С какво ви дразнят свекървите - тема 102

• 33 892
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Изпуснах си часа защото неговата кола е развалена и взе моята да иде до майка си...която и бяха безкрайно спешни билкови хачове за гърло....подчертавам че тя също е шофиьор!Не живеем в града и няма как да отида без колата си .

# 106
A, ти защо не отиде с такси?

# 107
Както многократно се е писало в темата,проблема е съпруга ви ,а не свекървата.Седнете и поговорете с него без да се карате,че вече има дете и то трябва да е приоритет ,а не майка му.Разбира,се ако има действителен проблем,ще се отзовете,но това не може да е ежедневно и за сметка на семейството.
Опитвала съм се но понеже тя от год не си говори с дъщеря си.Тя не иска да я види и отг на мъжа ми е :сама ли да я оставя да се оправи има си само мен..

А за болестите мин .год ни побърка като аи измисли че има рак на стомаха ...при среща с лекаря човека нас помисли за луди...обяснявайки ни че тя има просто гастрит

# 108
A, ти защо не отиде с такси?
защото таксито ми излиза към 150 лв а нямам такава възможност ..както казах живея извън града

# 109
И мъжът ти не знаеше ли, че детето трябва да бъде заведено на лекар? Ти сливи ли имаше в устата да откажеш да му дадеш колата, защото ще ти трябва за детето? Не можа ли да му звъннеш и да го накараш да ви закара? Или да помолиш свекърва си, щом има кола? Можеше и тя да ви закара, докато мъжът ти чака нейните майстори.
Варианти да се реши проблемът има много. Но май повече ти харесва да мрънкаш, а не да действаш.

# 110
Както многократно се е писало в темата,проблема е съпруга ви
Да, за пореден път.

# 111
Тоя мъж има остра нужда от доза чугун! Тигана дайте!

...по моя въпрос, имаме цяла кутия маски, ама като ми отговори, че не е "толкова" болна и ми беше достатъчно!

# 112
Здравейте,
Моята свекърва е много зъл човек и това не го казвам само аз , а и хора които не са част от семейството ми. Проблемът е, че е настроила мъжът ми срещу мен и моите родители, които правят и са направили всичко за нас и са ни подпомогнали много финансово и с грижи и изобщо съм тъпа да седя с него само заради детето ми, което е новородено. Кажете ми какво да правя Sad той е облъчен, ходи като хипнотизирам, дори ме беше зарязал за няколко дена с детето, за да ходи при нея. Искам да попитам ако се разведем по взаимно съгласие той колко често ще вижда детето?

# 113
Popcorn
Преди претенциите за Ви за  използване на обръщението "Вие" във форум, погледнете правописа във Вашите постове.
По същество, ако за Вашият съпруг пералнята на майка му е по-важна от прегледа на детето, то този факт говори много за него, но не в положителен аспект.
Вместо обидено да се фръцкате и подскачате, прочетете внимателно какво са Ви писали и се замислете сериозно от кого трябва да се оплаквате. Не е луд този, който яде баницата, а този който му я дава.Ако всичко написано е вярно, то и чугуненият тиган ще е лек.

# 114
Момичета, абе какви са тия истории, ще се развеждате заради свекърва??? Почнете ги тия мъже да ги обработвате, омагьосайте ги дето се вика, как ще се развеждате заради свекърви, те трябва да бъдат неутрализирани, а децата да растат с бащите си! Къде са им слабите места, вие си ги познавате, всеки трябва да може да неутрализира свекърва си.

Плаша се какви свекърви има, и аз имам двама сина, ама такъв дзвер от мене никога няма да стане. Виждам се само като кошмарна тъща, това да досаждам на снахите не си го представям. Ако ще и фолк певици да си вземат за жени - тяхна си работа, живи и здрави.

# 115
  • при късмета
Момичета, абе какви са тия истории, ще се развеждате заради свекърва??? Почнете ги тия мъже да ги обработвате, омагьосайте ги дето се вика, как ще се развеждате заради свекърви, те трябва да бъдат неутрализирани, а децата да растат с бащите си! 
Сериозно ли смяташ, че на някого му трябва муньо, като последните двама описани? Не само, че ще мисля за развод, но аз лично никога не бих направила подобен инфантил баща на детето ми.

Последните две потребителки, няма да получите друг съвет, освен да се заемете или разправяте с мъжете си, а не със свекървите си. Не за друго, защото с мъжете ви е проблема. Който иска да чете, темите назад включително изговорено е всичко вече, който иска да се фръцка обидено и да продължава да си живее с проблема. Няма да е първата, а все се надявам всяка следваща да е от последните, но нещо надеждите ми намаляват.
Направо не вярвам, че жените изтъпяват, вместо да все по-рано да им идва акъла в главата и да развиват способността си за правилна преценка. Първо взимат мамин муньо, който ясно и видимо е поставил нея на първо място, после му раждат дете, а накрая питат как да се оправят. Не е за вярване, честно

# 116
Толкова си права!!!!!!!!! Аз съм мега, турбо, гига и ултра тъпа!!! Много съм нещастна с този човек вече, той беше друг...
Момичета, абе какви са тия истории, ще се развеждате заради свекърва??? Почнете ги тия мъже да ги обработвате, омагьосайте ги дето се вика, как ще се развеждате заради свекърви, те трябва да бъдат неутрализирани, а децата да растат с бащите си! 
Сериозно ли смяташ, че на някого му трябва муньо, като последните двама описани? Не само, че ще мисля за развод, но аз лично никога не бих направила подобен инфантил баща на детето ми.

Последните две потребителки, няма да получите друг съвет, освен да се заемете или разправяте с мъжете си, а не със свекървите си. Не за друго, защото с мъжете ви е проблема. Който иска да чете, темите назад включително изговорено е всичко вече, който иска да се фръцка обидено и да продължава да си живее с проблема. Няма да е първата, а все се надявам всяка следваща да е от последните, но нещо надеждите ми намаляват.
Направо не вярвам, че жените изтъпяват, вместо да все по-рано да им идва акъла в главата и да развиват способността си за правилна преценка. Първо взимат мамин муньо, който ясно и видимо е поставил нея на първо място, после му раждат дете, а накрая питат как да се оправят. Не е за вярване, честно

# 117
  • София
Здравейте,
Моята свекърва е много зъл човек и това не го казвам само аз , а и хора които не са част от семейството ми. Проблемът е, че е настроила мъжът ми срещу мен и моите родители, които правят и са направили всичко за нас и са ни подпомогнали много финансово и с грижи и изобщо съм тъпа да седя с него само заради детето ми, което е новородено. Кажете ми какво да правя Sad той е облъчен, ходи като хипнотизирам, дори ме беше зарязал за няколко дена с детето, за да ходи при нея. Искам да попитам ако се разведем по взаимно съгласие той колко често ще вижда детето?

Кажи си, че вече си се наиграла на семейство и не го обичаш, вместо да се чудиш кого и за какво да изкараш виновен.
Изобщо, щом се мислиш за тъпа да седиш с него, махай се и остави детето си без баща.
Те, мама ти и тате ти, ще го отгледат, докато си търсиш някой сирак по заместване.

# 118
  • France
Не е приятно да осъзнаеш, че в кофликта снаха-свекърва, най-голяма вина има мъжът. И следователно u снахата. Казвам го от позицията на бивша снаха.
Само на мен ли ми прави впечатление, че в темата историите се появяват все 2×2?!

# 119
Не съм се наиграла, напротив. Дадох всичко от себе си за таЗи връзка и финансово и емоциолно и наще също, а той под нейно влияние започна да се държи ужасно с нас. Тя е зла и подмолна змия, която плете интриги достойни за Биг Брадър. Моля някой да ми отговори при развод колко често ще вижда детето?

Общи условия

Активация на акаунт