73 202
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
  • Beyond the stars
И аз чувам от време на време алармата на комшиите и по-скоро вибрацията Grinning И шаровците чувам, ама вероятно и те чуват като малкия засилва дървени топчета по пода, та.. Чарът на живеенето в блок Grinning

# 406
  • София
При нас пък някой работлив съсед прави ремонт сутрин в 7ч. и вечер пробива дупки с бормашината в 21:30 ..
ММ има един лаф "панелите в Люлин са най-меки сутрин и вечер, а най-меки са през уикенда".
И аз чувам този над нас как хърка нощно време.
УжасТ. Не за друго, а ММ хърка здраво. Горките съседи.

Аз чувам само тези над мен. Жената не пиела (по принцип), но като се напие е друг човек. От петък вечер до неделя вечер са скандали, викове, ревове, псувни,...
Страшно грозно е да чуеш жена да псува. А на мен ми е особено неприятно да обяснявам на сина ми какво значи "да ти * майката".

# 407
  • софия
в моя блок не живеят хора, а диви животни - всичко живо тича по етажите, тряска врати, ходи с токчета и мачка грозде....не знам направо какво се случва. Съседите като си отварят вратата все едно влизат при мен....НИКАКВА шумоизолация няма.

# 408
Охх, стана ми по- леко, че не е само при мен олигофренията 😅.. Преди да се преместя в Люлин, живеех на последен етаж и нямаше кой да тропа отгоре ми, освен това няколко годинки и от двете ми страни нямаше никой.. Бях сама на етажа- беше Божествено! 😁

# 409
  • Sofia
Всеки път, когато някъде съсед кихне и ми се иска да се провикна "Наздраве" 😀
Любимата ми панелна история е от една приятелка - всяка сутрин като по часовник докато е в банята се чува мощното... пръцкане на неин съсед. 😁 😁

# 410
  • София
Приятелка чува копчето за осветление на съседите. Банишора това. Блокът е ново строителство и правен от фирмата на баща й 😂

# 411
Над нас пък има бебе - от месец март досега не съм му чула гласа. За сметка на това родителите му се чува как спорят и се карат от време на време. Една нощ дори се събудих, толкова на висок глас беше диалогът.

# 412
И аз чувам копчето за лампите.. Представям си сега да излезе, че някоя от нас е съседка на другата и така да се окаже, че аз съм с бебето примерно, а друга е с алармата на вибрация ( която звъни над нас всеки ден, без неделя в 6:50 хаха )

# 413
  • софия
аз съм тази с пръцкането Simple Smile

# 414
За пръцкането може да се скараме.. ММ като пръдне и сигурно на 1 ет. го чуват ( ние сме на 9 ). Изкарвал въздуха.. Хаха по - скоро гони въздуха от стаята 😅😂😂😂

# 415
  • 1st floor
Аз едно време чувах чехлите на горната съседка по ламината. После явно си ги смени с по-безшумни и от тогава от там няма никакви признаци на живот. А са трима човека. Понякога в просъница чувам токчетата на дамата до нас, въпреки двете врати. Прибира се  винаги след полунощ.  Mr. Green

# 416
  • София
Съседката се оплаква, че ни чува като се къпем и ни тормози яко. Понеже крановете за водата са на етажа, отключила вратичката и спряла водата докато ММ се къпе 😟
Ех, идилия... Колко ли им е скучно на тези, които живеят в къща...

# 417
Нека ми е скучно, нямам нищо напротив! 😂 Карах ММ да продаде апартамента и да си вземем къща, но той не иска 😡..  Друго си е да си седнеш на двора и да си пиеш кафето и някоя котка да ти се търка в крачето 😂.. Склонна съм и на кокошка, само да се махнем 😂

# 418
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
В събота вечер детето обяви, че иска пица, не знам защо решихме да ходим в "Кери". Освен, че е близо до вкъщи. От втория етаж бесна чалга, ок, ще го преживеем. Седяхме 10 минути, не ни донесоха менюта, станахме и си тръгнахме. В Доминос няма проблем с обслужването Grinning

# 419
  • Beyond the stars
То при наличие на Доминос, не знам как ви е хрумнало Кери Grinning
Между другото на Гофрети също са им добри пиците Blush

Общи условия

Активация на акаунт