Прахосмукачка робот. Прочети преди да питаш! - 16-та тема

• 85 275
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
...За разликата ще си взема и робот за прозорци, та даже ще ми останат и пари за още нещо....
може ли информация за този робот за миене на прозорци? Много ми трябва такъв и нямах идея че има.

Здравейте,
и аз все още проучвам моделите, но съм се ориентирала към квадратните. Може би Hobot 288.
Ето линк с примерни модели:
https://robopolis.bg/produkt-kategoriya/%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BE … 1%80%D1%86%D0%B8/

# 346
  • Русе
Писала съм в първият пост за такъв робот

# 347
Намерих. Мерси. Много готин изглежда.
Има ли някъде споделени мнения за работата му. Мног оми трябва с тези витрини у нас ...

# 348
Има ли някъде споделени мнения за работата му. Мног оми трябва с тези витрини у нас ...

И аз още се ровя в нета, но ето един линк:
http://m.bg-mamma.com/?topic=1043955.105

# 349
Въпрос към притежателите на Xiaomi първа генерация - малкото предно колело с издърпване ли се вади? Оплели са се едни досадни косми и досега рових в нета, но намирам само за втора генерация или за бюджетните модели.
Иначе за прозорци съм се ориентирала към Alfawise win660, само го чакам да падне цената в Амазон.

# 350
абсолютно съм разочарована по този въпрос!-мислех си,че ще ползвам приложението,и ще ми е чистичко като се прибера от работа
естествено,робота няма вина- просто унас е бойно поле от пантофи,кабели,играчки,дрехи,чанти...
как да почистя завити косми в основата на въртящата четка?-с приложеното ножче не става

Аз лично не бих и помислила да пусна роботчето, като не съм в къщи - в най- добрия случай ще изсипе водата на котката на омасления нелакиран паркет и ще разпилее гранулките й. А и тя е много страхлива, и не знам как ще реагира, ако няма никой в къщи, и роботчето си върши работата.
За чистенето на четката от омотани косми (често срещано в къщи) - сваля се четката и след това се чисти много лесно. Аз го правя с гребенчето. Със стърчащото от него изчиствам замотаните косми по края. Явно не сте имали турбочетки на обикновените прахосмукачки. Там чистенето е почти невъзможно, разглабянето не е лесно и изобщо е кошмарно. Моята вече не може да се оправи  и не се върти. С роботчето е много лесно за мене. А и може да се купи нова четка за много по-малко пари от турбочетка на конвекционална прахосмукачка.

Въпрос към притежателите на Xiaomi първа генерация - малкото предно колело с издърпване ли се вади? Оплели са се едни досадни косми и досега рових в нета, но намирам само за втора генерация или за бюджетните модели.
Сега пробвах на моята - много лесно се вади, като се хване отстрани черната част на колелото -оказа се на щифт.
За пореден път се убеждавам колко е мислено за лесната поддръжка и обслужване.

Последна редакция: ср, 02 яну 2019, 17:03 от Недоволна

# 351
Здравейте,  кои модели са подходящи за чистене без  присъствие на човек в жилището? Има ли потребители, които основно по този начин ползват робота? Нямам домашни любимци, но имам дълга коса и ще се оплитат доста косми.

# 352
https://www.amazon.es/dp/B01M9FZE3X/ref=as_li_ss_tl?&linkCod … mp;language=es_ES
За тези,които чакат намаления- време е за трите влъхви в Испания
Недоволна, благодаря! Ще погледна за щифт!

# 353
Здравейте,  кои модели са подходящи за чистене без  присъствие на човек в жилището? Има ли потребители, които основно по този начин ползват робота? Нямам домашни любимци, но имам дълга коса и ще се оплитат доста косми.
Всички методични. Само трябва да е разчистено, да няма дребни предмети по земята. Понякога си намирам чехъл или чорап на другия край на стаята, иначе имаме един кабел, в който досега не се е заплитала, минава си през него. Simple Smile Хубавото на методичните е, че помнят докъде са стигнали и като се заредят, започват откъдето са спрели. Но моят робот минава с една батерия всичко.
Недоволна, благодаря! bouquet Използвах едно малко ножче като лост и го извадих. Измито е и съхне. Доста оплетени косми имаше, които иначе много трудно чистя, а така стана много лесно наистина.

# 354
  • Русе
Моят робот е нагласен така, че да вършее когато ни няма. Съобразила съм къщата с него и всички спазват правилото  да не оставят нищо по пода.

Въпрос на организация на къщата а не на марката  Peace

Мнение в първият пост е мое. Аз съм доволна от него.

# 355
  • София
И нашият чисти когато ни няма, но трябва да няма неща по пода които може да насмете - например зарядни, кабели тънки, чорапи и от сорта. В противен случай ще намотае нещо, ще даде грешка и ще спре, което не е особен проблем, но ако намотае зарядно примерно може да го посъсипе.

# 356
Кабелите няма как да ги махна съвсем, тези от компютъра са на дебел сноп, има и 2 лампи за бюро. Детето пръска играчки,  но тъкмо повод да си ги прибира. Искам робот именно във времето, когато ни няма. Вечер ми се вижда досадно да се врътка, докато сме в същата стая. Някой има ли Румба 696?

# 357
Преди час мобилното приложение на Xiaomi реши да се бъгне - не намираше къде е роботчето, а то си стоеше на зарядното. Пиша това, за да съм от полза на някой, който ще се чуди как да се справи с проблема.
Стъпка 1 - изключих роботчето от копчето и отново го включих - нямаше резултат.
Стъпка 2 - изчистване на кеша на приложението -нямаше ефект. НЕ изчиствайте постоянните данни -ще трябва отново да почвате от начало да задавате устройството и всички настройки!
Стъпка 3 - ръчно пускане от копчето. Нямаше ефект - приложението отново не можеше да намери машинката.
Стъпка 4 - принудително спиране на приложението и пускането му отново - веднага си намери роботчето , което вече работеше, пуснато от копчето.

# 358
  • София
Пак казвам, хаотична Румба имам, чисти си сама всеки ден.
Понякога се дави с хартиики, съборени я от мен, я от котките, но нищо и няма.
Не е добре да се бори с едри предмети, защото изпилват средните четки, или както там се казват гумените работи.
Не се справя дори с малки прагчета или не особено космати килими.
Имам кресло икейско Поанг, не може да му прескочи краката, имам и килимче пак икейско Хампен, плешивичко и уж ниско и неще да го чисти.
Кифла.
И е шумна.

# 359
https://www.amazon.es/dp/B01M9FZE3X/ref=as_li_ss_tl?&linkCod … mp;language=es_ES
За тези,които чакат намаления- време е за трите влъхви в Испания
Недоволна, благодаря! Ще погледна за щифт!
До какъв адрес де поръчва от там?

Общи условия

Активация на акаунт