Прахосмукачка робот. Прочети преди да питаш! - 16-та тема

• 85 324
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, от скоро имам румба980, но не мога да я регистрирам в сайта (регистрирах се, но не приема серийния номер) Някой Регистрирал ли си е робота

# 286
С каква цел е регистрацията?

# 287
Обновяване на софтуер главно, а и в книшката пише, че и за гаранцията е добре да е регистрирана

# 288
Честита Коледа на всички! И моето XIAOMI 1GEN дойде преди празниците много съм доволна и благодаря на участниците в темата за обясненията Blush Свалихме приложението, свърза се, чисти - минава през праговете /2 см са нашите/ качва се на килимите /само на пътеките шаги не съм го пробвала, но като ви чета и там ще го пусна/
Супер е , сега остава да мисля за миещ робот....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 289
Честита Коледа на всички! И моето XIAOMI 1GEN дойде преди празниците много съм доволна и благодаря на участниците в темата за обясненията Blush Свалихме приложението, свърза се, чисти - минава през праговете /2 см са нашите/ качва се на килимите /само на пътеките шаги не съм го пробвала, но като ви чета и там ще го пусна/
Супер е , сега остава да мисля за миещ робот....Stuck Out Tongue Winking Eye
Защо не си взехте направо 2рата генерация Xiaomi Roborock.

# 290
Разгледах информацията на първа страница, както и няколко модела Roomba  и имам няколко въпроса. Като цяло ми хареса 866, 980 ми е прекалено скъп, но:
 -По-старите модели, вкл. 866 придвижват ли се сами от стая в стая   - от прочетените описания останах с впечатление, че не. Искам да си купя робот да чисти, точно когато няма никой вкъщи и ако трябва да се мести ръчно от дистанционното, не ме устройва.
 - Успяват ли да изчистят около 80 кв.м. с едно зареждане?
 - Чистят ли добре ъгли и покрай стените? Видях, че 980 има някаква приставка за ъгли, а по-старите модели - не, но предполагам, че се справят с ъглите.

# 291

pavlo_deni  като четох и в тази тема и др. отзиви май предпочитам да е отделно миещия робот...  Брава може би

# 292
  • Враца
Irobot Roomba 616 имам от днес. Четох, четох - не "срещнах" никой с точно този модел. Дано не е боклук...

Аз имам Румба 621, мисля , че няма разлика с твоята. Страхотна помощница, на 3 години ми е .
Ако случайно сдаде багажа, пак такава ще си купя. Не ми трябват по-нови модели .  Peace

# 293
Снощи ми донесоха seebest d730 да го тествам дали ще ми хареса. За чистенето чисти, но не мога да му наглася майката на удобно място. Имам П образен коридор и не я намира. Днес беше се загубил в спалнята и там си останал. Имам няколко дни да реша дали ми харесва и съм в голяма чуденка. Някой да има такъв?

# 294
Здравейте,
ако трябва да избирам между irobot roomba 980 и xiaomi roborok50, кое ще ме посъветвате да взема? Имам малко дете и кученце. Повечето настилки са ми килими и пътеки.

# 295
Ако не ти трябва моп и имаш парите, Румбата. Имаше пряко сравнение назад в темите от потребител, който има 980 и купи за родителите си първа генерация Xiaomi и беше в полза на Румбата. Но разликата в цената е сериозна.  
Иначе има Xiaomi с моп, но мненията са, че той по-скоро освежава, а не мие.

# 296
  • Варна
Irobot Roomba 616 имам от днес. Четох, четох - не "срещнах" никой с точно този модел. Дано не е боклук...

Аз имам Румба 621, мисля , че няма разлика с твоята. Страхотна помощница, на 3 години ми е .
Ако случайно сдаде багажа, пак такава ще си купя. Не ми трябват по-нови модели .  Peace
Оооо, благодаря за мнението. Пусках го два пъти вече. Ми доволна съм... Чисти си и ъгли, и мокетени пътеки, даже входната изтривалка, набита с кал и пясък.

# 297
Deni_new, ако румба 960 ти е в полезрението - изгодна е в испански амазон в момента:
https://www.amazon.es/IRobot-Roomba-960-Aspirador-Antienredos/dp … JL&ref=plSrch

# 298
Second, благодаря за инфото, но ми се ще да взема най-доброто. Затова съм се насочила към последните модели. Вярно, че цената между xiaomi-то и irobot е голяма, но съм склонна да прежаля и повече пари стига да си заслужава. Ако разликата между тях не е кой знае колко голяма ще си взема xiaomi. Малко ме притеснява дали няма да се заплитат много косми в четките му.

# 299
Аз си взех точно тази, която ти предложих. Разликите с 980 са много малки-основно във времето за презареждане. (Но моята никога не е чистила досега с презареждане) . виж тук сравнение, че аз доста търсих между 960 и 980. https://www.geekwrapped.com/home/compare-the-best-irobot-roomba-models
Иначе за “най-добрия” - виж в официалния сайт модел i7, има и сравнения с 980

Общи условия

Активация на акаунт