Боледуване на децата ни - тема 64

• 56 157
  • 768
  •   1
Отговори
# 300
  • shumen
Х.Т.благодаря.
Той милия не му е за първи път и всички казват,че трябва да е претръпнал,но яво не.
Елена, радвам се,че имате диагноза вече.

# 301
Х.Т.благодаря.
Той милия не му е за първи път и всички казват,че трябва да е претръпнал,но яво не.
Елена, радвам се,че имате диагноза вече.

Дани, а инжекциите в абокат ли му ги слагат или мускулно? Иначе за боцкане трудно престъпват. Моя като види манипулационната и си казва, че го е страх само от боцкане. На останалите се смее, но много говорим за тези неща всеки ден.

# 302
  • shumen
Елена,мускулно му ги слагат.На останалите и моя се смее,но за него ли е е ужас.То се дере,реве,крещи,рита.А в болницата последния път чак го похвалиха,че бил мъж и не гъкна докато му сложат абоката,но вземането на кръв пак беше мисия невъзможна.

# 303
Елена,мускулно му ги слагат.На останалите и моя се смее,но за него ли е е ужас.То се дере,реве,крещи,рита.А в болницата последния път чак го похвалиха,че бил мъж и не гъкна докато му сложат абоката,но вземането на кръв пак беше мисия невъзможна.

Едно не разбирам, защо сестрата при джипи не му сложи един абокат? Не са милиони... На нас в болницата кръв ни дърпат от абоката и не го бодат- първо промиват с физиологичен и после взимат. Много по- малко се стресира така детето. Така правят и в София, и в Пловдив.

# 304
Елена, къде в крайна сметка успяха да открият диагнозата?
Успех с рехабилитацията и дано има подобрение!

Дани, вие как ще се разкарвате по два пъти на ден за тези инжекции? Както ви е паднал имунитетът, ще лепнете още някой бацил по тези кабинети.

# 305
  • shumen
Елена,мускулно ги изписа педи и на мен не ми е ясно защо.При нас в Шумен май венозни слагат само в болницата.
Дъждец,няма да се разкарваме.Майка ми е бивш медицински работник и ще ни слага тя,а ако тя не може имам позната,която ще ни ги слага.

# 306
Елена поне ще знаеш какво да предприемете и дано израсте.
Дани едно време никога не са ми давали сиропи. Сутрин и вечер на болницата за инжекции, така ни лекуваха.
На моето се появи обрив. Той не за първи път реагира с обрив на вирус. Интересното е, че започна на същите места като при мен, около лактите, после коленете и задната част на краката. При него има и около носа, аз нямах там.

# 307
  • shumen
Лино,и аз сякаш не помня да съм пила сиропи.С инжекции сякаш ни лекуваха и хапчета си мисля аз.
То моето вече го знаят,че не пие нищо,или ако пие е голям зор и пазарлъци и затуй е веднага на инжекции,но този път педи реши,че е голям вече и ще слуша и пие АБ.На всичкото отгоре и тъкмо влязохме при педи и прегледа мен и започна и него и отвън едно момиченце с бая висока Т припадна и се развикаха,че го вкараха него,а ние малко изчакахме.И докато чакаме сестрата го закача и вика като не пие АБ,боцки,но явно не се усети диването и не гъкна,но после като дойде ред за пробата,а и инжекцията беше много сложно и се наложи яко да го стискаме трима човека.

# 308
Елена, поздравления за яснотата, макар и във вид на диагноза!

# 309
Дъждец, в София в Трета градска.

# 310
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Момичета, четох ви преди няколко дни, че върлува вирус с повръщане и диария... От днес 3г ми Мая е с това. До момента повърна 2 пъти и се изходи 4 или 5 пъти. Звънях на нейната ЛЛ - както и аз предположих - каза ми да мине на диета, да пие повече вода, да давам тазектан - само той й помага за диарията, и ентерол. Някой други съвети или акъл да даде?
Много й е лошо, направи стана парцал, милата... Сега спи, но седя до нея...
Започна полека и Т° да вдига - от 36,9 къмто 37,4. Знам, че не брои още... Но се случва. Меря с електронен термометър на челото...

# 311
  • София
Давайте повече течности на детето, да не се обезводни, че при мъниците става бързо. Препоръчвам и Хидратин алфа по 2 - 3 глътки през няколко минути. Имаше и още едно по-приятно на вкус, но съм забравила как се казва. Бързо оздравяване на всички болни.

# 312
  • София
Стоперол хидра при загуба на течности. С вкус на ягода.
Бързо оздравяване.

# 313
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Мерси... Давам вода и физиологичен разтвор, че всичко с електролити, дето имам у нас, съдъжра и захар, а от даже минимално количество  - повръща....
За сега е по-добре, след като изповръща и изходи всичко. Хапна малко солетки и пие вода...

# 314
Моят син бързо се обезводнява .Започне ли да вдига температура ,вял ли е ,знам че е това и към спешно.Никога неможем да стопираме вируса.Вомитусхийл капки за повръщане може да даваш.И по малко течности ,защото ги дразни и повръщат това което са приели.

Общи условия

Активация на акаунт