Електронни четци - тема 22

• 52 380
  • 756
  •   1
Отговори
# 285
  • Враца
Идеи от къде може да се поръча Nook? Преди време - много време, съм поръчвала от чужд сайт, но сега не намирам. Само американски ми излизат.
Някой, който да приема бг карти и да могат да го доставят на английски или немски адрес.....
Ebay?

# 286
  • София
Идеи от къде може да се поръча Nook? Преди време - много време, съм поръчвала от чужд сайт, но сега не намирам. Само американски ми излизат.
Някой, който да приема бг карти и да могат да го доставят на английски или немски адрес.....
Ebay?
Мммм там не съм се сетила, но ми трябва немски или английски, от щатите ще е страшна доставката.....
Сега ще ходя да видя какво ще покаже.
Благодаря.

# 287
Питам, защото смятам да го ползвам при ходене на палатка, а там ще е трудно да се зарежда.. меко казано. Не очаквам някой да седи с хронометър, просто видях, че има оплаквания от батерията. Съжалявам, смятам че попитах нормално..
Наистина е много относително, но примерно моя paperwhite 2015 го дават да издържа по месец и половина май беше ако се чете по 30 Мин на ден и с изключен wi-fi. Не съм засичала, но сякаш е вярно, много държи. Не вярвам да си повече от месец на палатка, така че нямаш проблем.

# 288
  • Варна
Е, ако месец и половина е изчислен при четене по половин час на ден съм спокойна. Аз никога почти не се ограничавам с толкова. ОСвен това едва наскоро ми светна, че няма нужда да стои включен към интернет постоянно, та го изключих. И подсветка ползвам почти всеки път. Та някъде към 2-3 седмици максимум държи при мен.

# 289
Така, хванах аз проблема с батерията. Точно въпросното индексиране, понеже прехвърлих доста книги наведнъж. Има много изписано в нета за него. Надявам се като приключи процеса да се стабилизира.

# 290
  • София
Питам, защото смятам да го ползвам при ходене на палатка, а там ще е трудно да се зарежда.. меко казано. Не очаквам някой да седи с хронометър, просто видях, че има оплаквания от батерията. Съжалявам, смятам че попитах нормално..
Имах и аз подобен проблем преди време - как да си осигуря възможност да ползвам четеца по-дълго време без зареждане, защото на моя стария батерията му не държеше много. Реших въпроса, като си взех външна батерия - подобна на ТАЗИ
Кабела за свързване си е на нея, става за зареждане на Киндъла в походни условия. На мен ми свърши работа. Става и за смартфон - впрочем те точно за това са предназначени.

# 291
  • София
https://www.amazon.co.uk/Barnes-Noble-Simple-Touch-Reader-DARK-G … amp;keywords=nook
https://www.amazon.co.uk/GlowLight-Reader-Wi-Fi-White-Silver/dp/ … amp;keywords=nook

NumLock - Ако има къде да си зареждаш външната батерия, то вероятно ще има къде да си зареждаш и киндъла...

# 292
Благодаря за отговорите Simple Smile Изглежда при нормално ползване, изкл. интернет и не постоянно ползване на подсветка - няма да има проблем Simple Smile

# 293
Здравейте, имам проблем с отбелязването на това до къде съм стигнала на дадена книга, след като дам назад и се покаже основното меню и отида отново на същата книга страниците започват отначало. Четеца е Kobo clara hd. Моля за помощ

# 294
Здравейте , искам да си купя електронен четец и по скоро ) Kindle 7th generation - тъчскийн, но без посветка . Тъй като го намерих втора употреба , а съм доста не запозната с тази технология , бихте ли ме посъветвали , какво трябва да попитам и съответно как да проверя ако го изпратят, дали всичко му е наред , може би глупави въпроси , но наистина не съм запозната . А и ако може мнение за модела , цената на която ми го предлагат е 80 лв с леки драскотини отзад на панела ! Благодаря предаварително Simple Smile

# 295
Здравейте , искам да си купя електронен четец и по скоро ) Kindle 7th generation - тъчскийн, но без посветка . Тъй като го намерих втора употреба , а съм доста не запозната с тази технология , бихте ли ме посъветвали , какво трябва да попитам и съответно как да проверя ако го изпратят, дали всичко му е наред , може би глупави въпроси , но наистина не съм запозната . А и ако може мнение за модела , цената на която ми го предлагат е 80 лв с леки драскотини отзад на панела ! Благодаря предаварително Simple Smile
Това е доста стар модел (2014) Защо не помислиш за нещо по добро...

# 296
  • Враца
Преди месец продадох моя киндъл и ми писа едно момче, което се интересуваше. Искаше обаче преди да го купи да му покажа, че може да се регистрира на друг притежател. Та той ми каза, че си е купил втора употреба киндъл, който се е оказал краден. Поради тази причина не може да се регистрира в Амазон. Честно, останах много изненадана и вече си имам едно на ум.
За съжаление видях, че офертата на Амазон за базовия модел вече не е намалена. Може би да изчакате малко за по-добра оферта?

Иначе аз изпратих моя дерегистриран и със заредена батерия с преглед и тест. Включвате го и разглеждате каквото може без регистрация или качена книга. Или може би да помолите продавача след като го дерегистрира да качи някоя книга?

# 297
Здравейте!
По повод отбелязването на страниците- моят pocketbook не показва, или по- точно- в много редки случаи показва, независимо от начина на качване на книгите.
Сега,новите на децата, показват във всички книги- имат качени с кабел, през Dropbox, през send-to-pocketbook,на 3 езика книги... Пълна мистерия 😁
Един и същ е модела- pocketbook tuch lux 3

# 298

Дефект може да излезе след седмица-месец и да отиде в кофата, освен това това е най-грозният Киндъл, обемист и от евтина пластмаса

Скоро в немския амазон имаше базов киндъл тъч за 50 евро...

# 299
Аз съм се размечтала за новия Pocketbook hd 3 .Ако видите промоции свиркайте. Засега е само във Технополис ,но на солената цена от 370 лв.

Общи условия

Активация на акаунт