Добре дошли в Люлин! Тема 31

• 73 231
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
Симова не записва часове, но бебетата които са за консултация или ходят в началото на смяната или след нея, за да не се мешат с останалите пациенти-това е което знам към момента, освен че си отговаря нана телефона в делник и безделник.
За останалите неща не мога да ти дам инфо тъй като не сме стигали до там все още(да е болен и да се лекуваме)..

# 361
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали педиатър за новородено близо до Люлин 10?

# 362
Ние сме при Румяна Илиева срещу Мега Мол до тунела.. Внимателна е и те изслушва, ако имаш някакви питания. Медицинския център е хубав и чист! И най- важното - не се разкарват болни по коридорите..

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 19:43 от Анонимен

# 363
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали педиатър за новородено близо до Люлин 10?

Ние сме от 10ти и сме в СофияМед при Симова. Малко по назад сме писали и аз, и още една мама. Ако имаш въпроси питай.

# 364
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ние сме при Румяна Илиева срещу Мол Люлин .. Внимателна е и те изслушва, ако имаш някакви питания. Медицинския център е хубав и чист! И най- важното - не се разкарват болни по коридорите..
Къде е мол Люлин? Blush

# 365
Мега мол.. Забравих, че е задължително да знам всеки един Мол как се казва..

# 366
Мега мол.. Забравих, че е задължително да знам всеки един Мол как се казва..
Не е задължително,  то пък един мол, ум да му зайде на човек. Детето ми му казва "Мини мол".
Срещу мола е ОМВ,  а от другата страна блокове. В сградата след ОМВ ли е тази лекарка? Там имаше или още има фитнес и един ресторант на покрива...

# 367
.. Има бензиностанция, но никога не съм обръщала внимание каква е..

# 368
  • София
Въх, какви люлинчанки сте 😂 Лабиринта, бре. Беше само мебелен магазин, сега има и разни други работи вътре.

# 369
Въх, какви люлинчанки сте 😂 Лабиринта, бре. Беше само мебелен магазин, сега има и разни други работи вътре.
Охх, да. Ама аз съм в средата,  в 4-та, а излизам през Тангентата или Орион основно Simple Smile

# 370
  • София
Днес колата ни е била открадната, около 722 бл. Ако някой е видял нещо, ще съм благодарна да ми пише.

# 371
Люлинчанка не съм станала още, тепърва сввиквам с всичко тук.. И хич не ми допада, но това е положението.. Коли по тротоарите, а където няма коли има ямии и с количката е невъзможно да се мине.. Направо ми иде да избягам!

# 372
Днес колата ни е била открадната, около 722 бл. Ако някой е видял нещо, ще съм благодарна да ми пише.
Съжалявам Sad Марка,  цвят, модел?

# 373
  • 1st floor
Защо не пишете в люлинската група във фейса? Там пишат доста повече хора. Дано откриете колата.

# 374
  • София
Здравейте, четох в стари теми за добър часовникар, но този в подлеза на метростанция Люлин вече не работи. Бихте ли препоръчали друг? : )

има в подлеза часовникарско ателие - на изхода към Спортния център

Beeps
Съжалявам за случилото се. Дано има начин да се намери.

Общи условия

Активация на акаунт