Прахосмукачка робот. Прочети преди да питаш! - 16-та тема

• 85 245
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • София
И у нас чисти по график докато ни няма. Единственото, което правя е да обърна столовете върху масата. Кабелите от зарядни също вдигам, след като сдъвка един Simple Smile Ако детето има играчки на пода в стаята, хлопвам ѝ вратата и стаята ѝ остава непочистена.
На мен не ми е проблем да чисти и докато сме вкъщи. Систематичното почистване е голямо предимство в този случай.
С Шаоми 1 сме.

# 361
Пепина, адресът зависи от превозвачът, който ще избереш. Има теми за преводачите, прочети там.

Шиомито чисти 2 пъти на ден по график, дори, когато не сме вкъщи. Което е за предпочитане, защото синът ми се хвърля върху него Grinning и върху бравата се хвърля... горките роботи.

# 362
https://www.amazon.es/dp/B01M9FZE3X/ref=as_li_ss_tl?&linkCod … mp;language=es_ES
За тези,които чакат намаления- време е за трите влъхви в Испания
Недоволна, благодаря! Ще погледна за щифт!
До какъв адрес де поръчва от там?
До испански превозвач, може и до английски адрес, съответно превозвач от Англия.

# 363
https://www.amazon.es/dp/B01M9FZE3X/ref=as_li_ss_tl?&linkCod … mp;language=es_ES
За тези,които чакат намаления- време е за трите влъхви в Испания
Недоволна, благодаря! Ще погледна за щифт!
До какъв адрес де поръчва от там?
До испански превозвач, може и до английски адрес, съответно превозвач от Англия.

аз си поръчвам директно
току-що пробвах,до адрес във Варна,дава доставка без проблем,не ги разбирам тия врътки през доставчици,още повече,че по-надежден доставчик от Амазон няма

Envío de Amazon.es   (Más información)
Enviar a: XXXXX  XXXXXXXX, Varna, Varna, Varna, 9000 Bulgaria
LG Electronics VR8602RR - Robot Aspirador, Casas con niños y alfombras, 35 W, 0.6 litros, 60 Decibeles, Rojo Brillante 3D - 527.6
EUR 277,68 - Cantidad: 1
Cocina - Nuevo
Vendido por: Amazon EU S.a.r.L.
Modificar cantidades o eliminar
Elige una opción de envío

EUR 26,74 Envío estándar — recíbelo viernes, 11 de ene - lunes, 14 de ene

EUR 40,34 Envío exprés — recíbelo miércoles, 9 de ene

# 364

Но не бих го пускала без да съм в апартамента, постоянно размествам играчки и следя дали няма да се заплете в някой кабел
абсолютно съм разочарована по този въпрос!-мислех си,че ще ползвам приложението,и ще ми е чистичко като се прибера от работа
естествено,робота няма вина- просто унас е бойно поле от пантофи,кабели,играчки,дрехи,чанти...

как да почистя завити косми в основата на въртящата четка?-с приложеното ножче не става

Точно това място почиствам с върха на обикновено ножче, но до сега ми се е налагало 1-2 пъти да го чистя за 7м.

У нас още първите дни пренаредих и закрепих кабели, така че да не пречат и като цяло пооптимизирах мебели на места, за да може да минава от повече места.

Поради ред причини ми е по-удобно да чисти докато сме у дома - в майчинство съм с 3 малки деца вкъщи Simple Smile и преди излизане имам да правя достатъчно неща, за да не ми се занимава да огледам и дали са прибрани играчките примерно . Така един път на ден имаме  стимул да разчистим къщата. Удобно ми е, че е систематично и знам в какъв ред разчиства, така подреждам само първата зона и после го пускам, а докато чисти, подреждам следващата зона заедно с децата. Идването на прахосмукачката ги стимулира да помагат да приберем играчките и заедно приключваме доста бързо Simple Smile Най-добрата ни покупка за изминалата година.

Освен за прах, аз ползвам мопа и за умерени кални петна в коридора - напръсквам с препарат за под, разреден с вода, ако са засъхнали, чакам 2-3 минути да се размекнат и пускам прахосмукачката на зоново почистване, да повтори 3 пъти този район, после изплаквам само леко мопа, да падне по-едрото и го слагам за пране. Купих си допълнително парцалчета от алиекспрес или ибей(не помня вече), така че си спестявам прането на ръка и да ги пера в пералнята. Но като цяло на мен миенето с моп ми е сред най-досадните задължения, ако на човек не му пречи, може да мине и без него.

# 365
Да, така е, всеки според предпочитанията си Simple Smile))) , аз пък не обичам да чистя с прахосмукачка, дърпам, тегля и т.н., докато мопа не ме тормози толкова.

# 366
  • София
Здравейте, моля за мнения за тази https://www.amazon.de/dp/B07B6GGJGV/ref=cm_sw_r_oth_api_leWlCbNQ6QZT0. Каква е разликата с 980?Заслужава ли си?

# 367
Аз по черния петък зададох същия въпрос, но не открих отговор. За мен отговора е, че е един и същ модела , може би с някаква цветова разлика.
Това намерих по форуми:

В крайна сметка си взех 960 на цена ок.460 е.

# 368
  • София
Да, и аз прочетох, че са еднакви, но дали си струва 700 евро. Някой ако я има пускал ли я е на тъмно, че май не работи?

# 369
Second,доволна ли си от 960?

# 370
Да, доволна съм. За пръв път имам робот и не мога да направя сравнение с друг, но мисля че се справя добре. Пуснала съм на automatic pass и на някои места минава повече от веднъж, но за мен това не е проблем-ако искам има възможност да я настроя да минава само по веднъж. Резултата ми е важен после в контейнера с прахоляк който събира!
Нямам тъмни килими и не мога да кажа дали се “плаши” от тях. Единия ми килим е много мек и два-три пъти като подходи към него откъм ъгълче малко се затрудни, защото го отметна и леко се оплете, но иначе се качва нормално. За сумата, за която я взех ми е чудесна!

# 371
Здравейте, чета ви от доста време, но малко се обърках, моля за информация дали този робот Xiaomi https://solytron.bg/product/xiaomi-Xiaomi-Prahosmukachka-robot-M … cb60915a50a3e72d8 e първа генерация? Благодаря!

# 372
Да, първа генерация е.

# 373
Имам тъмно лилав килим и не се плаши от него. Доста добре го сресва.
Мъжа ми няма доверие на роботчето за прозорци Unamused
Някой пробвал ли го е на плочки в банята , на стените имам в предвид.

# 374
Да, първа генерация е.
Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт