Добре дошли в Люлин! Тема 31

• 73 220
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
  • софия
Преди няколко нощи , докато си спях кротко, някой се опита да отвори вратите. Първата решетъчна я отвориха, но ме събудиха и съответно не стигнаха до втората. Сега се изръсихме с 500лв и за нова врата...край нямат разходите покрай тоя пуст ремонт. Люлин 5 добре ме посрещна Simple Smile

# 376
  • София
Преди няколко нощи , докато си спях кротко, някой се опита да отвори вратите. Първата решетъчна я отвориха, но ме събудиха и съответно не стигнаха до втората. Сега се изръсихме с 500лв и за нова врата...край нямат разходите покрай тоя пуст ремонт. Люлин 5 добре ме посрещна Simple Smile

И във ФБ на Люлин се оплакаха от кражби през нощта в 5 микрорайон. Ужас направо, аз все се чувствам сигурна заради решетъчната врата.

# 377
То не е само Люлин. От 10 години съм в квартала, но по принцип съм от Изток и там 2 пъти ни обираха...

# 378
  • Beyond the stars
Мхм приятелка, която живее на Витошка, втори път влизат в тях. Даже не знае кога и как е бил последния, случайно откри, че й липсват бижута, злато, маркови очила и други ценности, които не ползва всеки ден. Никаква следа от влизането.

Портиер на блока или СОТ са вариантите.

# 379
  • София
Не е от квартала, за съжаление...иначе решението щеше да е лесно.
Колата е черен мерцедес фейслифт, не съм шофьор, толкова знам..номерът завършва на НР Simple Smile

# 380
От няколко дни бравата ни заяжда като опитваме да отключим.
Установихме го една сутрин, все още се чудя дали просто се е развалила или има опит за влизане, но проблема е сериозен.
Точно тогава четох и във ФБ страницата за кражбите.

# 381
  • София
Някаква идея от къде в Люлин мога да купя тролей/ количка за ученическа раница?

# 382
Здравейте! Дали случайно някой не знае коя година е строен бл. 348 в Люлин 3? Важно ми е, а информацията, която получавам е доста различна - 84 год., 86 г. та чак до 90 г.🙄.

# 383
Някой знае ли личния лекар на метростанция Западен парк от към банката,мисля че беше Вълчев, как са му смените?
Редактирам се: вече ми отговориха

Последна редакция: пн, 07 окт 2019, 15:12 от Josse

# 384
  • София
Питай тук, доста са запознати списващите   https://forum.gtsofia.info/index.php?topic=2991.0
Иначе, имам спомен, че последната секция на блока, откъм кръговото, я довършиха доста късно - към 96-7, може би.

# 385
  • София
Здравейте, момичета. Търся актуална информация за йога или гимнастика за бременни в Люлин или наблизо, но намирам само в центъра. В клуб Нео е имало през 2012-та, в Студио Танцувай в 10-ти явно също е имало, но вече няма. Някой нещо да знае?

# 386
Здравейте, момичета. Търся актуална информация за йога или гимнастика за бременни в Люлин или наблизо, но намирам само в центъра. В клуб Нео е имало през 2012-та, в Студио Танцувай в 10-ти явно също е имало, но вече няма. Някой нещо да знае?
Срещу Силвъра където е Си Банк, точно до нея от лявата страна на дъщата сграда. Клуб Скорпион. Аз ходя там при Деси Simple Smile

# 387
  • София
Срещу Силвъра където е Си Банк, точно до нея от лявата страна на дъщата сграда. Клуб Скорпион. Аз ходя там при Деси Simple Smile
Благодаря, но доколкото виждам от графика в сайта им, всеки ден води Деси, но не пише кога е йога за бременни и кога каква йога е изобщо Simple Smile

Последна редакция: ср, 09 окт 2019, 16:06 от svetik

# 388
Здравейте! Някой посещавал ли е УНГ в Медива - д-р Елизабет Матова, д-р Евгени Душков - Софиамед или д-р Славчо Желев Тодоров - Софиамед.
Трябва ми консултация с добър УНГ за възрастен. Изключвам ИСУЛ и Токуда за сега.

Последна редакция: чт, 10 окт 2019, 13:31 от Анонимен

# 389
Здравейте! Някой посещавал ли е УНГ в Медива - д-р Елизабет Матова, д-р Евгени Душков - Софиамед или д-р Славчо Желев Тодоров - Софиамед.
Трябва ми консултация с добър УНГ за възрастен. Изключвам ИСУЛ и Токуда за сега.
Исул -др. Йорданов

Общи условия

Активация на акаунт