Добре дошли в Люлин! Тема 31

• 73 231
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
Софийската баница от пазара\спирката на тролеите посока центъра дали се е преместила или я няма вече?

Преместиха се малко по-навътре, до "От игла до конец" , покрай Аладин и дюнерите вдясно, и след това направо.
Баница, баницааа (танцуващо човече Simple Smile) Много, много Благодаря!

# 286
Здравейте, четох в стари теми за добър часовникар, но този в подлеза на метростанция Люлин вече не работи. Бихте ли препоръчали друг? : )

# 287
  • София
Здравейте, четох в стари теми за добър часовникар, но този в подлеза на метростанция Люлин вече не работи. Бихте ли препоръчали друг? : )

На пазара, срещу сладкарница Неделя, в нещо като трафопост.

# 288
Къде мога да снимам дете за училищната документация в района на Люлин 8, 9, 10, 6, пазара?

# 289
  • София
Къде мога да снимам дете за училищната документация в района на Люлин 8, 9, 10, 6, пазара?
Има хубаво фото на "Панчо Владигеров", до китайският мол.

# 290
  • 1st floor

На пазара до зеленчуците - комплекс Сан Марино. Велик е!  Laughing Само при него ходя.

# 291
Здравейте, препоръчате ми добра частна занималня в Люлин в близост до метрото за първи клас.

# 292
  • София
Перфект в Люлин 3,бл.319.Не е много до метрото.Синът ми я посещава в периода 1-4 клас.Сега може да има някакви промени,поинтересувайте се.Ние бяхме изключително доволни.Сега разглеждах сайта и има много новости

# 293
Добър очен в района има ли?

# 294
  • 1st floor
Има. Маринов в блока до поликлиниката във втори.
http://www.eyecare.bg/

# 295
Има ли побществена пералня в Люлин?

# 296
# 297

Миналата година бяхме 1 месец там, поради продължителен ремонт в нашата ДГ.

Наистина много хубава градина, жалко че ни е далеч Simple Smile

# 298
  • София
Голямото завърши тази година там, а в момента малкото от яслата премина при учителките на брат си. На завършването на 4 група госпожите плакаха с нас и децата. Грижат се много всеотдайно. Поздравления за директорката и нейната инициативност!
Все пак, за ясла мой фаворит остава групата на сестри Христова и Маркова в 'Ябълков градина.

# 299
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Все пак, за ясла мой фаворит остава групата на сестри Христова и Маркова в 'Ябълков градина.
  Маркова не бих я определила за фаворит на каквото и да е. Лично аз имам неприятно впечатление от нея. Моето дете беше за малко в нейната група. Иначе за Христова съм ок,  готина е.

Общи условия

Активация на акаунт