Прахосмукачка робот. Прочети преди да питаш! - 16-та тема

• 85 320
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • Враца
Вчера и смених гнездото за четките и работи значително по-тихо. Като в намалото. Това го забелязвам не само аз , а и домашните.

# 271
 Здравейте, за тези пари под 500лв може да си взимете XIAOMI 1GEN
имам я от 1 месец и половина, супер доволна съм, чисти много добре има 4 режима на прахосмукване чертае карта , наблюдавате през приложението на тел... систематична, и имаме куче, родих се, вече къщата ни е чиста, нйма косми. Тази с мопа е по- скъпа и мопа не мие, а бърше... с 1 подложка минава целия ап...
quote author=Nikta link=topic=1077034.msg37909143#msg37909143 date=1545159019]
Здравейте,

Не съм имала прахосмукачка-робот и сега мисля да си закупя. Разнообразието е огромно, та чак не мога да реша.
Виждам, че през сайтове като алиекспрес е по-евтино и вероятно ще се насоча натам.
Бюджетът ми е ограничен- до 550 лв. като бих искала да е със висока всмукателна сила и да не чисти хаотично. Ако има и мокър моп ще е супер.
Повечето хвалят Xiaomi и  Rumba. Ще съм благодарна ако ми препоръчате.

[/quote]

# 272
Но тези Ксайоми първа генерация май не се качват върху килими, или поне с такова впечатление останах, което малко или много си е проблем, особено пък за 500 лв.

# 273
  • София

Качват се перфектно и върху шаги килими.
Имам 1-ва генерация и съм много доволна. Simple Smile

# 274
Качва се на килими, в т.ч. и тъмни, преодолява прагове .

# 275
Но тези Ксайоми първа генерация май не се качват върху килими, или поне с такова впечатление останах, което малко или много си е проблем, особено пък за 500 лв.
У дома имаме разлики в нивото по почти 2 см в две от стаите. Минава ги като стой та гледай. Не вярвам килим да й се опре.

# 276
Благодаря за насоките, вече реших- Xiaomi Mi ще си взема. Наблюдавам сайтовете и сравнявам цени, в момента я има, но не е с доставка до европейски склад, а мита не ми се плащат Simple Smile
Имах колебания дали ще се качва на килимите, но след видео материалът по-горе вече съмнения нямам.

# 277
  • Варна
Irobot Roomba 616 имам от днес. Четох, четох - не "срещнах" никой с точно този модел. Дано не е боклук...

# 278
Честита Коледа!

Може ли някои да ми разясни при поръчка от интернет през сайт( до EU Склад) как се осъществява доставката  до България.

# 279
Честита Коледа!

Може ли някои да ми разясни при поръчка от интернет през сайт( до EU Склад) как се осъществява доставката  до България.
Моето китайче, поръчано от Gearbest, пътуваше с DHL и в Бг Рапидо.
Аз за всеки случай си платих и застраховката за тронспорт (ако нещо се случи и не си получиш стоката, ти връщат парите).

# 280
Момичета, явно погрешно съм разбрала, че не се качва по килими, но е супер, че го прави Simple Smile))) и за мен това беше важно. Каква цена са и един модел ли е или са много  от 1 генерация? Къде мога да ги погледна ?

Весели празници! Simple Smile))))

# 281
  • Русе
Първа генерация е само един модел, втора са два като се различават само по цвета.
Цени не знам, в първият пост има достатъчно линкове..

Весела Коледа  santa2

# 282
Ели, благодаря, ще погледна линковете, аз питах, който го има, да сподели. Аз моя си го ползвам и съм си доволна, но търсех нещо за мои много близки и искам да не е много скъп, но със сканиране на дома, че тяхната къща е доста по-голяма от моята и ще си струва тази екстра.

# 283
Първа генерация е само един модел, втора са два като се различават само по цвета.
Цени не знам, в първият пост има достатъчно линкове..

Весела Коледа  santa2
3 цвята са втора генерация - S50 (бяло със сиво), S51 (бяло с розово), S55 (черно).

Иначе вече има и разни други май по-бюджетни модификации (различни от първа и втора генерация) като Xiaowa, но тъй като вече взехме робот (втора генерация) не съм следила каква точно е разликата там.

# 284
Вчера и смених гнездото за четките и работи значително по-тихо. Като в намалото. Това го забелязвам не само аз , а и домашните.

в какъв смисъл смени гнездото?

Общи условия

Активация на акаунт