Откраднат живот • Анатомия на гнева • ТЕМА 68

• 28 901
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Няма смисъл от сметки и изчисления, времето е променливо според героя Wink

Днес за повечето е бил последен снимачен ден и затова пускат снимки и откровения.

Във ФБ Карамазов е отговорил, че Христо скоро ще се завърне като лекар.
Има надежда, че поне ако участва в следващ сезон няма да е санитар 😂

Последна редакция: ср, 28 ное 2018, 23:08 от Ванилия 🌸

# 556
Край на ерата на парцала. Champagne

Кой коремен ще си тръгне, че да наместят Христо?

# 557
  • Кърджали
Скоро ще се върне кто лекар и този пост на Карамазов ги разбирам като ще. Си върне правата и кой от къде е... Тъй де, лекар ли е, лекар е.

# 558
Край на ерата на парцала. Champagne

Кой коремен ще си тръгне, че да наместят Христо?
Според мен Банков - ще стане директор на болницата Wink  (дано, дано)

# 559
  • София
Може ли линк към поста на Вл. Карамазов.

# 560
# 561
  • София
Тия кадри на Цонев в болничната стая ме навеждат на мисълта, че ще се оттегли и Банков пак ще стане директор! И аз много искам, ама пък и Цонев почна да ме кефи, вече не крещи като истерик и е пич.
Доколкото разбрах, Вергов в Стара Загора е потвърдил участие в новия сезон. Но ако Карамазов излезе, покрай него и Неда, евентуално и Владо Пенев, Тони (за съжаление) и Албена ( йес!!), то почвам да се чудя кой аджеба ще играе в тоя 7ми сезон? Галя се връща, което ме радва, защото харесвам Ралица, ама героинята на моменти ми бърка в здравето 😀. Духовникова и тя, ако съдим по публикацията и, не би трябвало да участва повече. Ако сватбата на Марио и Зорница се осъществи не знам какво ще ги правят. Или ще вкарат пак драми с Банков, или някакви други, едва ли ще ги оставят да се наслаждават на безоблачен семеен живот, в този сериал това е невъзможно. Пък да хванат пътя ме съмнява, особено след играта на Диана този сезон, няма да я изпуснат. Имаме още седмица да гадаем 😁 И още няколко месеца след това да пишем сценарии 😀

# 562
  • София
Ванилия, благодаря. Аз питах за този пост, където Владо казва, че Христо ще се завърне като лекар. Гледах, гледах и не го виждам Simple Smile

Хм, сигурно ли е, че Теодора Д. Няма да участва в следващия сезон? А за Неда останах с усещането, че няма да излиза, просто ще и намерят нова любов в следващия сезон.

# 563
  • Там,където се събуждам щастлива.
Ванилия, благодаря. Аз питах за този пост, където Владо казва, че Христо ще се завърне като лекар. Гледах, гледах и не го виждам Simple Smile

Хм, сигурно ли е, че Теодора Д. Няма да участва в следващия сезон? А за Неда останах с усещането, че няма да излиза, просто ще и намерят нова любов в следващия сезон.

За Кая Пенев. Wink Или Банков. По-скоро втория, защото трябва някой зашеметяващ мъж да вкарат, за да дадат почитателите шанс на нова любов след Карамазов.

# 564
Много мъчно за Карамазов. Много хубаво се раздвижи сезона около него.
И напълно го разбирам, ще му е мъчно. Както на мен ми е мъчно след всеки театрален сезон.
Дано има връщане назад и го видим отново, както се случи с Банков.

# 565
  • София
Голяма каша е този сезон. Толкова зор да вкарват известни лица заради рейтинг и пари ама нямат никакви идеи как да изградят интересни истории около тях, а не могат и да ги задържат за повече от сезона.  ooooh!
Най-добре си беше в началото когато звездите бяха кът и хората сами си изградиха любимците.

# 566
Rosita, това е поста. В коментар го питат кога ще се завърне Христо като лекар и той отговаря скоро.

За Теодора нищо не е обявено.
Просто когато коментира участието си, беше написала, че е снимала няколко седмици и т.н., от което се разбираше, че ролята й е била само за няколко епизода, а не е постоянен персонаж.

# 567
Тотално съм разочарована от сезона. По всичко личи, че Банков и Огнянова няма да бъдат заедно, а аз заради това го гледах, даже се чудя дали да догледам епизодите до края. Много ми беше изкуствено вкарването на Виктория. От една книга и 2 приказки и виждаш ли ти, Банков на сила се тъпчи с хапчета да повръща. Харесвам  и Вергов и Духовникова, но колкото и близки приятели да са в реалния живот, не могат да пресъздатат химията която има между Банков и Огнянова! Никъде в сериала не я видях тази химя. Нито Кая и Христо, нито Владов и Хинова
 НИ-КОЙ!  В един прекрасен момент се получава, че Банков и Огнянова още са влюбени и се обичат (сцената с асансьора), в другия момент, са на светлинни години един от друг.

# 568
Е...всеки има различно усещане. На мен Банков и Виктория много ми харесаха като двойка - близки характери, на една честота трептят, имат общо и в съдбата си.
За няколко епизода с новото попълнение видях онзи Банков, който харесах в 4ти сезон и си мисля, че с Огнянова никога не са били подходяща двойка.
И това го казвам не защото съм привърженик на Марио/Зорница.

# 569
  • София
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10157622933947069&am … or_composer=false

В тази публикация има отговор на коментар, че ще се върне като лекар.
Позачетох се в коментарите, явно друг сериал гледам аз 🤣🤣🤣 "велик, изумителен сериал, с изключителни сценаристи" 😆😆

Общи условия

Активация на акаунт