Прахосмукачка робот. Прочети преди да питаш! - 16-та тема

• 85 205
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
В книжката на моя робот пише, че хепат филтъра не е мие! Само се чисти с приложената четка!

Последна редакция: сб, 08 дек 2018, 15:34 от mimi.7299

# 106
На втората генерация филтъра се мие и е съвместим с първа.

# 107
  • Пловдив
В книжката на моя робот пише, че хепатит филтъра не е мие! Само се чисти с приложената четка!
Ох, Мими, как ме разсмя!

Още един въпрос от мен. Ако не е посочено колко да продължи първото зареждане, 16 часа дали са достатъчно?

Получих този Роби - https://www.amazon.es/gp/aw/d/B01M9FZE3X/ref=oh_aui_i_d_rec_o0_i … ie=UTF8&psc=1 и все още не съм наясно как да го ползвам. Relaxed

# 108
В книжката на моя робот пише, че хепатит филтъра не е мие! Само се чисти с приложената четка!
Получих този Роби - https://www.amazon.es/gp/aw/d/B01M9FZE3X/ref=oh_aui_i_d_rec_o0_i … ie=UTF8&psc=1 и все още не съм наясно как да го ползвам. Relaxed
Мамекс има тази марка! Пиши й на лични!

# 109
По повод на чистене на хепа филтри. Нямам наблизо бинзиностанция, пък и на пренаселените столични ще ме избият, ако го направя. Дали ще стане с компресорчето за гуми, което е в колата? Въпреки че не е мощно, може би ще свърши някаква работа.
А наистина ли филтрите на двете генерации Xiaomi са взаимно заменими? Ако е така, дано да намеря оригинални филтри на втората генерация, че да мога да ги пера.
А мене ме чака рязане на ресни на килима и лепене с двустранно тиксо, че килимът е лек и понякога роботчето го събира и се побърква.

# 110
  • София
Здравейте, днес изтествах Брава 390Т, само не разбрах къде й е контейнера за пълнене на вода? Аз използвах едно пръскало за навлажняване и изпитах парцала като се замърси, ама... нали трябваше да има контейнерче? Не видях такова..

# 111
Здравейте, най-после и аз да се похваля  с ксиаоми 1 генерация. Чисти повече от очакваното. Имам някои въпроси : през колко време и как се чисти филтъра, може ли да се мие, трябва ли станцията да е постоянно включена. Някой ако има упътване на български моля да го сподели и не мога да се справя с инсталиране на приложението моля помагайте.

# 112
Здравейте, най-после и аз да се похваля  с ксиаоми 1 генерация. Чисти повече от очакваното. Имам някои въпроси : през колко време и как се чисти филтъра, може ли да се мие, трябва ли станцията да е постоянно включена. Някой ако има упътване на български моля да го сподели и не мога да се справя с инсталиране на приложението моля помагайте.
Честито.
НЯМА упътване на български, само на английски.
Станцията и роботчето са постоянно включени. Ако заминавате за дълго и няма да го пускате дистанционно през това време, изключвате и двете. Филтрите на тази модификация не се мият.
За инсталирането на приложението и добавянето на прахосмукачката към него писах снощи в темата. Няма да го правя пак, може да се прочете.

# 113
Здравейте, имам вероятно глупав въпрос, но не мога да се ориентирам. Започнах да разглеждам за такава прахосмукачка и ми се иска да я купя от България, за да нямаме проблеми с гаранцията. Искам да я ползвам за всекидневно чистене, апартамент около 70 квадрата, с ниски килими и плочки. Спрях се на тези двете, но не мога да преценя коя е по-добрият избор.

https://www.emag.bg/robot-prahosmukachka-irobot-roomba-605-aerov … earch-Action=view

https://mobisector.com/xiaomi-prakosmukacka-robot-xiaomi-prakosm … ;description=true

# 114
Между двете показани - Xiaomi. Това е от базовите модели на Румба, които са хаотични.

# 115
А на колко време се сменя филтъра и освен на бензиностанция може ли и по друг начин да се чисти?

# 116
Здравейте, днес изтествах Брава 390Т, само не разбрах къде й е контейнера за пълнене на вода? Аз използвах едно пръскало за навлажняване и изпитах парцала като се замърси, ама... нали трябваше да има контейнерче? Не видях такова..
В кутията са 2 приставки - една за сухо почистване с белия парцал и една за мокро със синия парцал. Има синя тапа, която пвдигаш и наливаш вода.

# 117
Румбата не само е хаотична, но дори не е с литиева батерия. Определено не си заслужава.

# 118
Благодаря за отговорите. Искам да я взема на изплащане и ме изкуши, това че е с 0% лихва. Ще пропусна Simple Smile

# 119
Благодаря за отговорите. Искам да я взема на изплащане и ме изкуши, това че е с 0% лихва. Ще пропусна Simple Smile
Китаэчето (Xiaomi-то) определено си заслужава. Същото в момента действа в хола. Но аз го взех от европейски склад и заедно с транспорта и застраховката за транспорта ми излезна 465 лв.

Общи условия

Активация на акаунт