Откраднат живот • Анатомия на гнева • ТЕМА 68

• 28 896
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Снощи ми додйе на ум, че инсценираната смърт на Фотев може да е и неговото наказание за бившата г-жа Фотева. Да ги тормозят като заподозряни....Даже съм го гледала в един филм това - Gone girl:)

# 601
  • Разпиляна във въображението
И при мен забива на Мазов

# 602
И при мен забива на Мазов
И при мен така.

# 603
Според мен беше нормално да разпитат Ина и Тасев, но чак да ги водят главни заподозрени и да ги разследват не мисля.
Фотев си има достатъчно други доброжелатели, които биха го гръмнали, да опрат до младата, невярна съпруга не ми се вярва.

Във ФБ доста се коментира, че наследството, което Фотев е оставил на Ина са дългове и кредити. До колко е възможно не знам.

# 604
  • София
Скрит текст:
Ох, добре, че е Мазов.
Само този "идиот" може да се качи на акушерското магаре и да си разкрачи така краката.

Само при мен ли промото нещо забива от средата нататък? Grinning
Така е качено в сайта на Нова.
Ако някой го е гледал по телевизията да каже дали това е цялото промо.

# 605
  • Бургас
Според мен беше нормално да разпитат Ина и Тасев, но чак да ги водят главни заподозрени и да ги разследват не мисля.
Фотев си има достатъчно други доброжелатели, които биха го гръмнали, да опрат до младата, невярна съпруга не ми се вярва.

Във ФБ доста се коментира, че наследството, което Фотев е оставил на Ина са дългове и кредити. До колко е възможно не знам.
Те са във фактическа раздяла, за нея няма наследство вече.
По - скоро смятам, че Фотев за това се "уби". Ще ги преследва "мъртъв". И какъв по - добър начин от този? Хем е мъртъв, хем ги наказва.  Просто идеята ми хрумна защото повтаря онзи филм. Не зам дали ще се случи това. Само предполагам.

# 606
Не е цялото промо, но общо взето е това - Захариев пита какво става и т.н. няма друга сцена.

Не смятам, че Фотев се е убил заради Ина - той си ги тормозеше спокойно и жив.
А за раздялата и наследството не съм наясно, но защо тогава адвоката я посещава, значи има нещо предвид?

# 607
Анонса - Мазов явно ще е фиркан на магарето 😀 чудя се как след толкова изцепки него никой не го нарече алкохолик 😂

https://nova.bg/accents/view/2018/11/29/233334/изпитания-за-любо … натомия-на-гнева/

Последна редакция: чт, 29 ное 2018, 13:34 от Ванилия 🌸

# 608
  • Разпиляна във въображението
Никой не може да стигне Банков по пиене - справка епизод 1, който обхваща около 5-6 месеца в Германия. И след смъртта на Ева. Мазов съм го виждала рядко пиян - предишния сезон мисля, че оперира пийнал, когато спа с Мишето, купона на Цонев и май сега. Така че да не сравняваме чашките на Мазов с на Банков.

# 609
Не смятам, че някой ги сравнява колко се наливат, но е факт, че Мазов си обича чашката още от самото начало, а до сега нямам спомен някой да го е нарекъл пиянде и др. подобни, но може и да съм пропуснала.

# 610
Не смятам, че някой ги сравнява колко се наливат, но е факт, че Мазов си обича чашката още от самото начало, а до сега нямам спомен някой да го е нарекъл пиянде и др. подобни, но може и да съм пропуснала.

Мазов има извинение - женен е за Лора Joy Там е терапевтично Wink
В 5ти сезон имаше много весела сцена - Мазов отиде на гости у Калин и изпиха една бутилка заедно

# 611
Голямо страдание за Фотев, голямо нещо. Жените една през друта се тръшкат и реват.
При Стаменова положението е сериозно и има нужда от психиатрична помощ. До вчера беше полудяла от страх, не се прибираше в домът си, спеше по къщите на другите и от две срещи – хоп любов. Шизофренично е и не възприемам, като нормално това влюбване. 
Пиленцето и на него му писна и направи това, което отдавна трябваше да направи. Тази жена с поведението си отблъсна всички, които се осмилиха да са около нея.

Изненада ме страданието на Ина. И тя най-неочаквано взе, че се тръшна за омразният човек, когото с такава лекота напусна въпреки дългогодишният си живот с него. И тя нямаше спокойствие с него за малко да абортира от притеснение, живее в страх и неизвестност и сега и тя голяма тъга, голяма жал.
Ми не е реално и ми е измислена и нелогична цялата жалейка на тези две жени.

Със завещанието ще има някаква „уловка“ и Ина ще бъде вързана в тежка ситуация. Фотев няма да я остави щастлива и спокойна.
Дали да напише, колко ме дразни Тасев със заядливото си гласче?

# 612
Марта в Инстаграм казва, че днес ще снимат последният епизод - 50-ти ??

Интересно ми е кой е инстаграма на Марта, че не го знам.. Grinning

# 613
# 614
Мириел, напълно съгласна съм с написаното от теб за шизофреничните изцепки на много от героите. Добавям Лора.

Общи условия

Активация на акаунт